Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά Note άλλαξε την κατεύθυνση των smartphone, και όχι λόγω του πενακίου. Όταν πριν από 7 χρόνια βγήκε το πρώτο Note (N7000) στις 5.3 ίντσες ήταν το μοναδικό (μαζί με κάποιο της Dell) σε αυτό το μέγεθος όταν η Apple πουλούσε 3.5 ίντσες που "μπορούσες να χειριστείς με το ένα χέρι". Το πείραμα πέτυχε αμέσως και το Note έγινε η δεύτερη σε πωλήσεις συσκευή της εταιρίας οπότε την επόμενη χρονιά ανέβασαν τις ίντσες στις 5.5 και γνώρισαν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και το Note καθιερώθηκε ως η δεύτερη ναυαρχίδα της Samsung μετά το S. Η υπόλοιπη; αγορά ακολούθησε, τα "κανονικά" smart μεγάλωσαν και εμφανίστηκε ο όρος phablet για να περιγράψει την καινούρια κατηγορία ενώ σε κάθε νέα ανακοίνωση "μεγάλης" συσκευής τα σχόλια στα ινσομνια για παντόφλες και δίσκους σερβιρίσματος ήταν δεκάδες. Πλέον τα σχόλια έχουν σταματήσει και ο όρος phablet έχει γίνει αδόκιμος 

• Like 8
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποτε δε μπορεσα να καταλαβω τι δε μπορει να κανει ενα κινητο των 250ευρω (ενταξυ δε λεω κ με 50)  που το κανει των 1200... κ περα απο ολα αυτα σε 2 μηνες που βγαινει καποιο καλυτερο πανε κ αναβαθμιζουν... τι δε τους εφτανε δλδ? Σε μια ελλαδα της γεννεας των 300 ευρω υπαρχει κοσμος που το κανει ε? Μπραβο!  Οπως ενας γνωστος μου που πουλησε το s7 για το iphone x κ.δε το ειχε βαλει ποτς στο ιντερνετ, το εχει μονο για κλησεις... ελεος

Επισης με θυμωνει το μαρκετινγκ, γιατι να μη μπορω να βρω το παλιο s4 ακομα κ τι s3 σε χαμηλη τιμη που ειναι κλασεις ανωτερα απο τα J?  Τα οποια παρεπιπτοντως ειναι φτηνα απο καθε αποψη, κι οχι γιατι η samsung δε μπορει να κανει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, αλλα για να δικαιολογησει.την τιμη των τοπ. 

Χαζευα τις.προαλλες και παρατηρησα οτι τρεχουν περιπου 25 μοντελα της... αυτο πληρωνουμε... 

• Like 3
Δημοσ.

Απλο ειναι. 

Το πενακι θα διατηθεται σαν εχτρα μετα απο 1 σημειο και θα κοστιζει 100 ευρω. 

Ετσι οχι μονο θα καταφερει να κρατησει το ιδιο ακριβως ποσοστο της αγορας της αλλα θα πουλαει στην ουσια notes με εχτρα το πενακι. 

Καλη κινηση σαν εταιρια. Έξυπνη. 

Προσωπικά δεν με ενδιαφερει και τοσο οποτε ας κανει οτι θελει. 

Δημοσ.

Όταν λέγαμε ότι η σειρά Note κατάντησε ένα S με πενάκι μας κοροϊδεύατε. Κατά την άποψη μου μετά το 4 η διαφορετικότητα του Note χάθηκε.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fytotech είπε

Το πενάκι είναι το μόνο πράγμα που μου λείπει από τη Samsung. Κι όχι απλά μου λείπει. Είναι μέχρι και λόγος να με κάνει να γυρίσω. Όποιος το έχει χρησιμοποιήσει, δύσκολα μπορεί χωρίς αυτό.

1 ώρα πριν, BorrowedTime είπε

Οποιος εχει χρησιμοποιήσει το Pen ξέρει πως δεν το αλλάζεις. Πήρα το S9+ φέτος να κανω μια αλλαγή απο τα Note και ηδη περιμένω το Note 9 σαν τρελός

Ισχύει. Το πενάκι είναι μεγάλη ερχονομία και ένας σοβαρός λόγος για να είναι κάποιος κάτοχος Note.

22 λεπτά πριν, gpgalanis είπε

Όταν λέγαμε ότι η σειρά Note κατάντησε ένα S με πενάκι μας κοροϊδεύατε. Κατά την άποψη μου μετά το 4 η διαφορετικότητα του Note χάθηκε.

Kι αυτό ισχύει.

• Like 2
Δημοσ.

Ε τι να πω, δεν έχω χρησιμοποιήσει πενάκι ποτέ αλλά για να υπάρχουν τόσο ένθερμοι υποστηρικτές μάλλον καλό θα είναι! Για να δούμε!

Τίποτα πληροφορίες για το αν θα υπάρχει υποδοχή ακουστικών υπάρχουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Le Perv είπε

Εγω περιμενω σημερα/αυριο να σκασει η ειδηση οτι τα Xiaοmi ειναι τιγκα στο spyware. Δε μπορει. Καποιο λακκο εχει η φαβα. Παρα-ειναι καλο γι'αυτα που πληρωνεις.

Απόκρυψη περιεχομένων

Κι εγω εχω Xiaomi, 2 μηνων τηλεφωνο.

Θα περιμένεις πολύ, Αν θες spyware και blotware αγοράζεις Samsung. 

Εγω έχω xiaomi από το πρώτο flagship που έβγαλε Mi3 πριν 7 χρόνια. 

Δεν τα αλλάζω με τίποτα 

Επεξ/σία από kexas22
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το κακο στο χειροτερο η samsung κατα τη γνωμη μου.

Αντι να αντιμετωπισει σοβαροτερα προβληματα οπως γρηγοροτερες αναβαθμισεις τουλαχιστον στις flagships συσκευες της, καλυτερο software optimization (πχ. το s7e μου κ το s8+ του κολλητου μου εχουν τρελο cell standby και android system drain στην oreo) ή να σταματησει το feature segregation ala iphone 7, θεωρει οτι προεχει η συγχωνευση των 2 αυτων μοντελων.

2 ώρες πριν, jokr είπε

5 years Software support!

Just saying.....

Ας ειναι και 4😋

Επεξ/σία από iwnas28
Δημοσ.
3 ώρες πριν, iwnas28 είπε

Αντι να αντιμετωπισει σοβαροτερα προβληματα οπως γρηγοροτερες αναβαθμισεις τουλαχιστον στις flagships συσκευες της, καλυτερο software optimization (πχ. το s7e μου κ το s8+ του κολλητου μου εχουν τρελο cell standby και android system drain στην oreo) ή να σταματησει το feature segregation ala iphone 7, θεωρει οτι προεχει η συγχωνευση των 2 αυτων μοντελων.

Ας ειναι και 4😋

Ειδικά μετά το Oreo προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Samsung Experience. Κάτοχος S7.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panathatube είπε

Ειδικά μετά το Oreo προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Samsung Experience. Κάτοχος S7.

Σιγουρα η αναβαθμιση σε oreo εχει βοηθησει αρκετα σε οτι αφορα το overall smoothness της συσκευης αλλα εχει αρκετα bugs.

Για παραδειγμα, απο τη στιγμη που αναβαθμισα o fingerprint sensor ειναι πολυ συχνα unresponsive.To προβλημα αντιμετωπιζει κ ο κολλητος μου στο σ8+.

Σκεψου οτι για να ξεκολλησει πρεπει να βαλεις ενα ακυρο pin στο lockscreen, να σου βγαλει το μηνυμα οτι ο κωδικος ειναι λαθος κ μετα να ακουμπησεις το δαχτυλο σ για να ξεκλειδωσει.

Επισης αλλαξα μπαταρια τον απριλη κ επειτα απο την αναβαθμιση σε ορεο η μπαταρια πεφτει αισθητα πιο γρηγορα, πιθανων λογω των drains που ανεφερα παραπανω.

Just my 2 cents😀

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Σιγουρα η αναβαθμιση σε oreo εχει βοηθησει αρκετα σε οτι αφορα το overall smoothness της συσκευης αλλα εχει αρκετα bugs.

Για παραδειγμα, απο τη στιγμη που αναβαθμισα o fingerprint sensor ειναι πολυ συχνα unresponsive.To προβλημα αντιμετωπιζει κ ο κολλητος μου στο σ8+.

Σκεψου οτι για να ξεκολλησει πρεπει να βαλεις ενα ακυρο pin στο lockscreen, να σου βγαλει το μηνυμα οτι ο κωδικος ειναι λαθος κ μετα να ακουμπησεις το δαχτυλο σ για να ξεκλειδωσει.

Επισης αλλαξα μπαταρια τον απριλη κ επειτα απο την αναβαθμιση σε ορεο η μπαταρια πεφτει αισθητα πιο γρηγορα, πιθανων λογω των drains που ανεφερα παραπανω.

Just my 2 cents😀

Στο S7 δεν αλλάζεις μπαταρία γιατί είναι σφραγισμένο λόγω αδιάβροχο ποίησης. Επίσης μετά το Oreo υπάρχει επιλογή με την οποία αφαίρεσα το πάτημα του OK στο pin κάτι πού βρίσκω περιττό και ενοχλητικό.

Δημοσ.

Των βλέπω των πρόεδρο χωρίς θέση σε λίγο, το note είναι καθαρά ένα επαγγελματικό τηλέφωνο, με ισχυρά χαρακτηριστικά, τώρα γιατί πάνε νά το χαλάσουν και αυτό. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, panathatube είπε

Στο S7 δεν αλλάζεις μπαταρία γιατί είναι σφραγισμένο λόγω αδιάβροχο ποίησης. Επίσης μετά το Oreo υπάρχει επιλογή με την οποία αφαίρεσα το πάτημα του OK στο pin κάτι πού βρίσκω περιττό και ενοχλητικό.

Αυτο εννοειται!

Εγω σ λεω οτι πηγα για αντικατασταση μπαταριας στο service τηον απριλη γτ τελειωνε πολυ γρηγορα.

Τωρα σε οτι αφορα το pin εχω ενεργοποιησει κ γω αυτην την λειτυργια γτ οντως βολευει απλα σ εξηγω τι κανω οταν κολλαει ο αισθητηρας κ δεν πιανει το αποτυπωμα μου!

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, silentz0o είπε

Ποτε δε μπορεσα να καταλαβω τι δε μπορει να κανει ενα κινητο των 250ευρω (ενταξυ δε λεω κ με 50)  που το κανει των 1200... κ περα απο ολα αυτα σε 2 μηνες που βγαινει καποιο καλυτερο πανε κ αναβαθμιζουν... τι δε τους εφτανε δλδ? Σε μια ελλαδα της γεννεας των 300 ευρω υπαρχει κοσμος που το κανει ε? Μπραβο!  Οπως ενας γνωστος μου που πουλησε το s7 για το iphone x κ.δε το ειχε βαλει ποτς στο ιντερνετ, το εχει μονο για κλησεις... ελεος

Επισης με θυμωνει το μαρκετινγκ, γιατι να μη μπορω να βρω το παλιο s4 ακομα κ τι s3 σε χαμηλη τιμη που ειναι κλασεις ανωτερα απο τα J?  Τα οποια παρεπιπτοντως ειναι φτηνα απο καθε αποψη, κι οχι γιατι η samsung δε μπορει να κανει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, αλλα για να δικαιολογησει.την τιμη των τοπ. 

Χαζευα τις.προαλλες και παρατηρησα οτι τρεχουν περιπου 25 μοντελα της... αυτο πληρωνουμε... 

Μη λετε ανοησίες ρε παιδιά ελεος. Βρες μας ενα κινητό με την κάμερα, την οθονη και την ταχύτητα της μνήμης του S9+ που να κανει 250 Ευρω. Γιατί μερικοί νομίζετε οτι ειμαστε ηλίθιοι και δινουμε λεφτά για το τιποτα. Με την λογική σου γιατί να πάρεις αυτοκίνητο με 50 χιλιάρικα; Τι παραπάνω κανει απο το αυτοκινητο των 5 χιλιάδων; Οσον αφορά την κρίση, ο καθένας κρίνει που ξοδευει τα λεφτά του. Ειδικά τώρα που ειναι λιγότερα και βγαινουν δυσκολοτερα. Αν δεν αφήνεις τις υποχρεώσεις σου για να παρεις το S9 τότε δεν ειναι δουλειά μας να κρίνουμε αν το πάρεις. Ο φιλος σου αν δεν αφήνει την οικογένειά του νηστική ή (αν ειναι μικρότερος) δεν ακυρώνει διακοπές, χάνει παρέες κτλ για να παρει το iPhone με ποιο δικαίωμα θα του πεις να μην παρει κατι που του αρέσει;

7 ώρες πριν, JcD είπε

Ε τι να πω, δεν έχω χρησιμοποιήσει πενάκι ποτέ αλλά για να υπάρχουν τόσο ένθερμοι υποστηρικτές μάλλον καλό θα είναι! Για να δούμε!

Τίποτα πληροφορίες για το αν θα υπάρχει υποδοχή ακουστικών υπάρχουν?

To S Pen ειναι εκπληκτικο εργαλείο. Απο τα απλά εώς τα πολυπλοκα. Η ευκολία που σου δίνει να κρατάς σημειώσεις, να κάνεις screenshots, crop images/text, Air View, το (σημαντικοτερο για μενα) screen off notes,  το magnify που επιτρέπει bloated σελιδες να κανεις zoom εκει που θελεις, το Glance που σου επιτρεπει να πηγαινεις απο την μια εφαρμογή στην αλλη στιγμιαια. Εχει τα δευτερευοντα features οπως την δημιουργια gif, μεταφραση, live messages κτλ. Αν παρεις Note δεν ξαναφευγεις. Ακομα και τώρα που πρακτικα ειναι ενα S με Pen     

7 ώρες πριν, kexas22 είπε

Θα περιμένεις πολύ, Αν θες spyware και blotware αγοράζεις Samsung. 

Εγω έχω xiaomi από το πρώτο flagship που έβγαλε Mi3 πριν 7 χρόνια. 

Δεν τα αλλάζω με τίποτα 

Οταν εχεις 7 χρονια Xiaomi καλό ειναι να μην διαδιδεις ασυναρτησιες χωρις να ξερεις. Γιατι αν ακομα θεωρείς οτι η Samsung εχει bloat εχεις χρονια να ακουμπησεις συσκευη της. 

7 ώρες πριν, iwnas28 είπε

Ας ειναι και 4😋

Τόσο το S7 της κοπέλας μου οσο και το S8+ του αδερφού μου πηγαινουν πολυ καλά. Δοκίμασε ενα reset, μπορει να μην εκατσαν καλα τα updates

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...