[email protected] Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Αγορασα ενα USB VIDEO GRABBER για να μετατρεψω παλιες βιντεο κασετες σε ψηφιακα βιντεο στον υπολογιστη . Αν καποιος απο σας το ξερει και το εχει δουλεψει χρειαζομαι βοηθεια γιατι στο παραθυρο του προγραμματος που θα εκανα την εγγραφη μου βγαζει μαυρη οθονη . Ευχαριστω
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Το δικό σου δεν το εχω δουλέψει αλλά έχω δουλεψει ένα με κάποιο προγραμμα δεν εβγαζε μαυρη εικόνα από κάποια συνδεμένη συσκευή 1
[email protected] Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 θυμασαι μηπως το προγραμμα? το grabber ειναι της aqprox και το προγραμμα που εχει ειναι το arcsoft showbiz
afm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανώς το πρόβλημα σου είναι ότι δεν επιλέγεις την σωστή είσοδο video. Εξ ορισμού στα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα που συνοδεύουν τα video grabber προεπιλεγμένη είσοδος είναι η s-video και όχι η composite. Από την στιγμή που χρησιμοποιείς το τριπλό rca καλώδιο ( κίτρινο-άσπρο-κόκκινο) θα πρέπει να μπείς στις ρυθμίσεις του προγράμματος και από εκεί να επιλέξεις σαν είσοδο την composite. Να σημειώσω ότι είναι πολύ λίγα τα vhs-video τα οποία υποστηρίζουν έξοδο s-video (είτε αυτόνομη είτε μέσω scart) οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το τριπλό rca για composite σήμα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από afm 1
[email protected] Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, afm είπε Προφανώς το πρόβλημα σου είναι ότι δεν επιλέγεις την σωστή είσοδο video. Εξ ορισμού στα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα που συνοδεύουν τα video grabber προεπιλεγμένη είσοδος είναι η s-video και όχι η composite. Από την στιγμή που χρησιμοποιείς το τριπλό rca καλώδιο ( κίτρινο-άσπρο-κόκκινο) θα πρέπει να μπείς στις ρυθμίσεις του προγράμματος και από εκεί να επιλέξεις σαν είσοδο την composite. Να σημειώσω ότι είναι πολύ λίγα τα vhs-video τα οποία υποστηρίζουν έξοδο s-video οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το τριπλό rca για composite σήμα. στο composite το εχω ρυθμισει αλλα και παλι τπτ
afm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 16 ώρες πριν, [email protected] είπε στο composite το εχω ρυθμισει αλλα και παλι τπτ Λογικά παίρνεις σήμα από το video μέσω ενος αντάπτορα από scart σε rca. Οι περισσότεροι από αυτούς τους αντάπτορες έχουν ένα διακοπτάκι για την μετατροπή του scart σε έξοδο ή είσοδο (δες τη φωτογραφία παραπάνω). Παίξε με αυτό το διακοπτάκι μήπως και πάρεις σήμα. Κανονικά πρέπει να είναι στο output (έξοδος) αλλά πολλές φορές σε φθηνά ανταπτοράκια μπορεί να είναι και ανάποδα. Επίσης πολλά video έχουν δύο scart ένα μπλέ που είναι σημειωμένο σαν decoder και ένα μαύρο που σημειώνεται σαν av ή av euro. Το μπλε είναι για σύνδεση με αποκωδικοποιητή και είναι μόνο είσοδος και όχι έξοδος. Εσύ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μαύρο scart (av ή av euro) για να δώσεις σήμα στο grabber σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα