mynam3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποια αξιόλογη κάμερα εκάστη μέχρι 50€ για αγορά? Δεν με πειράζει να είναι από Κίνα, αρκεί να γλυτώσω από τελωνεία κλπ . Με ενδιαφέρει μια για εσωτερικό χώρο και μια για εξωτερικό, την οποία να μπορώ να βλέπω ανά πάσα στιγμή από το κινητό μου χωρίς κολλήματα κλπ. Τυχόν ανιχνευτής κίνησης και καταγραφή όταν έχει κίνηση σε κάποια sd είναι + Να τραβάνε ικανοποιητικά σε σκοτεινό χώρο και η εξωτερική τη νύχτα. Γραμμή έχω 50αρα σταθερη χωρίς αποσυνδέσεις, οπότε υποθέτω κοιτάζω για 1080p τουλάχιστον. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από mynam3
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Sricam sp012 Escam QF001 Αυτές έχω και αξίζουν 100% Αγορά από banggood με priority direct κτλπ κτλπ για αποφυγη τελωνείου. Ωραίες,φθηνες,με καταγραφή και με κάρτα κτλπ και κάνεις την δουλειά σου όμορφα και από απόσταση. 1
mynam3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια από τις 2 κάνει για εξωτερικό χώρ Στέλιο? Ποια έχει καλύτερο app, πιο μεγάλη σταθερότητα από τις 2 που παρέθεσες? Δώσε λινκ από bg γιατί βρίσκω 3-4 με ίδια ονομασία Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από mynam3
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Από αυτές τις δύο δεν κανει καμιά για εξωτερικό χώρο,γιατί δεν είναι αδιάβροχες.αν τις βάλεις έξω χάλασαν στην πρώτη βροχή,είναι εσωτερικού χώρου και οι 2 Εξωτερικού χώρου πχ είναι η escam QF508 που αντέχει βροχές και τέτοια. Λινκ δεν μπορώ να σου βάλω είμαι από κινητό και έχω την εφαρμογή. Γράψε το στην αναζήτηση του banggood και θα στο βγάλει. Και γενικά ρίξε μια ματιά στα outdoor μοντελα,έχει και άλλα σε gearbest και alixpress (σε αυτά τα δύο βεβαια μέχρι 22€ παραγγελία για να μην πέσεις σε τελωνείο) ή αλλιώς ρίξε μια ματιά και σε ebay και τέτοια. Γενικά πάντως αυτές που σου είπα στην αρχή πάρε για εσωτερικό χώρο,και για εξωτερικό τσεκαρε αυτή που σου είπα. Συνεργάζεται και με την εφαρμογή της escam οπότε θα βλέπεις και τις 2 με μα εφαρμογή.παρε ιδιες κάμερες ώστε βλέπεις από το ίδιο app πάντα. 1
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, stelios18120 είπε Από αυτές τις δύο δεν κανει καμιά για εξωτερικό χώρο,γιατί δεν είναι αδιάβροχες.αν τις βάλεις έξω χάλασαν στην πρώτη βροχή,είναι εσωτερικού χώρου και οι 2 Εξωτερικού χώρου πχ είναι η escam QF508 που αντέχει βροχές και τέτοια. Λινκ δεν μπορώ να σου βάλω είμαι από κινητό και έχω την εφαρμογή. Γράψε το στην αναζήτηση του banggood και θα στο βγάλει. Και γενικά ρίξε μια ματιά στα outdoor μοντελα,έχει και άλλα σε gearbest και alixpress (σε αυτά τα δύο βεβαια μέχρι 22€ παραγγελία για να μην πέσεις σε τελωνείο) ή αλλιώς ρίξε μια ματιά και σε ebay και τέτοια. Γενικά πάντως αυτές που σου είπα στην αρχή πάρε για εσωτερικό χώρο,και για εξωτερικό τσεκαρε αυτή που σου είπα. Συνεργάζεται και με την εφαρμογή της escam οπότε θα βλέπεις και τις 2 με μα εφαρμογή.παρε ιδιες κάμερες ώστε βλέπεις από το ίδιο app πάντα. Θα κοιτάξω για escam, ώστε όταν πάρω και την εξωτερική να μην μπλέξω με 2 apps. Με αυτήν είναι οκ? Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση δεκτή. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από mynam3
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mynam3 είπε Θα κοιτάξω για escam, ώστε όταν πάρω και την εξωτερική να μην μπλέξω με 2 apps. Με αυτήν είναι οκ? Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση δεκτή. Μια χαρά είναι. Και σε καλή τιμή. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από stelios18120 1
mynam3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Μια χαρά είναι. Και σε καλή τιμή. Πριν την αγοράσω, κινείται μέσω αππ? Κάνει περιστροφή?
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, mynam3 είπε Πριν την αγοράσω, κινείται μέσω αππ? Κάνει περιστροφή? Ναι κανονικα Κάνει τα πάντα,και ακούς και μιλάς μέσω του app 1
mynam3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 22/7/2018 στις 11:39 ΜΜ, stelios18120 είπε Ναι κανονικα Κάνει τα πάντα,και ακούς και μιλάς μέσω του app Στέλιο την έχεις σετάρει για alarm? Δεν το κατάφερα με τίποτα. Χρειάζεται κάρτα μνήμης για αυτό? Από app στο κινητό την βλέπω κανονικά.
stelios18120 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 41 λεπτά πριν, mynam3 είπε Στέλιο την έχεις σετάρει για alarm? Δεν το κατάφερα με τίποτα. Χρειάζεται κάρτα μνήμης για αυτό? Από app στο κινητό την βλέπω κανονικά. Όχι δεν έχω σεταρει για αλαρμ Μόνο βλέπω και ακούω μέσω της κάμερας
Cosmonaut21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Να κάνω και γω μια ερώτηση.Έχω μια κάμερα εξωτερικού χώρου.Μπορώ ανά πάσα στιγμή να δω ότι θέλω με την εφαρμογή στο κινητό.Έχει και εφαρμογή στον υπολογιστή που μπορώ να βάλω και να καταγράφει το βίντεο στο σκληρό δίσκο αλλά μόνο αν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο. Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βλέπω από την κάμερα στο pc αν π.χ. είμαι στο εξοχικό; Το ίδιο που κάνω δηλαδή και από το κινητό αλλά για να μην τρώω εκεί όλη τη μπαταρία.
bill_viper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Παίδες μετά από τις προτάσεις σας για τις ESCAM σκέφτομαι να πάω εκεί για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο. Θα προτιμήσω μοντέλα με 1080p ανάλυση. https://www.banggood.com/Escam-QF003-HD-1080P-Mini-WiFi-IP-Camera-Pan-Tilt-CCTV-security-Camera-P2P-IR-Cut-Two-Way-Audio-Micro-SD-Card-Slot-Night-vision-p-1159058.html?rmmds=search&cur_warehouse=USA https://www.banggood.com/ESCAM-QF508-1080P-Wireless-IP-Camera-Waterproof-Surveillance-Security-Cameras-Infrared-Bullet-Camera-p-1280393.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Ωστόσο, στις εξωτερικές είναι μεγάλο πρόβλημα η τροφοδοσία. Δεν υπάρχουν πρίζες σε κοντινή απόσταση. Έχετε να προτείνετε κάτι γι'αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα