Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσωπική εμπειρία με huawei p8.

Όντος μου έπεσε 4-5 φορές και όντως από το 1 περίπου μέτρο.

Πάντα ραγιζει το tempered glass.

Έχω 5-6 στο συρτάρι και μάλιστα έγινα εξπερ στην τοποθέτηση τους.

Φυσικά πάντα και θήκη σιλικόνης διάφανη.

Δεν μου έχει σπάσει ποτέ οθόνη σε κινητό μου..

Πάντα tempered και θήκη σιλικόνης σε όλα τα τηλέφωνα.

Ακόμα και το Ζ3 που είναι τζαμί και πίσω......

Το gorilla 3 που έχω στο P8 μόνο του θα είχε γίνει θρυψαλα......

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, bugsbunnie είπε

Εγώ ένα πράγμα ξέρω,πρώην κάτοχος ΝΟΤΕ 8 χωρίς να πέσει κάτω και σε γνήσια θήκη πορτοφόλι άρχισε να κάνει σημάδια και γρατζουνιες το τζάμι στις πρώτες 10 μέρες, οπότε αυτό που αναφέρει ότι σε θέμα γρατζουνιών είναι ίσο η καλύτερο από το Gorilla 5 τότε είναι fail πριν καν βγει!

Φυσικά υπάρχουν πολλές αναφορές και στο επίσημο forum της Sammy για αυτό το ζήτημα αλλά το κουνάβι ο κατασκευαστής!

Κάτοχος S9+ στην πρώτη μέρα μπήκε τζάμι dome και ηρέμησα!

Ότι ακριβώς έιπε ο φίλος παραπάνω περίπου 20 μέρες στην τσέπη χωρίς τίποτα άλλο μέσα, και το τηλέφωνο να έχει γίνει η εξωτερική οθόνη σαν πατσαβούρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ από τότε που αποφάσισα να βλέπω και να κάθομαι στον καναπέ που διάλεξα και όχι στο ριχταρι έλυσα πολλά από τα ψυχολογικά μου...κι όποιος κατάλαβε...

Επεξ/σία από nefos78
  • Like 3
Δημοσ.

Αν θέλουν αύριο κι όλας οι Αμερικάνοι μπορούν να δώσουν γυαλί που αντέχει σε απεριόριστες πτώσεις απο τα 30 μέτρα. Δεν το δίνουν για να έχουν δουλεία τα service και να τα τσεπώνουν απο τις αντικαταστάσεις οθονών. Ο κουμπάρος μου (οδηγός ταξί) έχει δει απο κοντά τέτοιο πειραματικό κινητό και επιβεβαιώνει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλυτερο απο το Gorilla Glass 1 του Ν8-00 δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε

Μαι ρε φιλε.Καθε φορα που το βλεπω δεν το πιστευω.Βλεπεις κοσμο με s9 και iphone x και τα εχουν χωρις θηκη χωρις tempered.Τα βλεπεις και αγχωνεσαι ενω δεν ειναι καν δικα σου.

Αυτοί είχαν λεφτά να τα αγοράσουν και προφανώς τους περισσευαν... Άρα εμείς που δεν έχουμε τόσα λεφτά αυτά, μας πονάει αν μας πάθαινε κάτι ακόμα και ένα κινητό των 200€. 

Δημοσ.

Καλό είναι η θήκη του κινητού να καλύπτει και την οθόνη περιμετρικά,να προεξέχει 2-3 mm σε ύψος έτσι ώστε όταν πέφτει το κινητό σε επίπεδη επιφάνεια να ακουμπάει το περιμετρικό μέρος της θήκης και οχι η οθόνη.Στα κινητά με edge οθόνη συνήθως δεν βγαίνουν τέτοιες θήκες γιατί δεν μπορείς να κάνεις slide στην άκρη της οθόνης.

Στην ζημιά που μπορεί να πάθει το κινητό παίζει ρόλο το υλικό και το βάρος του κινητού.Επίσης το ύψος από το οποίο θα πέσει και μάλλον η χειρότερη πτώση είναι σε σημείο που προεξέχει και μπορεί να χτυπηθεί η οθόνη(Πχ κάποια γωνία).Εκεί μπορεί να μην το σώσει ούτε το tempered glass.

Εχω 3 χρόνια ελαφρύ κινητό με μια απλή φθηνή θήκη TPU και στην οθόνη επίσης φθηνή ζελατίνα προστασίας.Οσες φορές έχει πέσει κάτω η θήκη απορροφά τους κραδασμούς και όταν πέφτει με την οθόνη ακουμπάει στο περιμετρικό μέρος το οποίο προεξέχει πιο ψηλά απο την οθόνη.Δεν έχει πάθει τίποτα.

Κατασκευάζουν κάποια κινητά με μεταλλικό σώμα που είναι βαρύ,οτι χειρότερο.Η βάζουν γυαλί πίσω.Να το κάνω τι το γυαλί;Τουλάχιστον το αλουμίνιο είναι σχετικά ελαφρύ.

Οι χειρότερες θήκες είναι οι book,ειδικά αυτές που δεν κουμπώνουν σε όλο το κινητό περιμετρικά αλλά μόνο στις 4 γωνίες και αυτές που δεν κουμπώνουν,πέφτει το κινητό με ανοιγμένη θήκη.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristoslet είπε

Αυτοί είχαν λεφτά να τα αγοράσουν και προφανώς τους περισσευαν... Άρα εμείς που δεν έχουμε τόσα λεφτά αυτά, μας πονάει αν μας πάθαινε κάτι ακόμα και ένα κινητό των 200€. 

Μας ποναει?Αν με σπασει η οθονη lg g6 θα κλαιω 10 μερες 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Menelegr είπε

Κύριοι με συγχωρείτε αν βγαίνω off topic αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος τι γυαλί φοράει το Xiaomi redmi plus 5 ;Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Είναι απροσδιόριστο από την εταιρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Εγώ με το που αγοράσω νέα συσκευή,επιτόπου,το πρωτο δεύτερολεπτο μπαίνει σε θήκη και tembered glass.

Οκ δεν το χαίρεσαι όπως λένε μερικοί,αλλά έχεις ήσυχο όσο περισσότερο μπορείς το κεφάλι σου. Μου έπεσε 2 φορές από ύψος περίπου 50cm και δεν έπαθε τίποτα απολύτως.

Απορώ με μερικά άτομα που παίρνουν συσκευή 1000€ και την πετάνε άνετα πάνω σε τραπέζια και καρέκλες και δεν τους νοιαζουν οι γρατσουνιές και τα βαθουλώματα.

προφανώς και έχει λεφτά να το αντικαταστήσει για να το κάνει αυτό όποιος το κάνει άρα χέστηκε σαν τους λεφτάδες με τα mercendes και τα bmw στον δρόμο που άμα θέλουν στην χώνουν και το φτιάχνουν μετά στον φαρναρτζή χωρίς να τους νοιάζει.

εγώ πάντως το παλιό μου lumia 640 είχε υποστεί τα πάνδεινα και το μόνο που είχε πάθει εκτός απο εξωτερικές φθορές στο καπάκι είναι να κιτρινίσει λίγο η οθόνη πάνω αριστερά,σκέψου σε κάτι στενά που είχε κολλήσει το microsoft maps την ώρα που οδήγαγα το κοπάναγα με δύναμη στο ταμπλώ του στάρλετ και απέκτησε βαθούλωμα το ταμπλώ ενώ το lumia σκυλί, με το p8 lite τα σταμάτησα αυτά γιατί δεν είναι nokia :D  

αλλά το έκανα σε κινητό των 150 ευρώ με ενός χρόνου χρήση που ήταν να πάρει δρόμο έτσι και αλλιώς λόγο wp.

1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Καλό είναι η θήκη του κινητού να καλύπτει και την οθόνη περιμετρικά,να προεξέχει 2-3 mm σε ύψος έτσι ώστε όταν πέφτει το κινητό σε επίπεδη επιφάνεια να ακουμπάει το περιμετρικό μέρος της θήκης και οχι η οθόνη.Στα κινητά με edge οθόνη συνήθως δεν βγαίνουν τέτοιες θήκες γιατί δεν μπορείς να κάνεις slide στην άκρη της οθόνης.

Στην ζημιά που μπορεί να πάθει το κινητό παίζει ρόλο το υλικό και το βάρος του κινητού.Επίσης το ύψος από το οποίο θα πέσει και μάλλον η χειρότερη πτώση είναι σε σημείο που προεξέχει και μπορεί να χτυπηθεί η οθόνη(Πχ κάποια γωνία).Εκεί μπορεί να μην το σώσει ούτε το tempered glass.

Εχω 3 χρόνια ελαφρύ κινητό με μια απλή φθηνή θήκη TPU και στην οθόνη επίσης φθηνή ζελατίνα προστασίας.Οσες φορές έχει πέσει κάτω η θήκη απορροφά τους κραδασμούς και όταν πέφτει με την οθόνη ακουμπάει στο περιμετρικό μέρος το οποίο προεξέχει πιο ψηλά απο την οθόνη.Δεν έχει πάθει τίποτα.

Κατασκευάζουν κάποια κινητά με μεταλλικό σώμα που είναι βαρύ,οτι χειρότερο.Η βάζουν γυαλί πίσω.Να το κάνω τι το γυαλί;Τουλάχιστον το αλουμίνιο είναι σχετικά ελαφρύ.

Οι χειρότερες θήκες είναι οι book,ειδικά αυτές που δεν κουμπώνουν σε όλο το κινητό περιμετρικά αλλά μόνο στις 4 γωνίες και αυτές που δεν κουμπώνουν,πέφτει το κινητό με ανοιγμένη θήκη.

θα σου πω και κάτι που δεν το ήξερες, το αλουμίνιο και ειδικά το ντουραλουμίνιο που τα κατασκευάζουν είναι τόσο "άκαμπτο" που το ατσάλι θεωρείται αδύναμο μπροστά του και δεν αποροφάει κανέναν κραδασμό, μπορεί για τα εξωτερικά του κινητού να είναι καλύτερα αλλά το πλαστικό προστατεύει περισσότερο το κινητό μέσα γιατί είναι πιο απορροφητικό σε κραδασμούς.

οι θήκες book με κανονική σιλικονη απο μέσα είναι πάρα πολύ καλές όπως αυτή απο κάτω , οι άλλες με τα πιαστράκια που πιάνουν τις γωνίες όχι, στα + προστατεύει και την οθόνη πλήρως όταν είναι κλειστή , σε σημείο να πρέπει να φάει με βαριοπούλα απέξω για να σπάσει η οθόνη.

R2420-1000_qqft-wy.jpg

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, KAKADI είπε

Προσωπικα στο γυαλι πισω εχω βαλει κατι τετοιο

http://paintbullprotec.gr/epharmoges-mobile-apps/epharmoges.html

Και στην οθονη μπροστα κατι τετοιο

https://www.skroutz.gr/products/show/33345884

ωραιο το πρωτο, γιατι δεν το βαζεις και στην οθονη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο ανταγωνιστικό εντελώς man made υλικό που να αντέχει καλύτερα από γυαλί?, in the good old days που τα κινητά ήταν χαζά το τελευταίο που μας ένοιαζε ήταν μην σπάσει η οθόνη γιατί απλά δεν έσπαγε ,επίσης ποιο εύκολα έσπαγε η οθόνη* παρά το διάφανο πλαστικό της κατασκευής που την προστάτευε. Αυτό το !#$%μενο πλαστικό απο τι ήταν φτιαγμένο??

*και το πάτωμα που θα έπεφτε γιατί μετά χρειαζόσουν πλακά για να επισκευάσεις το σπίτι και όχι το κινητό

Επεξ/σία από dionisisg
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

ωραιο το πρωτο, γιατι δεν το βαζεις και στην οθονη?

Ηθελα το μπροστινο να αλλαζει ευκολα σε περιπτωση που φθαρει..

γενικοτερα στην οθονη τις αλλαζω τις ζελατινες για να ειναι παντα καθαρες.. 

Βεβαια το πισω εχει κρατησει πολυ καλα.. Απλα δε το ηξερα οτι θα βγει τοσο καλο και γι αυτο το απεφυγα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KAKADI είπε

Ηθελα το μπροστινο να αλλαζει ευκολα σε περιπτωση που φθαρει..

γενικοτερα στην οθονη τις αλλαζω τις ζελατινες για να ειναι παντα καθαρες.. 

Βεβαια το πισω εχει κρατησει πολυ καλα.. Απλα δε το ηξερα οτι θα βγει τοσο καλο και γι αυτο το απεφυγα.

καταλαβα. ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...