Προς το περιεχόμενο

Magazi sthn ellada poy na dexete paypal

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
xerei kaneis magazia sthn ellada poy na dexontai plhrwmes mesw paypal?Den xreiazete na einai mono gia ypologistes.Otidhpote...

Δε νομίζω να παίζει τίποτα τέτοιο. Δέχονται όμως αντικαταβολή, έμβασμα... κλπ κλπ κλπ....

Δημοσ.

Αντε να δω που θα δωσω τα 90 ευρω που εχω στον λογαριασμο μου.Καλο το σιτε αλλα δεν εχει κατι που να με ενδιαφερει...Τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Aias Απ' ότι γνωρίζω πλέον η PayPal βάζει τα χρήματα κατευθείαν στην πιστωτική σου

Predator

Η PayPal.com είναι από τι μεγαλύτερες εταιρείες με κάπου 60,000,000 εκατομύρια πελάτες. Αυτό που κάνει βασικά είναι

Δίνεις χρήματα PayPal

Δίνει τα χρήματα στον εκάστοτε έμπορο

Με αυτόν τον τρόπο δίνεις μια φορά την πιστωτική σε μια εταιρεία που είναι τρομερά αξιόπιστη και μάλιστα σου προσφέρει κάποια ασφάλεια έναντι των εμπόρων!

Δημοσ.

Δίνεις πιστωτική, αλλά μπορείς να βάλεις χρήματα στο λογαριασμό σου ή αν σε πληρώσουν μπαίνουν στον λογαριασμό σου.......

Α επίσης η δουλειά γίνεται λέγοντας στείλε τόσα χρήματα σε αυτό το e-mail ..

Αλλά γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο αξιόλογο site τους http://www.paypal.com

Δημοσ.

Βασικα DiMoN με ρωτησε αν θελω να περασουν στην πιστωτικη αλλα απαντησα αρνητικα γιατι νομιζα οτι επειδη χρωσταω και αλλα εκει θα τα επιαναν για πληρωμη και οτι αν ηθελα να παρω κατι αλλο στο μελλον θα ετρωγα και την καμπανα του 16% τοκου της καρτας.Με ενδιαφερει αν υπαρχει κανενα μαγαζι με hardware ωστε να χτυπησω κανα επεξεργαστη.Δυστυχως το eshop δεν υποστηριζει.

predator το paypal πρωταρχικο του στοχο ειχε να κανει τις πληρωμες μεταξυ των χρηστων στο ebay αλλα επειδη ειναι πολυ γρηγορο,ασφαλης και προπαντως δωρεαν εχει επικρατησει σχεδον σε ολες τις συναλλαγες.

Βασικα παιζει τον μεσολαβητη στις πληρωμες.Αντι να δωσεις στον αλλον τον αριθμο τις πιστωτικης σου για να τραβηξει το ποσο απο εκει λες στο paypal το ποσο που θελεις να στειλεις (πρεπει να ειναι και ο αλλος μελος) και το δηλωμενο στο paypal μαιλ του και αναλαμβανει την συναλλαγη.

Δημοσ.
a malista.pantws de glitwneis na prepei na exeis pistwtiki.krima giati den exw kai oute skopeuw na parw.thanks pantws gia tis plirofories!;)

Άνοιξε έναν λογαριασμό καταθέσεων στην Τράπεζα Πειραιώς και ζήτα τους να σου δώσουν την κάρτα wincard. Η συγκεκριμένη κάρτα είναι κάρτα αναλήψεων αλλά και χρεωστική visa electron. Παράδειγμα:

Στον λογαριασμό σου έχεις 100 ευρώ και θέλεις να αγοράσεις κάτι μέσω internet που κοστίζει 90 ευρώ. Δίνεις τον αριθμό της χρεωστικής visa electron της Τράπεζας Πειραιώς και γίνεται κανονικά η αγορά. Τα χρήματα θα τα πάρουν από τον λογαριασμό σου. Εάν θέλεις όμως να αγοράσεις κάτι που κάνει 110 ευρώ δεν θα μπορέσεις διότι στον λογαριασμό σου υπάρχουν 100 ευρώ. Έχω αυτή την κάρτα και τις τελευταίες μέρες έχω κάνει συναλλαγές με εταιρία που συνεργάζεται με την 2checkout.com για τις πιστωτικές, αγορά domain από την namecheap.com , συναλλαγή με το paypal.com και όλες οι συναλλαγές ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μάλιστα για ασφάλεια έχω κάνει το εξής:

Στην κάρτα έχω συνδέσει 2 λογαριασμούς. Από τον πρώτο γίνονται οι χρεώσεις για την χρεωστική κάρτα, αναλήψεις από άλλα ATM εκτός της Τράπεζας Πειραιώς μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ κ.λ.π. Σε αυτό τον λογαριασμό δεν αφήνω ποτέ χρήματα. Αντίθετα τα έχω στον δεύτερο λογαριασμό και όποτε θέλω να κάνω αγορά μέσω internet μπαίνω στο web banking της Τράπεζας Πειραιώς και επιλέγω να μεταφέρω από τον δεύτερο λογαριασμό στον πρώτο το ακριβές ποσό που χρειάζεται για την αγορά. Στην περίπτωση που μείνει κάποιο υπόλοιπο στον κύριο λογαριασμό ξαναμπαίνω στο web banking και το μεταφέρω στον δεύτερο. Έτσι δεν μπορεί κανένας να κάνει αγορές μέσω της χρεωστικής μου επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στον κύριο λογαριασμό :D Έχω δοκιμάσει να κάνω αγορά όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο στον κύριο λογαριασμό και δεν ολοκληρώνεται. Το έχω επιβεβαιώσει και από το web banking επειδή δεν βλέπω καμιά κίνηση για τον συγκεκριμένο λογαριασμό :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...