katkol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα notbook Hp 250 G3. Απο το πουθενά σταμάτησε να συνδέεται στο wifi(το λαμπάκι στο f12 πορτοκάλι απο μπλε που ήταν). Είχε απο τη μάνα του τα Windows 8.1 Είπα να κανω format και να περάσω τα Windows 7 (σπασμένα). Το πρόβλημα παρέμεινε... Τώρα θέλω να βάλω πάλι τα Windows 8.1 τα αυθεντικά αλλά απο κάτω το laptop δεν έχει αυτοκόλλητο με serial key! Ούτε έχω κάποιο CD. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια λύση; δε θέλω να εχω πάνω του σπασμένα Windows! Επίσης καμία ιδέα γιατί δε συνδέεται μέσω wifi και τι μπορώ να κάνω; μέσω ethernet μπαίνει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ!
kormos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, katkol είπε Καλησπέρα σε όλους! Εχω ενα notbook Hp 250 G3. Απο το πουθενά σταμάτησε να συνδέεται στο wifi(το λαμπάκι στο f12 πορτοκάλι απο μπλε που ήταν). Είχε απο τη μάνα του τα Windows 8.1 Είπα να κανω format και να περάσω τα Windows 7 (σπασμένα). Το πρόβλημα παρέμεινε... Τώρα θέλω να βάλω πάλι τα Windows 8.1 τα αυθεντικά αλλά απο κάτω το laptop δεν έχει αυτοκόλλητο με serial key! Ούτε έχω κάποιο CD. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια λύση; δε θέλω να εχω πάνω του σπασμένα Windows! Επίσης καμία ιδέα γιατί δε συνδέεται μέσω wifi και τι μπορώ να κάνω; μέσω ethernet μπαίνει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ! Δες μήπως σου λείπουν drivers https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows8
jim_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το θεμα με το wifi, δες αν εχει μπει σε flight mode με καποιο hotkey. Το παθαινει συχνα το λαπτοπ της ανηψιας μου απο μονο του :P Για το θεμα με την ενεργοποιηση των windows, οταν βαλεις 8 θα βρουν αυτοματα το κλειδι απο το bios και θα ενεργοποιηθουν κανονικα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από jim_p
isay Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Για το wifi : Drivers ειχες βάλει flight mode πάτησες κουμπι απανεργοποιησης του wifi οποτε κοίταξε στο manual ποιο κουμπι ή συνδυασμός κουμπιών ειναι Χάλασε η κάρτα wifi Δεδομένου οτι και σε 7 σου κάνει το ιδιο, προσανατολίζομαι στα 2 τελευταία Για το serial : Είναι στο bios οποτε αν βάλεις την ίδια έκδοση windows (αν ειχες home, βάλε πάλι home) θα δει το serial και θα ενεργοποιηθεί. Γενικό tip : Κατέβασε και γράψε ενα dvd με linux live dvd, πχ linux mint. Ετσι θα έκανες boot απο το dvd, θα έβλεπες αν επαιζε το wifi (χωρίς εγκατάσταση του linux) χωρίς να βάζεις-βγάζεις windows. Επισης με τον ιδιο τρόπο μπορεις να μεταφερεις αρχεία, ακομα κι αν δεν μπορεις να κανεις boot σε windows
katkol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Θα τα κοιτάξω αυτά που μου είπατε. Την έκδοση που είχε κατέβασα αλλά μου ζήτησε serial key 😕 Μήπως φταίει το PCI Device; δε βρίσκει τι driver του. Ρίξε μια ματιά στη φωτογραφία... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα