DxL Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Ο.Κ θα κοιτάξω να βρω και τον immo-data που είναι και εδώ δίπλα μου απ' ότι είδα, μπας και το κατέχει το άθλημα και μπορεί να το διορθώσει... Η τοποθέτηση και η αφαίρεση δεν είναι δύσκολη, έχω δει και από τότε που άλλαξα την κολόνα, αλλά και σχετικά βιντεάκια, και το έχω... Το θέμα είναι να γίνει τέλειο το τιμόνι, όπως ήταν... Δηλαδή να το φτιάξει κάποιος που κατέχει το άθλημα και που κατά προτίμηση το έχει ξανακάνει σε ίδιο αμάξι... Ναι, ο x-tuning μου έδωσε και 1 χρόνο εγγύηση όπως είπες... Αλλά αν η υποβοήθηση είναι πάλι μειωμένη, άντε να το αποδείξεις ότι δεν λειτουργεί σωστά....
bill999r Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, DxL είπε Ο.Κ θα κοιτάξω να βρω και τον immo-data που είναι και εδώ δίπλα μου απ' ότι είδα, μπας και το κατέχει το άθλημα και μπορεί να το διορθώσει... Η τοποθέτηση και η αφαίρεση δεν είναι δύσκολη, έχω δει και από τότε που άλλαξα την κολόνα, αλλά και σχετικά βιντεάκια, και το έχω... Το θέμα είναι να γίνει τέλειο το τιμόνι, όπως ήταν... Δηλαδή να το φτιάξει κάποιος που κατέχει το άθλημα και που κατά προτίμηση το έχει ξανακάνει σε ίδιο αμάξι... Ναι, ο x-tuning μου έδωσε και 1 χρόνο εγγύηση όπως είπες... Αλλά αν η υποβοήθηση είναι πάλι μειωμένη, άντε να το αποδείξεις ότι δεν λειτουργεί σωστά.... Δεν νομίζω να σου κάνουν λαμόγια. Εγώ σου λέω που είχα μιλήσει τηλεφωνικώς με τον άνθρωπο ήταν πολύ κατατοπιστικός και μου φάνηκε επαγγελματίας.. Τώρα για το τιμόνι θα φτιάξει αρκεί το πρόβλημα να είναι ο εγκέφαλος και όχι κάτι άλλο. Αλλά φαντάζομαι θα έχουν ξαναπετυχει ανάλογη περίπτωση οπότε ξερουν. Για μένα όποιον κ αν επιλέξεις κάνε ένα κόπο και πήγαινε με το αμάξι σου στο συνεργείο τούς ώστε να το βάλουν στο διαγνωστικο κ να σου πουν ακριβώς. Τότε δεν θα υπάρχει καμία διακιολογια για την επισκευή. Τον immo παρτον κυρίως στο σταθερό πρωινές ώρες που είναι στο συνεργείο
DxL Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, bill999r είπε Δεν νομίζω να σου κάνουν λαμόγια. Εγώ σου λέω που είχα μιλήσει τηλεφωνικώς με τον άνθρωπο ήταν πολύ κατατοπιστικός και μου φάνηκε επαγγελματίας.. Τώρα για το τιμόνι θα φτιάξει αρκεί το πρόβλημα να είναι ο εγκέφαλος και όχι κάτι άλλο. Αλλά φαντάζομαι θα έχουν ξαναπετυχει ανάλογη περίπτωση οπότε ξερουν. Για μένα όποιον κ αν επιλέξεις κάνε ένα κόπο και πήγαινε με το αμάξι σου στο συνεργείο τούς ώστε να το βάλουν στο διαγνωστικο κ να σου πουν ακριβώς. Τότε δεν θα υπάρχει καμία διακιολογια για την επισκευή. Τον immo παρτον κυρίως στο σταθερό πρωινές ώρες που είναι στο συνεργείο Καλημέρα! Τον πήρα σήμερα, αλλά μου είπε ότι δυστυχώς δεν το φτιάχνει το τιμόνι του i30... Οπότε μόνο x-tuning για την ώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα