Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cdrov είπε

Παιδιά έληξε? γιατί βλέπω έχει πλέον 25 usd +

Με πρόλαβες!!!

Δίναν 205 τμχ μάλλον εξαντλήθηκαν. Και -60% μπορεί να μην είχε αλλά και -22% από την χαμηλότερη τιμή (22 ευρώ) καλά είναι!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με γερμανικό tracking number έχει φύγει η αποστολή μου, οπότε δε βλέπω λόγο ανησυχίας. Άσε που -το βασικότερο- είσαι μέσα στα όρια της ατέλειας των 22€.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigersgate6 είπε

Με τι μεθοδο αποστολης σας το εστειλαν ? Βλεπω κατι dhl σε εμενα να αρχισω να τρεμω ? θα εχουμε ιστοριες ?

Τι σε νοιάζει που έρχεται με dhl?

Exει κόστος κάτω από 22€

Αν γίνει κάτι με τελωνείο στείλε απόδειξη αγοράς και τελείωσε

Δημοσ.
20 ώρες πριν, FKLDS είπε

Απλο DHL σημαίνει Γερμανικό ταχυδρομείο και το παραδίδουν τα ΕΛΤΑ.

Μπορει να ειναι και Asia-e-Commerce (μαλλον). Αρα εχει τελεωνειο αλλα πεφτει στην ατελεια των 22€

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβως με προλαβες, με αυτη τη βλακεια μου εστειλαν πριν 3 μηνες απο το ΖΝΟ ενα αλμπουμ μικρο (DHL e commerce) απο Κινα και περασε και τελωνειο -ατελως- και εκανε και 40 μερες, χαλι μαυρο, δεν ξαναπαραγγελνω ποτε ξανα απο εκει για αυτον και μονο τον λογο.

Δημοσ.

Από τις 31/7 φαίνεται από την DHL να είναι Ελλάδα. Έγινε μια κίνηση ακόμα στις 2/8. Στα ΕΛΤΑ δε φαίνεται απολύτως τίποτα από 26/7 που είναι Γερμανία. Σήμερα είναι 7/8. Τρέχα γυρευε

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ultron είπε

Μια από τα ίδια και εδώ... 2\8 τελευταία κίνηση στο Ελ. Βενιζέλος

6 ώρες πριν, thephotoshoped είπε

Το ίδιο και εγώ. Τώρα όλο το δημόσιο έχει μπει σε hibernate mode. Οπότε αναμονή.

Ιδιωτική δεν είναι η εταιρία στο Βενιζέλο?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα Ελλαδας και τελωνειου αν μιλατε γι αυτο.

Παραγγελια μου απο αλλο μαγαζι και με αλλη μεταφορικη, εφυγε 1-8 απο Βελγιο,  Παρασκευη 3-8 εφτασε Ελ. Βενιζ. λιγες ωρες μετα ηταν στα κεντρικα των Ελτα και Δευτερα 9 η ωρα μου το εφερε ο ταχυδρομος στη πορτα μου.

Αναζητηστε την αιτια 4-5 ποστ πιο πριν στην μεταφορικη, τα εχω γραψει τα ωραια της αν ειναι η ιδια με αυτα που ειχα ζησει τοτε και σε σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...