savasga Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 εχω ενα λαπτοπ turbo x το οποιο με i5 4gb ram και win10......το ανοιγω και δουλευει κανονικα.....το κλεινω ή κανω επανεκκινηση και ενω το λεντακι αναβει,το ανεμιστηρακι δουλευει εχω μαυρη οθονη....το λεντακι του σκληρου αναβει μια φορα και μετα σβηνει.......κανω αναγκαστικο power off αφηνοντας το κανα 3λεπτο χωρις να κανω αλλη προσπαθεια για ανοιγμα.....μετα τα 3 λεπτα ξανανοιγει κανονικα......θερμοκρασιες κανονικες,συστημα ψυξης καθαρο ,παστες φρεσκες.......τι μπορει να φταιει;
coolerman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 πριν το ανοίξεις για καθάρισμα ηταν οκ? δες χωρίς μπαταρία & το αντίστροφο με τροφοδοσία..εξακολουθεί τα ίδια;μέτρησε με πολύμετρο την έξοδο στο "καρφάκι" είναι οκ απο ρεύμα;ΑΝ έχεις παρόμοιο(με ίδια χαρακτηριστικά τροφοδοτικό δοκιμασέ το.
savasga Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 ισως δεν θα επρπε να ανοιξω το θεμα τωρα λογω οτι ειμαι μακρια απο την βαση μου για καμια 10αρια μερες χωρις να το εχω μαζι μου για να κανω τις δοκιμες που προτεινετε......προς το παρον το παγωνω το θεμα μεχρι να επανελθω.........
teoChnologist Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 21/7/2018 στις 2:03 ΜΜ, savasga είπε εχω ενα λαπτοπ turbo x το οποιο με i5 4gb ram και win10......το ανοιγω και δουλευει κανονικα.....το κλεινω ή κανω επανεκκινηση και ενω το λεντακι αναβει,το ανεμιστηρακι δουλευει εχω μαυρη οθονη....το λεντακι του σκληρου αναβει μια φορα και μετα σβηνει.......κανω αναγκαστικο power off αφηνοντας το κανα 3λεπτο χωρις να κανω αλλη προσπαθεια για ανοιγμα.....μετα τα 3 λεπτα ξανανοιγει κανονικα......θερμοκρασιες κανονικες,συστημα ψυξης καθαρο ,παστες φρεσκες.......τι μπορει να φταιει; Θα βοηθούσε πολύ αν έλεγες ακριβώς πιο μοντέλο έχεις. Κάνω απλά μια εικασία τώρα γιατί το πρόβλημα που περιγράφεις το έχω συναντήσει 2-3 φορές στο παρελθόν, ότι Windows 10 δεν είχε από όταν το αγόρασες αλλα Windows Vista ή 7. Πήγαινε στα Power Options, εκεί που επιλέγεις πλάνο ενέργειας και βρες την επιλογή που δίνει ρυθμίσεις για προχωρημένους. Στις επιπλέον ρυθμίσεις που θα σου εμφανίσει, απενεργοποίησε το Fast Boot/Γρήγορη εκκίνηση (δεν θυμάμαι ακριβώς, κάπως έτσι θα το δείς να αναγράφεται) και δοκίμασε να κάνεις πάλι ότι έκανες και σου εμφάνιζε το πρόβλημα. Ενδέχεται να διορθωθεί έτσι το πρόβλημα σου.
savasga Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 9:10 ΠΜ, teoChnologist είπε Θα βοηθούσε πολύ αν έλεγες ακριβώς πιο μοντέλο έχεις. Κάνω απλά μια εικασία τώρα γιατί το πρόβλημα που περιγράφεις το έχω συναντήσει 2-3 φορές στο παρελθόν, ότι Windows 10 δεν είχε από όταν το αγόρασες αλλα Windows Vista ή 7. Πήγαινε στα Power Options, εκεί που επιλέγεις πλάνο ενέργειας και βρες την επιλογή που δίνει ρυθμίσεις για προχωρημένους. Στις επιπλέον ρυθμίσεις που θα σου εμφανίσει, απενεργοποίησε το Fast Boot/Γρήγορη εκκίνηση (δεν θυμάμαι ακριβώς, κάπως έτσι θα το δείς να αναγράφεται) και δοκίμασε να κάνεις πάλι ότι έκανες και σου εμφάνιζε το πρόβλημα. Ενδέχεται να διορθωθεί έτσι το πρόβλημα σου. ειχε win8......το προβλημα της μαυρης οθονης το εμφανιζει ενω το εχω κλεισει κανονικα και αμεσως θελησω να το ξανανοιξω ή οταν κανω επανεκκινηση........αν το κλεισω και μετα 3 λεπτα θελησω να το ξανανοιξω ανοιγει κανονικα........θα δω την οδηγια σου οταν βρεθω στο λαπτοπ (μετα απο καμια εβδομαδα).....παντως σ'ευχαριστω 1
savasga Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 επεστρεψα στη βαση μου....... teoChnologist τα στοιχεια του λαπτοπ ειναι.....turbo-x desktop v4lefgu με intel i5-2450M [email protected] ...64bit με 4 g μνημη και win10 εκδοση 1803......εκανα αυτο που ειπες αλλα δυστυχως τιποτα το προβλημα συνεχιζει (το προβλημα της μαυρης οθονης το εμφανιζει ενω το εχω κλεισει κανονικα και αμεσως θελησω να το ξανανοιξω ή οταν κανω επανεκκινηση........αν το κλεισω και μετα 3 λεπτα θελησω να το ξανανοιξω ανοιγει κανονικα..) coolerman εκανα τις δοκιμες που προτεινεις (αν και η μπαταρια ειναι off) το προβλημα εξακολουθει 1
teoChnologist Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Στις 1/8/2018 στις 2:26 ΜΜ, savasga είπε επεστρεψα στη βαση μου....... teoChnologist τα στοιχεια του λαπτοπ ειναι.....turbo-x desktop v4lefgu με intel i5-2450M [email protected] ...64bit με 4 g μνημη και win10 εκδοση 1803......εκανα αυτο που ειπες αλλα δυστυχως τιποτα το προβλημα συνεχιζει (το προβλημα της μαυρης οθονης το εμφανιζει ενω το εχω κλεισει κανονικα και αμεσως θελησω να το ξανανοιξω ή οταν κανω επανεκκινηση........αν το κλεισω και μετα 3 λεπτα θελησω να το ξανανοιξω ανοιγει κανονικα..) coolerman εκανα τις δοκιμες που προτεινεις (αν και η μπαταρια ειναι off) το προβλημα εξακολουθει Εφόσον το Fast Boot δεν έλυσε το πρόβλημα, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers των γραφικών και άφησε στη συνέχεια τα Windows να τον περάσουν μόνα τους. Αν συνεχίζει, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις τον driver από το site του κατασκευαστή αλλα δεν γνωρίζω αν παρέχει τέτοια κομφόρ το Πλαίσιο. Αν δεν δίνει για Windows 10, κατέβασε για Win 8 και κάνε εγκατάσταση σε compatibility mode για Windows 7, ως διαχειριστής. Προσωπικά όσες φορές είδα τέτοιο πράγμα σε λάπτοπ, ήταν είτε λόγω του Fast boot είτε λόγω των drivers των γραφικών, ειδικά τον πρώτο καιρό που κυκλοφόρησαν τα Windows 10 και πάντα σε λαπτοπ που δεν είχαν 10άρια από την εταιρία τους αλλα με αναβάθμιση από τον χρήστη.
savasga Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, teoChnologist είπε Εφόσον το Fast Boot δεν έλυσε το πρόβλημα, δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση τους drivers των γραφικών και άφησε στη συνέχεια τα Windows να τον περάσουν μόνα τους. Αν συνεχίζει, θα σου πρότεινα να κατεβάσεις τον driver από το site του κατασκευαστή αλλα δεν γνωρίζω αν παρέχει τέτοια κομφόρ το Πλαίσιο. Αν δεν δίνει για Windows 10, κατέβασε για Win 8 και κάνε εγκατάσταση σε compatibility mode για Windows 7, ως διαχειριστής. Προσωπικά όσες φορές είδα τέτοιο πράγμα σε λάπτοπ, ήταν είτε λόγω του Fast boot είτε λόγω των drivers των γραφικών, ειδικά τον πρώτο καιρό που κυκλοφόρησαν τα Windows 10 και πάντα σε λαπτοπ που δεν είχαν 10άρια από την εταιρία τους αλλα με αναβάθμιση από τον χρήστη. εκανα απεγκατασταση και αφησα τα win να τον περασουν μονα τους......το προβλημα συνεχιζει βρηκα στο microsoft update catalog το παρακατω Intel Corporation driver update for Intel(R) HD Graphics 3000 Windows 10 and later drivers,Windows 10 and later upgrade & servicing drivers Drivers (Video) 19/5/2016 9.17.10.4459 99,6 MB απ'οτι ειδα ειναι η ιδια εκδοση που ηδη εχω τελικα δεν εγινε τιποτα
menelaos400 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Φιλε μου προσπάθησε το εξής, Όταν το κλείνεις και δεν δίνει Post κλείστο και βγάλε όλες τις RAM. Στη συνέχεια ξαναβάλτες και δες αν ποστάρει. Αν όντως ποστάρει κατέβασε ένα memtest+86 κάψε το σε ένα dvd ή βάλτο σε ένα στικάκι και bootαρε από αυτή τη συσκευή άφησε το για κανά μισάωρο και στην μισή ώρα βγάλε με το κινητό σου μια φωτογραφία την οθόνη σου (το memtest εννοώ). Ανέβασε την και βλέπουμε από εκεί.
teoChnologist Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, savasga είπε εκανα απεγκατασταση και αφησα τα win να τον περασουν μονα τους......το προβλημα συνεχιζει βρηκα στο microsoft update catalog το παρακατω Intel Corporation driver update for Intel(R) HD Graphics 3000 Windows 10 and later drivers,Windows 10 and later upgrade & servicing drivers Drivers (Video) 19/5/2016 9.17.10.4459 99,6 MB απ'οτι ειδα ειναι η ιδια εκδοση που ηδη εχω τελικα δεν εγινε τιποτα Googlaρα το μοντέλο και δεν το βρήκα. Είσαι βέβαιος ότι δεν έχει dedicated κάρτα γραφικών αλλα μόνο τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή; Edit: Ώπα, κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τurbo-x desktop v4lefgu είναι το μοντέλο; Το desktop δεν μου κάθεται και πολύ σε laptop. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από teoChnologist
savasga Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 19 ώρες πριν, teoChnologist είπε Googlaρα το μοντέλο και δεν το βρήκα. Είσαι βέβαιος ότι δεν έχει dedicated κάρτα γραφικών αλλα μόνο τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή; Edit: Ώπα, κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τurbo-x desktop v4lefgu είναι το μοντέλο; Το desktop δεν μου κάθεται και πολύ σε laptop. με συγχωρεις πολυ.....καταλαθος εγραψα desktop αντι για laptop 22 ώρες πριν, menelaos400 είπε Φιλε μου προσπάθησε το εξής, Όταν το κλείνεις και δεν δίνει Post κλείστο και βγάλε όλες τις RAM. Στη συνέχεια ξαναβάλτες και δες αν ποστάρει. Αν όντως ποστάρει κατέβασε ένα memtest+86 κάψε το σε ένα dvd ή βάλτο σε ένα στικάκι και bootαρε από αυτή τη συσκευή άφησε το για κανά μισάωρο και στην μισή ώρα βγάλε με το κινητό σου μια φωτογραφία την οθόνη σου (το memtest εννοώ). Ανέβασε την και βλέπουμε από εκεί. δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις με το "Όταν το κλείνεις και δεν δίνει Post κλείστο "
teoChnologist Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, savasga είπε με συγχωρεις πολυ.....καταλαθος εγραψα desktop αντι για laptop δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις με το "Όταν το κλείνεις και δεν δίνει Post κλείστο " Εννοεί όταν πας να το ανοίξεις και δεν κάνει τίποτα.
menelaos400 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Ναι εννοουσα οταν το ανοιγεις και δεν δειχνει τιποτα (μαυρη οθονη)
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Πιθανο να παιζει τιποτα με καποιον πυκνωτη που να κραταει ρευμα παραπανω κι ετσι οταν πας να το ξανα βαλεις στο καπακι μπρος, να μην ξεκιναει.. Ενω μετα απο λιγα λεπτα που παρα μενει κλειστο, ερχεται στα ισια του και τοτε ξεκιναει κανονικα..
savasga Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/8/2018 στις 10:44 ΜΜ, menelaos400 είπε Φιλε μου προσπάθησε το εξής, Όταν το κλείνεις και δεν δίνει Post κλείστο και βγάλε όλες τις RAM. Στη συνέχεια ξαναβάλτες και δες αν ποστάρει. Αν όντως ποστάρει κατέβασε ένα memtest+86 κάψε το σε ένα dvd ή βάλτο σε ένα στικάκι και bootαρε από αυτή τη συσκευή άφησε το για κανά μισάωρο και στην μισή ώρα βγάλε με το κινητό σου μια φωτογραφία την οθόνη σου (το memtest εννοώ). Ανέβασε την και βλέπουμε από εκεί. δυστυχως κατεβασα το memtest ακολουθησα τις οδηγιες βαζοντας το σε φλασακι,ρυθμισα το bios να ξεκιναει το μπουταρισμα απο το usb fdd αλλα το λαπτοπ συνεχιζει να ξεκιναει απο τα windows........δηλαδη οπως καταλαβες δεν τα καταφερα ασε που το στικακι του 1 γιγα εμφανιζεται τωρα με χωρητικοτητα μολις 50 mb παρολο που εσβησα τα παντα απο μεσα ,το διαμορφωσα κλπ νεοτερα.....επανεφερα το στικακι στην αρχικη του κατασταση με το HDD Low Level Format Tool Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από savasga νεοτερη κατασταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα