cdrov Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Παιδιά έληξε? γιατί βλέπω έχει πλέον 25 usd + Με πρόλαβες!!!
Kenny McCormick Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, cdrov είπε Παιδιά έληξε? γιατί βλέπω έχει πλέον 25 usd + Με πρόλαβες!!! Δίναν 205 τμχ μάλλον εξαντλήθηκαν. Και -60% μπορεί να μην είχε αλλά και -22% από την χαμηλότερη τιμή (22 ευρώ) καλά είναι! 1
tigersgate6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Με τι μεθοδο αποστολης σας το εστειλαν ? Βλεπω κατι dhl σε εμενα να αρχισω να τρεμω ? θα εχουμε ιστοριες ?
DownUNDERground Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Με γερμανικό tracking number έχει φύγει η αποστολή μου, οπότε δε βλέπω λόγο ανησυχίας. Άσε που -το βασικότερο- είσαι μέσα στα όρια της ατέλειας των 22€. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2018 από DownUNDERground
stelios18120 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, tigersgate6 είπε Με τι μεθοδο αποστολης σας το εστειλαν ? Βλεπω κατι dhl σε εμενα να αρχισω να τρεμω ? θα εχουμε ιστοριες ? Τι σε νοιάζει που έρχεται με dhl? Exει κόστος κάτω από 22€ Αν γίνει κάτι με τελωνείο στείλε απόδειξη αγοράς και τελείωσε
FKLDS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Απλο DHL σημαίνει Γερμανικό ταχυδρομείο και το παραδίδουν τα ΕΛΤΑ.
tigersgate6 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα !!!
narta Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 20 ώρες πριν, FKLDS είπε Απλο DHL σημαίνει Γερμανικό ταχυδρομείο και το παραδίδουν τα ΕΛΤΑ. Μπορει να ειναι και Asia-e-Commerce (μαλλον). Αρα εχει τελεωνειο αλλα πεφτει στην ατελεια των 22€
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Ακριβως με προλαβες, με αυτη τη βλακεια μου εστειλαν πριν 3 μηνες απο το ΖΝΟ ενα αλμπουμ μικρο (DHL e commerce) απο Κινα και περασε και τελωνειο -ατελως- και εκανε και 40 μερες, χαλι μαυρο, δεν ξαναπαραγγελνω ποτε ξανα απο εκει για αυτον και μονο τον λογο.
tselehub Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Έχετε πάρει όλοιτα μικρόφωνα χωρίς να τα χρειάζεστε και εγώ που το χρειάζομαι δεν τα προλαβαίνω 😂😂😂😂
JohnnyX Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Από τις 31/7 φαίνεται από την DHL να είναι Ελλάδα. Έγινε μια κίνηση ακόμα στις 2/8. Στα ΕΛΤΑ δε φαίνεται απολύτως τίποτα από 26/7 που είναι Γερμανία. Σήμερα είναι 7/8. Τρέχα γυρευε
Ultron Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μια από τα ίδια και εδώ... 2\8 τελευταία κίνηση στο Ελ. Βενιζέλος
thephotoshoped Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Το ίδιο και εγώ. Τώρα όλο το δημόσιο έχει μπει σε hibernate mode. Οπότε αναμονή.
turbat0s Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Ultron είπε Μια από τα ίδια και εδώ... 2\8 τελευταία κίνηση στο Ελ. Βενιζέλος 6 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Το ίδιο και εγώ. Τώρα όλο το δημόσιο έχει μπει σε hibernate mode. Οπότε αναμονή. Ιδιωτική δεν είναι η εταιρία στο Βενιζέλο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δεν ειναι θεμα Ελλαδας και τελωνειου αν μιλατε γι αυτο. Παραγγελια μου απο αλλο μαγαζι και με αλλη μεταφορικη, εφυγε 1-8 απο Βελγιο, Παρασκευη 3-8 εφτασε Ελ. Βενιζ. λιγες ωρες μετα ηταν στα κεντρικα των Ελτα και Δευτερα 9 η ωρα μου το εφερε ο ταχυδρομος στη πορτα μου. Αναζητηστε την αιτια 4-5 ποστ πιο πριν στην μεταφορικη, τα εχω γραψει τα ωραια της αν ειναι η ιδια με αυτα που ειχα ζησει τοτε και σε σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα