Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/7/2018 στις 10:09 ΜΜ, ioannis000 είπε

Με προτζεκτάκια στο gitHub και με tutorials δεν πρόκειται ποτέ να πιάσεις θέση junior .NET developer.. ή είσαι προγραμματιστής ή δεν είσαι.. junior, midsenior και senior είναι απλώς η εμπειρία χρόνων που έχει ο καθένας για να κάνει κάτι.. προφανώς ο junior κάνει τα πιό απλά και του παίρνει περισσότερο χρόνο αλλά δέν είναι και trainee.. δέν είναι τυχαίο που όλες οι εταιρίες ΙΤ ζητάνε 2-3 χρόνια εμπειρία για junior θέση.. 

Για να απαντήσω όμως στο θέμα μπορείς να βρείς πολλά παραδείγματα εδώ

Για Θεσσαλονίκη μιλάς; Βασικά όποιες εταιρείες ζητάνε προϋπηρεσία 2-3 χρόνια και κοτσάρουν τη λέξη Junior δίπλα είναι απλά και μόνο για να βάλουν στην ψυχολογική θέση του 600άρικου (€) τον εκάστοτε υποψήφιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από τον OP που δεν απαντώ στο θέμα του, αλλά κάνω δική μου ερώτηση.
Παρόλα αυτά νομίζω πως ο τίτλος με αντιπροσωπεύει και εμένα.

Λοιπόν έχω ξεκινήσει να βλέπω διάφορες σειρές από βίντεο για  C#/.NET (και έχω διαβάσει και μερικά βιβλία για αυτό) και σε λίγο καιρό θα έχω τελειώσει με τα tutorials που ακολουθώ.
Έχω ασχοληθεί λίγο και με Design Patterns και Unit Testing σε C# φυσικά.
Φυσικά γνωρίζω λίγο και από Web Development (τα βασικά από: HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap), αλλά δεν γνωρίζω κάποιο JavaScript framework (π.χ. Angular ή React).

Που λέτε, θα ήθελα να ξεκινήσω το πρώτο μου "μεγάλο" (για μένα) project σε ASP.NET Core (φυσικά καθαρά για εκμάθηση).
Καθώς δεν θέλω να φτιάξω ένα clone του Slack (που βλέπω να φτιάχνουν οι περισσότεροι αυτό τον καιρό).
Πιστεύεται θα ήταν καλή ιδέα να φτιάξω ένα clone του Facebook (π.χ. όπως ήταν 3 χρόνια μετά αφού φτιάχτηκε)?
Αν ναι, πόσο καιρό πιστεύεται θα έπαιρνε σε κάποιον αρχάριο?

Επεξ/σία από stavrosyomafias
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο ποστ, μπορει καποιος να προτεινει ενα βιβλιο για C#? Εχω κανει C++ και Java στην σχολη οποτε δεν χρειαζεται να ειναι τελειως basic, δηλαδη την αντικειμενοστραφη εννοια την ξερω. Κοιταξα και λιγο τον οδηγο της Microsoft που εχει στην σελιδα της αλλα μου φανηκε καπως οτι δεν ειναι ολα σε μια σειρα και πως ειναι λιγο μπερδεμενα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

Για να μην ανοιγω αλλο ποστ, μπορει καποιος να προτεινει ενα βιβλιο για C#? Εχω κανει C++ και Java στην σχολη οποτε δεν χρειαζεται να ειναι τελειως basic, δηλαδη την αντικειμενοστραφη εννοια την ξερω. Κοιταξα και λιγο τον οδηγο της Microsoft που εχει στην σελιδα της αλλα μου φανηκε καπως οτι δεν ειναι ολα σε μια σειρα και πως ειναι λιγο μπερδεμενα.

το  The C# Player's Guide (3rd Edition)   μου άρεσε έμενα έχει για για το vs 2017  πραγματάκια μέσα. επίσης για  εισαγωγικο του  rob miles  C# Yellow Book  καποια πιο advanced θεματακια τα εξηγει ωραια 

Δημοσ.
6 minutes ago, MitsarasAth said:

το  The C# Player's Guide (3rd Edition)   μου άρεσε έμενα έχει για για το vs 2017  πραγματάκια μέσα. επίσης για  εισαγωγικο του  rob miles  C# Yellow Book  καποια πιο advanced θεματακια τα εξηγει ωραια 

Το yellow book το έχω τσεκαρει ήδη. Θα δω μία κ το άλλο π είπες. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...