Valletron21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Και εγώ μαζί σου φίλε αλλά... Να Μ δώσει λίγο ποίο κομψό desing όπως παράδειγμα Chassis με Slim κενοτομο κλπ κουραφεξαλα δεν είναι λογος για να δώσεις 200+ 300 εύρο ξανά η με τα bundle βρωμησε ο τόπος γιατί να πάρω god of war και να μην πάρω απλά το παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω τον καταναλωτή .... Που ξοδεύει έτσι άσκοπα λεφτά επειδή είναι bundle και όλοι ξέρετε καλά ότι παίζουν το παιχνίδι κ τό πουλάνε σε 10 μέρες κ πολύ λέω οπότε ποιός ο λόγος να το πάρω 60+70 αφού υπάρχουν για εμένα τόσο κορόιδα που πάνε κ πετάνε λεφτά κ σε ένα μήνα το παίρνω σε μισή τιμή άποψη Μ δεν λέω για κανένα πρωσοπικα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Τιναφτόρε ? Χάθηκε ο κόσμος να το κάνουν μπλέ με κόκκινο/άσπρο ? και να βάλουν ιδιαίτερες λεπτομέρειες ? Το Κεντρικό σχέδιο δεν είν κακό,αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαν αρκετά καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adreasbon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τωρα Νεο thème σε αποκλειστικότητα , είναι limited edition προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από adreasbon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μόνο εμένα μου αρέσει απίστευτα πολύ; Ευτυχώς έχω ήδη το PS4 Pro, οπότε θα τη γλυτώσω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plig88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Plig88 είπε Χέστηκε η φατμε στο γενι τζαμί ,,,,,, xbox rules forever !!!!!!! Παιδιά σορρυ ,, αλλά είναι η αλήθεια ,,, ένα play με περίοδο αράχνης είναι ,,,,,, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ποια θύματα παίρνουν αυτά τα limited edition απορώ πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, whoever81 είπε Ποια θύματα παίρνουν αυτά τα limited edition απορώ πραγματικά. Τα θύματα που τα πουλάνε $x3 στο eBay μετά : ) Επίσης όταν υπάρχουν τόσοι εκατομμύρια gamers, είναι αδύνατον να μην βρεθεί άτομο που όντως να του αρέσει, δεν έχουμε όλοι ίδια γούστα. Μέχρι και άτομα που μαζεύουν τα πάντα σχετικά με Spiderman μπορεί να το πάρουν. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από xaerialtwistx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Το θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Αντιστοιχα με το spider sense καποιοι εχουμε αναπτυξει το ocd sense και ειδικα σε αυτη την κονσολα βαρεσε πριν βγει η ειδηση. Οκ οταν την στησεις ορθια ειναι απλα ασχημη, αν την εχεις ξαπλα ομως περα απο ασχημη θα εχεις και ενα τεραστιο logo στο πλαι. Σε αλλες special εκδοσεις δε βαραει τοσο γτ εχει διαφορα σχεδια. Δε βλεπω το λογο να μη βαλεις ενα skin που δε θα προκαλει εφιαλτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Καθε παρασκευη καινουργιο limited edition playstation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Όλο μ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) γαμάτο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από exor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Θα ειναι γαμάτο, με ένα μαύρο αυτοκόλλητο επανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, fytotech είπε Μόνο εμένα μου αρέσει απίστευτα πολύ; Ευτυχώς έχω ήδη το PS4 Pro, οπότε θα τη γλυτώσω! χαχα Θα εγραφα το ιδιο μηνυμα αλλα εψαχνα να βρω και καποιον ακομα που συμφωνει... Και ξερεις ποια ειναι η μ*****α? Εγω δεν το εχω... xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamthagod Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, Valletron21 είπε Και εγώ μαζί σου φίλε αλλά... Να Μ δώσει λίγο ποίο κομψό desing όπως παράδειγμα Chassis με Slim κενοτομο κλπ κουραφεξαλα δεν είναι λογος για να δώσεις 200+ 300 εύρο ξανά η με τα bundle βρωμησε ο τόπος γιατί να πάρω god of war και να μην πάρω απλά το παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω τον καταναλωτή .... Που ξοδεύει έτσι άσκοπα λεφτά επειδή είναι bundle και όλοι ξέρετε καλά ότι παίζουν το παιχνίδι κ τό πουλάνε σε 10 μέρες κ πολύ λέω οπότε ποιός ο λόγος να το πάρω 60+70 αφού υπάρχουν για εμένα τόσο κορόιδα που πάνε κ πετάνε λεφτά κ σε ένα μήνα το παίρνω σε μισή τιμή άποψη Μ δεν λέω για κανένα πρωσοπικα!!!! Αυτα που γραφεις δεν εχουν συνοχη, ή μονο εσυ καταλαβαινεις το νοημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα