ntelis1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα έχω ένα smart μοντέλο του 2004 και άλλαξα μπαταρία και τώρα μου ζητάει κωδικό για το ραδιόφωνο έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι! Δοκίμασα πιθανούς κωδικός 1234 κλπ αλλά του μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; 4ψηφιος είναι ο κωδικός Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από ntelis1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ο κωδικός αναφέρεται στο βιβλίο του αυτοκινήτου
ntelis1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ο κωδικός αναφέρεται στο βιβλίο του αυτοκινήτου Δεν έχω βιβλίο κλπ
1988panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δεν έχεις το user's manual; Τότε πήγαινε σε κάποια αντιπροσωπία ή εξουσιοδοτημένο.
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ο κωδικός δεν αναφέρεται στο βιβλίο. Συνοδεύει το γνήσιο ραδιόφωνο με μια κάρτα. Υπάρχει μια περίπτωση π προηγούμενος να τον έχει γράψει πάνω στο ραδιόφωνο.στην αντιπροσωπεια το ξεκλειδώνουν εφόσον δεν έχει δηλωθεί κλεμμένο αλλά πάει 30-40-50€, δε νομίζω ότι αξίζει για το δεδομένο ηχοσύστημα καθώς με αυτά τα λεφτά παίρνεις μεταχειρισμένο εργοστασιακό cd με τον κωδικό του.
ntelis1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 10 ώρες πριν, paylidis είπε Ο κωδικός δεν αναφέρεται στο βιβλίο. Συνοδεύει το γνήσιο ραδιόφωνο με μια κάρτα. Υπάρχει μια περίπτωση π προηγούμενος να τον έχει γράψει πάνω στο ραδιόφωνο.στην αντιπροσωπεια το ξεκλειδώνουν εφόσον δεν έχει δηλωθεί κλεμμένο αλλά πάει 30-40-50€, δε νομίζω ότι αξίζει για το δεδομένο ηχοσύστημα καθώς με αυτά τα λεφτά παίρνεις μεταχειρισμένο εργοστασιακό cd με τον κωδικό του. 50 ευρω μου ζητησαν γιαυτο ειπα να ρωτησω στο forum
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 15 λεπτά πριν, ntelis1 είπε 50 ευρω μου ζητησαν γιαυτο ειπα να ρωτησω στο forum Ε κάποιος άλλος ισως σου ζητήσει 30-40. Για εμένα δεν αξίζει να ασχοληθείς πήγαινε στα μεταχειρισμένα και πάρε μια πηγή από τις τελευταίες του 450 με cd - κάποιες έπαιζαν και mp3 αν δεν κάνω λάθος. Κάτω από 30 θα βρεις για πλάκα.
BASILISP Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Καλημέρα, δοκίμασες αυτα ; https://www.evilution.co.uk/info/grundig_radio_code.ht Επίσης υπάρχει αυτό https://www.radio-code.co.uk/smart-radio-codes.htm... Ελπίζω να βρεις άκρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα