alan boy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός hyundai i30 μοντέλο 2009. Γενικά υπάρχει ένα θέμα σε αυτό το μοντέλο με την ηλεκτρουποβοηθιση στο τιμόνι και κάνει κάποιο θόρυβο όταν κάνεις το τιμόνι δεξιά αριστερά. Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό που διχνει αυτό το βίντεο Έψαξα στο YouTube και βρήκα κάποια βίντεο για το πως γίνεται η επισκευή. Και βρήκα και το ανταλλακτικό στο ebay https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F302775730501 Έχει κάποιος ανάλογο προβλήμα; Τι έκανε; ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από alan boy
thanasisxask Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Όπως βλέπεις ξέρεις περίπου ή ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και ποια είναι η λύση. Βρες έναν σοβαρό μάστορα (ή αν μπορείς κάντο μόνος σου) και κουβεντιασε τον αν θα βάλεις πλαστικό ή μεταλλικό γρανάζι.
alan boy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μπορει να μπει μεταλλικό γρανάζι; Έδωσα παραγγελία το λάστιχο από ebay και να πω την αλήθεια επειδή πιάνει λίγο το χέρι μου σκέφτομαι να το προσπαθήσω μόνος μου.
thanasisxask Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Αν είναι από λάστιχο δεν θα μπορεί, λογικά, να μπει μεταλλικό. Πάρτο στα χέρια σου και βλέπεις. Αν είναι από σκληρό πλαστικό τότε ψάξτε να το φτιάξεις μεταλλικό.
opcorsa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 ειδα το προιον στο ebay.. απλα μου κανει εντυπωση ποσο ποιτικο φαινεται το υλικο, και η συσκευασια του , και προφανως το made in korea ακομα και στα καινουρια Hyundai... μεγαλη εταιρια , τα σεβη μου
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Ποιοτικοτατο, χαλάει σε 3 χρόνια το ηλεκτρικό τιμόνι. Πολύ μεγάλη εταιρεία... 1
nurse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 στη hyundai και σε άλλα μοντέλα χαλάει το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι. Η εμπειρία μου είναι ότι μάλιστα κλείδωνε εν ώρα κίνησης. Μου στοίχισε 450ε μόνο και όχι τη ζωή μου. Στο συνεργείο της hyundai μου είπαν ότι δεν είμαι ο μοναδικός.... Μακριά από Hyunday.
phanispal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μα γιατί, σε άλλα νήματα προτείνουν να δώσει ο κόσμος τα σαπάκια του για να αγοράσει σύγχρονα iκάτι.
alan boy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το αμάξι το πηρα καινούργιο το έχω 9 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν μου έβγαλε κάτι άλλο τόσα χρόνια. Έχει 78000 χλμ και δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από αυτό. Απλά για επισκευή σε συνεργείο θέλουν 200 ευρώ και νομίζω ότι μπορώ να το καταφέρω να το κάνω εγώ. Τουλάχιστον θα το προσπαθήσω Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από alan boy
NickTG Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 6 hours ago, nurse said: στη hyundai και σε άλλα μοντέλα χαλάει το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι. Η εμπειρία μου είναι ότι μάλιστα κλείδωνε εν ώρα κίνησης. Μου στοίχισε 450ε μόνο και όχι τη ζωή μου. Στο συνεργείο της hyundai μου είπαν ότι δεν είμαι ο μοναδικός.... Μακριά από Hyunday. Κλείδωσε ή έχασε την υποβοήθηση?
nurse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει δίκιο έχασε την υποβοήθηση. Πιστέψτε με άκρος επικίνδυνο σε συνθήκες οδήγησης. Α και το ανταλλακτικό έκανε να έρθει (γνήσιο) δύο μήνες..... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από nurse
alan boy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Το ανταλλακτικό ξέρεις αν είναι αυτό το λαστιχάκι που είναι σαν αστέρι; ή ήταν κάτι άλλο; Γιατί νομίζω άλλη βλάβη είναι αυτή που δεν λειτουργεί η υποβοήθηση και το τιμόνι γίνεται κούτσουρο και άλλη βλάβη είναι αυτή που το τιμόνι κάνει αυτό το θόρυβο όταν το κάνεις δεξιά αριστερά και θέλει λαστιχάκι
alan boy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και κάτι άλλο Ξέρει κανείς αν υπάρχει Ελλάδα αυτό το λαστιχάκι; Να πάρω τηλέφωνο σε κάποια αντιπροσωπεία; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από alan boy
thanasisxask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δώσε τον κωδικό σε μαγαζιά με ανταλλακτικά και στην αντιπροσωπεία και θα σου πουν.
AristidisZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτω στο λιμάνι έχει δυο τρία μαγαζιά που πουλάνε orings, seals κλπ κλπ Το ανταλλακτικό που θέλεις λέγεται spider coupling Αυτά είναι συνήθως τυποποιημένα, λογικά αν τους δείξεις την φωτό θα καταλάβουν ποιο είναι http://www.martech.com.gr/ http://kampourelisrubbers.gr/ Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από AristidisZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα