Kariajoulas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Γεια σας. Πριν 2-3 μέρες ξαφνικά το λαπτοπ με win 10 δεν μπορεί να ανοίξει αρχεία φωτο με κατάληξη jpg αλλά και png με το πρόγραμμα των ίδιων των win το "photos". Εμφανίζεται το μήνυμα που παραθέτω. Όποιος ξέρει κάτι ας ρίξει τα φώτα του. ps Δεν ανάρτησα το θέμα στην ενότητα με το softwere γιατί θεώρησα ότι αφού το photos είναι πρόγραμμα των win τότε το πρόβλημα είναι του λειτουργικού. Αν πρέπει να μπει αλλού ας με ενημερώσει ο mod.
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αρχή πήγαινε με δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης και επέλεξε "Γραμμή εντολών (Διαχειριστής)" Δώσε την παρακάτω εντολή και όταν τελειώσει κάνει επανεκκίνηση (όχι τερματισμό αλλά πλήρη επανεκκίνηση) sfc /scannow Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από micos000
D___G Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Επειδή το κάνει και το ξανακάνει αυτή η εφαρμογή κάθε λίγο και λιγάκι (τουλάχιστον σε εμένα και σε δύο υπολογιστές), προτείνω να κατεβάσεις είτε σαν δωρεάν την Infanview είτε στο store των Windows πάλι δωρεάν, και να επιλέξεις αυτό να σου ανοίγει τις φωτογραφίες, εγώ προσωπικά ησύχασα εδώ και μήνες.
Kariajoulas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Στις 21/7/2018 στις 1:46 ΜΜ, micos000 είπε Για αρχή πήγαινε με δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης και επέλεξε "Γραμμή εντολών (Διαχειριστής)" Δώσε την παρακάτω εντολή και όταν τελειώσει κάνει επανεκκίνηση (όχι τερματισμό αλλά πλήρη επανεκκίνηση) sfc /scannow Το έκανα αλλά μετά την επανεκκίνηση τα ίδια Στις 21/7/2018 στις 3:02 ΜΜ, D___G είπε Επειδή το κάνει και το ξανακάνει αυτή η εφαρμογή κάθε λίγο και λιγάκι (τουλάχιστον σε εμένα και σε δύο υπολογιστές), προτείνω να κατεβάσεις είτε σαν δωρεάν την Infanview είτε στο store των Windows πάλι δωρεάν, και να επιλέξεις αυτό να σου ανοίγει τις φωτογραφίες, εγώ προσωπικά ησύχασα εδώ και μήνες. Ενός μηνα pc είπα να μην βάλω άλλο πρόγραμμα. Αλλά μάλλον για εκεί το βλέπω...
GPOWERR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μου παρουσιαστηκε ακριβως το ιδιο προβλημα πριν 2-3 μερες εντελως ξαφνικα σε σταθερο υπολογιστη.Το διορθωσα απο εδω https://www.tenforums.com/tutorials/14312-restore-windows-photo-viewer-windows-10-a.html ακολουθοντας το option two,παραγραφος 2 κατεβαζοντας το αρχειο και επιλεγοντας να ανοιγουν οι φωτο με το windows photo viewer.
Kariajoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, GPOWERR είπε Μου παρουσιαστηκε ακριβως το ιδιο προβλημα πριν 2-3 μερες εντελως ξαφνικα σε σταθερο υπολογιστη.Το διορθωσα απο εδω https://www.tenforums.com/tutorials/14312-restore-windows-photo-viewer-windows-10-a.html ακολουθοντας το option two,παραγραφος 2 κατεβαζοντας το αρχειο και επιλεγοντας να ανοιγουν οι φωτο με το windows photo viewer. Αν κατάλαβα καλά δεν έφτιαξες το Photos αλλά ενεργοποίησες ένα άλλο πρόγραμμα (των win και αυτό). Μου συνέστησε κάτι αντίστοιχο ( Infanview ) και το παλικάρι παραπάνω αλλά είπα να το δω λίγο μήπως φτιάχνεται το Photos που τα έχει παίξει. Αν τελικά δε βγάλω άκρη, υπάρχουν πολλές αξιόπιστες και δωρεάν εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα