Petran1965 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα !! Παρακαλώ θα ήθελα τα φώτα σας σε ένα θέμα που με απασχολεί πάνω στην συνδρομή Neflix. Κατέχω για λίγο καιρό TV OLED φίλου που λείπει Αγγλία προκειμένου τεστάρω την TV ( ποιότητα εικόνας βασικά ) .......θα αγοράσω μάλλον και εγώ μελλοντικά . Θα κάνω νέο θέμα την περίοδο εκείνη προκειμένου ακούσω προτάσεις. Έχω Neflix την δοκιμαστική περίοδο του ενός μήνα . Προβληματίζομαι στο θέμα συνδρομής - ποιότητα εικόνας. Στην εικόνα που σας αποστέλλω δείχνει ότι το Neflix έχει 3 προγράμματα 1. ΑΡΧΙΚΟ : 7.99 Ευρώ ΤΥΠΙΚΟ : 9.99 Ευρώ ......όπου διατίθεται σε HD και τέλος το ΠΛΗΡΕΣ : 11.99 Ευρώ .......Διατίθεται σε ULTRA HD Η Ερώτησή μου είναι η εξής . Εγώ έχω το ΑΡΧΙΚΟ με τα 7.99 ευρώ. Αν πάρω το πακέτο το ΠΛΗΡΕΣ όπου διατίθεται σε ULTRA HD η TV OLED θα έχει όντος καλύτερη εικόνα η Neflix παραπλανεί ?? Ευχαριστώ όσους απαντήσουν !! Με εκτίμηση Πέτρος .
kronos73 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ότι υλικό είναι διαθέσιμο σε uhd από το netflix θα μπορείς να το βλέπεις σε αυτήν την ποιότητα, αρκεί να το υποστηρίζει και η σύνδεση σου βέβαια. 1
Petran1965 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, kronos73 είπε Ότι υλικό είναι διαθέσιμο σε uhd από το netflix θα μπορείς να το βλέπεις σε αυτήν την ποιότητα, αρκεί να το υποστηρίζει και η σύνδεση σου βέβαια. Είμαι στο πρώτο το ΑΡΧΙΚΟ μπορώ να αλλάξω σύνδεση τώρα που είμαι στον δοκιμαστικό μήνα ? Αν γνωρίζει κάποιος πως θα το κάνω ας κάνει τον κόπο τι θα πατήσω ..... μην κάνω κανένα λάθος
isay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) αν εχεις καλή συνδεση η διαφορά SD με 1080HD ειναι μεγάλη. Αν εχεις πολύ καλή συνδεση η διαφορά SD με uhd ειναι χαώδης αρκεί βεβαια και η ταινια σειρά να ειναι σε uhd (που ΔΕΝ ειναι οι περισσότερες). Βρές άλλο ένα φίλο σου και μοιραστείτε τη μεγαλη συνδρομη των 12 ευρω, απο 2 θεάσεις ο εκάστοτε. Ετσι θα εχεις και καλυτερη εικονα και χαμηλότερη τιμή. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από isay 1
Petran1965 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, isay είπε αν εχεις καλή συνδεση η διαφορά SD με 1080HD ειναι μεγάλη. Αν εχεις πολύ καλή συνδεση η διαφορά SD με uhd ειναι χαώδης αρκεί βεβαια και η ταινια σειρά να ειναι σε uhd (που ΔΕΝ ειναι οι περισσότερες). Βρές άλλο ένα φίλο σου και μοιραστείτε τη μεγαλη συνδρομη των 12 ευρω, απο 2 θεάσεις ο εκάστοτε. Ετσι θα εχεις και καλυτερη εικονα και χαμηλότερη τιμή. Έχω φίλο που έχει Neflix αλλά και αυτός το ΑΡΧΙΚΟ . Του ανέφερα ότι με το πλήρες θα έχουμε ULTRA HD . Δεν γνωρίζω πως θα το μοιράσουμε με τον φίλο μου το πακέτο το ΠΛΗΡΕΣ. Αυτός έχει μερικούς μήνες με συνδρομή και εγώ είμαι στον δοκιμαστικό μήνα. Η Neflix δεν θα έχει πρόβλημα ? Κάποιο Video η είναι απλό να το κάνουμε ?
isay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Εχουν γινει αρκετές εκτενεις αναλογες συζητήσεις για διαμοιρασμο λογαριασμου, Ενδεικτικα (χρησιμοποιησε και την αναζητηση) -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/629449-netflix-ελληνικοί-υπότιτλοι/?tab=comments#comment-55307832 Συνοπτικά : Ο ένας πληρώνει με την κάρτα του και ο άλλος του δινει τα μιαα λεφτα Εχετε κοινο login/password Φτιάχνετε 2 ξεχωριστά profiles (π.χ. Κώστας και Γιαννης) ωστε να μην μπερδευονται τα ιστορικά σας Θα βλέπετε υλικό σε 1080 και υπο προυποθέσεις και πιο πάνω (αλλα και το 1080 ειναι πολύ καλο) Το netflix δεν εχει προβλημα, τουλάχιστον ανεπισημα, γιατι γινεται σωρηδόν. Ναι, μπορείτε να βλέπετε την ιδια χρονικη στιγμή διαφορετικό πράγμα, απο διαφορετικές ip/συνδεση/πολη/χώρες Αν βαλετε και 3ο ατομο στο κολπο θα σας κοστίζει 4ε/μήνα, τζάμπα Κάτι ακομα Αφου έβαλες το δοκιμαστικό μηνα, γιατί δε δοκιμασες απευθειας το μεγαλο πακετο; Το τι θα αγορασεις μετα δεν εχει σχέση με το δοκιμαστικό. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλα κοιταξε μηπως μπορεις τώρα να αναβαθμισεις το πακετο, πριν τελειωσει ο μηνας. 1
Petran1965 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Εχουν γινει αρκετές εκτενεις αναλογες συζητήσεις για διαμοιρασμο λογαριασμου, Ενδεικτικα (χρησιμοποιησε και την αναζητηση) -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/629449-netflix-ελληνικοί-υπότιτλοι/?tab=comments#comment-55307832 Συνοπτικά : Ο ένας πληρώνει με την κάρτα του και ο άλλος του δινει τα μιαα λεφτα Εχετε κοινο login/password Φτιάχνετε 2 ξεχωριστά profiles (π.χ. Κώστας και Γιαννης) ωστε να μην μπερδευονται τα ιστορικά σας Θα βλέπετε υλικό σε 1080 και υπο προυποθέσεις και πιο πάνω (αλλα και το 1080 ειναι πολύ καλο) Το netflix δεν εχει προβλημα, τουλάχιστον ανεπισημα, γιατι γινεται σωρηδόν. Ναι, μπορείτε να βλέπετε την ιδια χρονικη στιγμή διαφορετικό πράγμα, απο διαφορετικές ip/συνδεση/πολη/χώρες Αν βαλετε και 3ο ατομο στο κολπο θα σας κοστίζει 4ε/μήνα, τζάμπα Κάτι ακομα Αφου έβαλες το δοκιμαστικό μηνα, γιατί δε δοκιμασες απευθειας το μεγαλο πακετο; Το τι θα αγορασεις μετα δεν εχει σχέση με το δοκιμαστικό. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αλλα κοιταξε μηπως μπορεις τώρα να αναβαθμισεις το πακετο, πριν τελειωσει ο μηνας. Ευχαριστώ φίλε μου !! 1
postfire Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) vdsl χρεαζεται η μεγαλη συνδρομη Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από postfire 1
Petran1965 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 23 ώρες πριν, postfire είπε vdsl χρεαζεται η μεγαλη συνδρομη Προσωρινά είμαι σε ταχύτητες έως 24 ......προτείνης την δεύτερη συνδρομή .....την ΤΥΠΙΚΗ που διατίθεται σε HD ?
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Αν συγχρονίζει ψηλά, ας πούμε γύρω στα 20Mbps (ΟΚ, δύσκολο), μπορεί να είναι ΟΚ. 1
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 μιας και είδα και εγώ το συγκεκριμένο θέμα, παίρνω την ευκαιρία να ρωτήσω μερικές απορίες. Ενδιαφέρομαι για μια συνδρομή και εγώ, θα γίνει με άλλο άτομο οπότε δεν είναι θέμα το κόστος, Απο εκει και πέρα, επειδή λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να βλέπω τη σειρά στο σπίτι υπάρχει τρόπος πχ να μπορώ να κατεβάζω ΝΟΜΙΜΑ το επεισόδιο στον υπολογιστή η στο κινητό (με τους αντίστοιχους υπότιλους - δεν με απασχολούν ελληνικοι, ας έχει μόνο αγγλικούς) και να τα βλέπω όποτε γίνεται; (χωρίς να πρέπει γίνει σύνδεση στο ίντερνετ)
heavyrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε μιας και είδα και εγώ το συγκεκριμένο θέμα, παίρνω την ευκαιρία να ρωτήσω μερικές απορίες. Ενδιαφέρομαι για μια συνδρομή και εγώ, θα γίνει με άλλο άτομο οπότε δεν είναι θέμα το κόστος, Απο εκει και πέρα, επειδή λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να βλέπω τη σειρά στο σπίτι υπάρχει τρόπος πχ να μπορώ να κατεβάζω ΝΟΜΙΜΑ το επεισόδιο στον υπολογιστή η στο κινητό (με τους αντίστοιχους υπότιλους - δεν με απασχολούν ελληνικοι, ας έχει μόνο αγγλικούς) και να τα βλέπω όποτε γίνεται; (χωρίς να πρέπει γίνει σύνδεση στο ίντερνετ) Ναι γίνεται, η ίδια η εφαρμογή(στο κινητό ή τάμπλετ) σου έχει την επιλογή να το κατεβάσεις για να το δεις online
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, heavyrain είπε Ναι γίνεται, η ίδια η εφαρμογή(στο κινητό ή τάμπλετ) σου έχει την επιλογή να το κατεβάσεις για να το δεις online offline φαντάζομαι εννοείς και απο υπότιτλους; τους έχει μέσα το βιντεο όπως γίνεται απο τα πειρατικά; επίσης η συνδρομή HD είναι 720 η 1080; θα με ενδιέφερε το 720 μόνο αν είναι δυνατόν, δεν χρειάζεται να κουβαλάω 2-3 γιγα ανα επεισόδιο.
heavyrain Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Ναι offline εννοώ. HD=720p FHD=1080p UHD=2160p Δοκίμασε το να δεις, λογικά κανονικά είναι και οι υπότιτλοι. Δεν έχω δοκιμάσει να σου πω σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα