Προς το περιεχόμενο

προβλημα με msn 6,1

spyrosole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μιλησω μεσω μικροφωνου μεσω του msn.το προβλημα ειναι καθαρα στον δικο μου υπολογιστη.το μοντεμ ειναι crupto και μπαινω με καλη ταχυτητα στο internet περιπου 50 kb. το μικροφωνο δουλευει κανονικα.τι να συμβαινει αραγε??

Δημοσ.

το μικροφωνο το δεχεται, μετα κανει connect και εμφανιζει μετα απο λιγο οτι δεν μπορει να συνδεθει!γραπτος μπορουμε να επικοινωνησουμε με αυτο τον χρηστη οπου εχουμε και την ιδια εκδοση msn!! τι φταιει??

Δημοσ.

pigaine control panel>sound and audio devises>voise>test hardware. Dokimase kai auto kalou kakou, mipos kai exei kanena bug sta windows. Episis dokimase kai sta tools tou msn to Audio/Video tuning wizzard. Kamia alli idea den exo pros to paron. An 8imi8o kai ti allo 8a se eidopoihso... :D

Δημοσ.

παιδια τιποτα,εκανα και αυτα που μου λεει ο alex_gm ολα δουλευουν κανονικα αλλα δεν μπορω να συνδεθω, και μου λεει αυτο ::::

Το δίκτυο ή ο υπολογιστής με τον οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε έχει κάποιο πρόβλημα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα.

Δημοσ.
pos den exei simasia? Otan ekana to teleutaio update sto msn den mporousa na miliso me osous eixan tin proigoumeni ekdosi. Apo prosopikh empeiria to leo, den kano ipo8eseis. :cry:

ok sorry. απλά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...