Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι με τις μικρογρατζουνιές θα κάνουνε; Σε αυτό το θέμα η Gorilla Glass (και γενικά η τεχνολογία των οθονών) έχει κάνει βήματα πίσω, πλέον τα κινητά μας (ακόμα και κινητά όπως το iPhone X) γραντζουνιζονται απλά και μόνο βάζοντας τα στην τσέπη μας (ακόμα και αν η τσέπη μας δεν έχει άλλα αντικείμενα ούτε μεταλλικά κουμπιά). Και ναι, αυτές οι μικρογρατζουνιές είναι ορατές (και ενοχλητικές) κάτω από το φως του ήλιου.

Δείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες: https://gizmodo.com/iphone-x-damage-report-two-months-later-1822644663

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι με συγχωρείτε αν βγαίνω off topic αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος τι γυαλί φοράει το Xiaomi redmi plus 5 ;Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Επεξ/σία από Menelegr
Δημοσ.

Και οι Αγγελίες εδώ μέσα μετά από αυτο θα πηγαίνουν κάπως έτσι πλεον :πωλείται iPhone/ Samsung τάδε,  άριστο σαν καινούργιο με μόνο 2 πτώσεις! Χαχα

Χιούμορ κανω εννοείται , ευγε στην εταιρία που είναι πιστή στο πλάνο της και περιμένουμε ακόμα καλύτερα νέα στο μέλλον.

Δημοσ.

Εγώ πάλι είμαι της άποψης να ΜΗΝ σου πέσει! Να μην πέσει παίδες, εάν τα ξερά σας δεν πιάνουν τότε όσες θήκες και να βάλετε, όσα τζάμια (ακόμα κι αυτό της γυάλινης γέφυρας στην Κίνα), όσα Goriila και να βγουν... τα κινητά σας θα γίνονται γυαλιά καρφιά.

Και το αμάξι μπορείς να το χτυπήσεις, δεν έχει βάλει κάποιος tempered glass στο παρμπρίζ! Τώρα εάν τύχει, έτυχε. Εάν λυπάστε το κινητό και τα ακριβά αυτοκίνητα τότε πάρτε ένα φθηνό που μπορείτε να το αντικαταστήσετε & να το επισκευάσετε εύκολα.

Δεν είχε άδικο φίλος που μου είπε, χωρίς τίποτα το κινητό το προσέχω περισσότερο απ`ότι με θήκες που το άφηνε όπως να ναι και όπου να ναι.

Προχθές έβαλα ένα tempered στο Redmi Note 5 που πήρα και το πέταξα μέσα στη μέρα. Δαχτυλιές, φυσαλίδες, μείωση αφής, κακή αίσθηση στη χρήση. Μια λεπτή θηκούλα κι αυτό για τις γρατσουνιές στο πάρε άφησε το κινητό.

Υ.Γ και στα κλαμπ βλέπω πολλούς που τα κινητά τους κολυμπάνε πάνω στα σταντ, άλλα όταν σφυρίζουν τις μπακαρντάρες με κόλες και το συνειδητοποιούν όταν θέλουν να κάνουν στόρι, τότε κοιτάζουν ψηλά και βρίζουν στο άπειρο. Εκεί δεν είδα κάποιον να έχει αδιάβροχη θήκη κινητού κι ας έχει όλα τα άλλα.

• Like 2
Δημοσ.

Γούστα ειναι αυτα εγω δεν εχω βαλει σε κανενα κινητο μου θήκη και τζαμακια δεν μου αρέσει να αλλοιώνεται η εμφάνιση και επισης δεν μου πέφτει απο τα χέρια , μεχρι στιγμης τουλάχιστον.

Καταλαβαινω ομως οτι ορισμένοι ίσως λογο δουλειάς ισως λιγο οτι δεν ειναι προσεκτικοί να τους πέφτει.

Ο καθενας οπως νοιώθει. Αν και παντα παιρνω κινητα με gorila glass . ip68 . και military shock approved. Ωστε να καλύπτει καποια ελαφρα χτυπηματα νερα κτλ.

Δημοσ.

Καλό είναι να προχωράει η τεχνολογία στο κομμάτι αυτό,αλλά και Gorilla Glass 10 να βάλεις άμα το ρημάδι θέλει να σπάσει θα σπάσει......δεν μπορείς να τα υπολογίσεις αυτά.....έχω δει να πέφτει από 1m κινητό και να γίνεται κομμάτια η οθόνη,είναι και να σε θέλει ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μωρέ αν δεν αναβαθμιστεί ο gorilla σε τίποτα King Kong version ( να αντέχει καμμιά 15ριά μέτρα ελεύθερη πτώση) :D δεν έχουμε προκοπή,όταν πέφτουν 7 φορές τον χρόνο απο 1μιση μέτρο,και σπάνε στίς 15 φορές απο ένα μέτρο,με απλά μαθηματικά επόμενο είναι να την πάθουν γύρω στόν χρόνο αρκετοί ..

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Αυτός ο χαμός που γίνεται στις αγγελίες με σπασμένα κινητά δεν υπήρχε στο παρελθόν. Ο λόγος είναι ότι κάποιες ψωναρες θέλανε αλουμίνια και γυαλιά, η πρόσοψη να είναι μόνο τζάμι και αν κάνει και την άχρηστη κουρμπα το κινητό στο πλάι ακόμα καλύτερα! 

Φυσικά και δεν φταίει το gorilla glass 5 κτλ αλλά το υπόλοιπο σασί του κινητού. 

Τι να το κάνεις που κάποιοι δεν θέλαμε τέτοια υλικά στο κινητό μας, υπερισχύσε η απερισκεψία, φυσικά κάτι τέτοιο συμφέρει τους κατασκευαστές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισώ με πάθος το tempered glass. Το μόνο που βάζω σε καινούργια κινητά είναι λεπτή, αντιολισθητική θήκη πλάτης. Κατά τα άλλα απλά δεν τα αφήνω ξέμπαρκα σε τραπέζια, δεν μπαίνουν σε τσέπη και δεν μου πέφτουν από τα χέρια. 😎

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.

iPhone X μονο με ζελατινες μπρος πισω και παμε... ολα κομπλε και ομορφα μισο χρονο τωρα... 

Οτι θηκη και να βαλεις σε τετοιες συσκευες οπως και στα αντιστοιχα Samsung ασχημενουν πολυ μετα.. 

ναι ξερω κ αν σου πεσει??

Τοτε μην πληρωσεις εξαρχης για τετοιο ντιζαιν και παρε κατι πιο φθηνο με καλες επιδοσεις..

Ζελατινες ειναι must παντως...

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, KAKADI είπε

iPhone X μονο με ζελατινες μπρος πισω και παμε... ολα κομπλε και ομορφα μισο χρονο τωρα... 

Οτι θηκη και να βαλεις σε τετοιες συσκευες οπως και στα αντιστοιχα Samsung ασχημενουν πολυ μετα.. 

ναι ξερω κ αν σου πεσει??

Τοτε μην πληρωσεις εξαρχης για τετοιο ντιζαιν και παρε κατι πιο φθηνο με καλες επιδοσεις..

Ζελατινες ειναι must παντως...

οταν λες ζελατινες τι εννοεις?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bugsbunnie είπε

Εγώ ένα πράγμα ξέρω,πρώην κάτοχος ΝΟΤΕ 8 χωρίς να πέσει κάτω και σε γνήσια θήκη πορτοφόλι άρχισε να κάνει σημάδια και γρατζουνιες το τζάμι στις πρώτες 10 μέρες, οπότε αυτό που αναφέρει ότι σε θέμα γρατζουνιών είναι ίσο η καλύτερο από το Gorilla 5 τότε είναι fail πριν καν βγει!

Φυσικά υπάρχουν πολλές αναφορές και στο επίσημο forum της Sammy για αυτό το ζήτημα αλλά το κουνάβι ο κατασκευαστής!

Κάτοχος S9+ στην πρώτη μέρα μπήκε τζάμι dome και ηρέμησα!

Προσωπικά έχοντας S7 χωρίς tempered glass δεν έχω καμία γρατζουνιά. Δεν το βάζω με τα κλειδιά εννοείται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...