voltmod Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Η Corning ανακοίνωσε την 6η έκδοση του Gorilla Glass και σύμφωνα με την εταιρεία, οι μηχανικοί της κατάφεραν να δημιουργήσουν «ένα εντελώς νέο τύπου υλικού» που μπορεί να αντέξει πολλαπλές πτώσεις. Η Corning ανακοίνωσε την 6η έκδοση του Gorilla Glass και σύμφωνα με την εταιρεία, οι μηχανικοί της κατάφεραν να δημιουργήσουν «ένα εντελώς νέο τύπου υλικού» που μπορεί να αντέξει πολλαπλές πτώσεις. Δοκιμές έδειξαν ότι το Gorilla Glass 6 άντεξε σε δεκαπέντε πτώσεις από ύψος ενός μέτρου προτού σπάσει. Πρόκειται για τον διπλάσιο αριθμό πτώσεων από αυτόν που μπορεί να αντέξει το Gorilla Glass 5. Πρόκειται για γυαλί χημικά ενισχυμένο που προσέφερε υψηλότερα επίπεδα συμπίεσης από όσα ήταν δυνατό να προσφέρει το Gorilla Glass 5. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Gorilla Glass 6 να είναι πολύ πιο ανθεκτικό δήλωσε ο Vice President της Corning, John Bayne. Είναι δύο φορές καλύτερο από το Gorilla Glass 5 αποτελώντας το πλέον ανθεκτικό γυαλί προστασίας για smartphones ή άλλες φορητές συσκευές στον κόσμο. Όμως εκτός από τις πτώσεις, το Gorilla Glass 6 είναι το ίδιο καλό ή καλύτερο όσον αφορά στην αντοχή στις γρατσουνιές σε σύγκριση με την 5η έκδοση του ανθεκτικού γυαλιού της Corning. Σύμφωνα με την εταιρεία Corning, οι χρήστες ρίχνουν κατά μέσο όρο τις συσκευές τους τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο από ύψος 1,6 μέτρων ή μεγαλύτερο, και συνολικά σχεδόν…επτά φορές τον χρόνο. Μάλιστα, οι μισές περίπου από αυτές (τέσσερις φορές) είναι από ύψος ενός μέτρου. Η Corning έχει το «γυαλί της» σε περισσότερες έξι δισεκατομμύρια συσκευές που κατασκευάζονται από περισσότερες από 45 εταιρείες. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
TOMVLACH Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Όταν όλοι έβλεπαν το δέντρο ή Corning είδε το δάσος.. ευγε.!! 1
CyanBlue Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν σου πέσει το κινητό από τα χέρια, δεν πέφτει από το 1 μέτρο - και σχεδόν πάντα θα πέσει με την οθόνη και όχι στην πιο ομαλή επιφάνεια (νόμος του Μέρφι). Συμπέρασμα: Δεν αγοράζουμε κινητό αξίας 2-3 μισθών (δημοσίου) και του κουμπώνουμε μια θηκούλα. Έτσι αν συμβεί το @$%&#:! συμβάν θα κλάψουμε πολύ λιγότερο. Τέλος ισχύει και για τα κινητά ο κανόνας που ισχύει για όλα τα ηλεκτρονικά: Δεν πηδάνε, δεν πίνουν, δεν καπνίζουν Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από CyanBlue 1
thanos_gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) "[...] οι χρήστες ρίχνουν κατά μέσο όρο τις συσκευές τους τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο από ύψος 1,6 μέτρων ή μεγαλύτερο συνολικά σχεδόν…επτά φορές τον χρόνο." Τι θέλει να πει ο ποιητής; (Δε βγάζει νόημα - Στο πρωτότυπο άρθρο αναφέρονται άλλα νούμερα). Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από thanos_gr
KilliK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, thanos_gr είπε "[...] οι χρήστες ρίχνουν κατά μέσο όρο τις συσκευές τους τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο από ύψος 1,6 μέτρων ή μεγαλύτερο συνολικά σχεδόν…επτά φορές τον χρόνο." Τι θέλει να πει ο ποιητής; (Δε βγάζει νόημα - Στο πρωτότυπο άρθρο αναφέρονται άλλα νούμερα). 60% of the time, it drops every time.. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από KilliK
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ με το που αγοράσω νέα συσκευή,επιτόπου,το πρωτο δεύτερολεπτο μπαίνει σε θήκη και tembered glass. Οκ δεν το χαίρεσαι όπως λένε μερικοί,αλλά έχεις ήσυχο όσο περισσότερο μπορείς το κεφάλι σου. Μου έπεσε 2 φορές από ύψος περίπου 50cm και δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Απορώ με μερικά άτομα που παίρνουν συσκευή 1000€ και την πετάνε άνετα πάνω σε τραπέζια και καρέκλες και δεν τους νοιαζουν οι γρατσουνιές και τα βαθουλώματα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από stelios18120 2 4
alexis67676767 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στο άρθρο του gsm arena δεν γράφει για πτώση απο 1,6 μέτρα, μάλλον χτύπησε ο δαίμων του τυπογραφείου
Yeroplatanos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ με το που αγοράσω νέα συσκευή,επιτόπου,το πρωτο δεύτερολεπτο μπαίνει σε θήκη και tembered glass. Οκ δεν το χαίρεσαι όπως λένε μερικοί,αλλά έχεις ήσυχο όσο περισσότερο μπορείς το κεφάλι σου. Μου έπεσε 2 φορές από ύψος περίπου 50cm και δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Απορώ με μερικά άτομα που παίρνουν συσκευή 1000€ και την πετάνε άνετα πάνω σε τραπέζια και καρέκλες και δεν τους νοιαζουν οι γρατσουνιές και τα βαθουλώματα. Μαι ρε φιλε.Καθε φορα που το βλεπω δεν το πιστευω.Βλεπεις κοσμο με s9 και iphone x και τα εχουν χωρις θηκη χωρις tempered.Τα βλεπεις και αγχωνεσαι ενω δεν ειναι καν δικα σου. 2
alex1_kgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Μετά το gorilla glass 3 το χάος κάθε έκδοση και χειρότερη. Κινητό με gorilla glass 3 έχει πέσει απο 1 μέτρο σε άσφαλτο 3 φορές τσιμέντο μάρμαρο και δεν έχει γρατζουνιά. Βγάζουν εκδόσεις απλά για να βγάλουν το gorilla glass 5 είναι ότι χειρότερο έχει μπει σε smartphones. Σόρρυ φίλε μου αλλά κάνεις λάθος. Δε φταίει το glass. Αν προσέξεις τη χρονιά που βγήκε το 4 και μετά οι περισσότεροι κατασκευαστές έφυγαν από το πλαστικό (και την ελαστικότητα του) και πήγαν σε μέταλλο. Προσπάθησαν να έχουν όλη την μπροστά ή και πίσω πλευρά με γυαλί μέχρι το frame. Το frame λυγίζει και σπάει το τζάμι. Δε φταίει το τζάμι...Απλά σαν υλικό έχει μηδενική ελαστικότητα. 1 1
panosveto12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Μετά το gorilla glass 3 το χάος κάθε έκδοση και χειρότερη. Κινητό με gorilla glass 3 έχει πέσει απο 1 μέτρο σε άσφαλτο 3 φορές τσιμέντο μάρμαρο και δεν έχει γρατζουνιά. Βγάζουν εκδόσεις απλά για να βγάλουν το gorilla glass 5 είναι ότι χειρότερο έχει μπει σε smartphones. Εσυ έχεις τεστάρει όλα τα τζάμια και ξέρεις . Και επιλέγεις να αγοράζεις gorilla 3 . Ε ρε τρέλα 1 1
fingolfingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στο δικό μου εχω μια θηκη uag και tempered glass. Ναι είναι πιο παχύ αλλα εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μου εχει πέσει κυριολεκτικά αμετρητες φορές και δεν εχει πάθει τίποτα. Τωρα πια δεν το κοιτάω καν μετά από πτώση. Το σηκωνω και συνεχίζω. Η θήκη εχει τις γρατζουνιες της αλλα δεν πειράζει.
uesugi1989 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 " Πρόκειται για τον διπλάσιο αριθμό πτώσεων από αυτόν που μπορεί να αντέξει το Gorilla Glass 5. " Χμμ διπλάσιο αριθμό πτώσεων. Δηλαδή 0 καθόσον 0x2=0. Galaxy s8+ μου έπεσε σε ύψος λιγότερο του μέτρου σε λεία επιφανει με πλακάκι κ η οθόνη έγινε θρύψαλα, και κάηκαν πιξελ μαζί 1
iwnas28 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 42 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εγώ με το που αγοράσω νέα συσκευή,επιτόπου,το πρωτο δεύτερολεπτο μπαίνει σε θήκη και tembered glass. Οκ δεν το χαίρεσαι όπως λένε μερικοί,αλλά έχεις ήσυχο όσο περισσότερο μπορείς το κεφάλι σου. Μου έπεσε 2 φορές από ύψος περίπου 50cm και δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Απορώ με μερικά άτομα που παίρνουν συσκευή 1000€ και την πετάνε άνετα πάνω σε τραπέζια και καρέκλες και δεν τους νοιαζουν οι γρατσουνιές και τα βαθουλώματα. Θα συμφωνησω μαζι σου. Η μονη εξαιρεση που εκανα ηταν στο s7e μου στο οποιο το curved tembered glass ειτε ξεκολλουσαν μολις μπει θηκη ειτε αλλαζαν την αισθηση της οθονης και με δυσκολευαν στο typing. Ειναι η μονη συσκευη που χρησιμοποιω μονο θηκη! 1
bugsbunnie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Εγώ ένα πράγμα ξέρω,πρώην κάτοχος ΝΟΤΕ 8 χωρίς να πέσει κάτω και σε γνήσια θήκη πορτοφόλι άρχισε να κάνει σημάδια και γρατζουνιες το τζάμι στις πρώτες 10 μέρες, οπότε αυτό που αναφέρει ότι σε θέμα γρατζουνιών είναι ίσο η καλύτερο από το Gorilla 5 τότε είναι fail πριν καν βγει! Φυσικά υπάρχουν πολλές αναφορές και στο επίσημο forum της Sammy για αυτό το ζήτημα αλλά το κουνάβι ο κατασκευαστής! Κάτοχος S9+ στην πρώτη μέρα μπήκε τζάμι dome και ηρέμησα! 1
eko13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, jigsaw99 είπε Μετά το gorilla glass 3 το χάος κάθε έκδοση και χειρότερη. Κινητό με gorilla glass 3 έχει πέσει απο 1 μέτρο σε άσφαλτο 3 φορές τσιμέντο μάρμαρο και δεν έχει γρατζουνιά. Βγάζουν εκδόσεις απλά για να βγάλουν το gorilla glass 5 είναι ότι χειρότερο έχει μπει σε smartphones. Και ομως τινω να συμφωνισω και εγω. Δεν ξερω απο 5 ή 6 αλλα η 3 ηταν σιγουρα καλυτερη απο την 4! S4 mini με 3 εχει φαει τριψηφιο αριθμο πτωσεων και πολλες με οθονη προς τα κατω σε διαστημα που ειχα θηκη βιβλιο και ανοιγε! πριν την πτωση. Προσωπικα δεν ασχολουμαι με κινητα με γυαλλι, ενω το gorilla glass για μενα ειναι μαστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα