Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορεί να προσπελαστεί ο σκληρός μου

mobar1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω έναν μικρούλη σε μέγεθος εξωτερικό σκληρό δίσκο. Τον έχω σαν αποθήκη φωτογραφιών και τίποτα άλλο. Συνδέεται με usb. Τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα ήταν περίπου πριν 15 μέρες έβαλα τις φωτογραφίες από το κινητό μου εκεί και πήρα μερικές και έβαλα στο κινητό μου.ολα ήταν καλά

Τον έβγαλα χωρίς κατάργηση. Το ξαναβαλα μετά από λίγο αργισε λίγο να ανταποκριθεί έκανα τη δουλειά μου και τον έβγαλα πάλι χωρίς κατάργηση. Σήμερα τον βάζω στο λάπτοπ μου. Τον βλέπω σαν συσκευή g. Ανάβει το λαμπάκι. Γεμίζει η μπάρα των windows 10 και λίγο πριν ολοκληρωθεί εκεί κολλάει. Όσες φορές το έκανα και το παράθυρο γράφει δεν ανταποκρίνεται. Προσπάθησα μέσω command prompt με την  chkdsk αλλά δεν τον βρησκεις σαν προσπελασημο. Προσπάθησα και με το recuva αυτό δεν το βλέπει καν. Μέχρι και disk fragnentation πήγα να κάνω αλλά φριζαρει το σύστημα. Όταν το βγάζω το δυσκο από το usb τότε ανοίγουν πάλι όλα. Πως μπορώ να μπω και να σώσω τις φωτογραφίες μου?? Να το κλάψω????

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

20180721_014703.jpg

20180721_014824.jpg

Επεξ/σία από mobar1978
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα!! σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με... λοιπον εχω νεα στοιχεια.. μετα απο καμποση ωρα ο δυσκος μπορει να διαβαστει απο το recuva. αρχησα λοιπον με ενα deep scan ολο το βραδυ και ολο το πρωι μεχρι το μεσημερι. οταν γυρισα απο τη δουλεια ηταν στο 75% και ειχε διαβασει 32741 αρχεια.. επεσα λιγο να ξεκουραστω και οταν ξυπνησα δυστιχως το λαπτοπ ειχε κανει επανεκκινηση και εκανε ενημερωση λογισμικου... εκει επαθα μια φρικη αλλα  δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο. πηγα δουεια και οταν γυρισα αυτο ακομα κατι εκανε. μου φανηκε οτι ακομα εκανε εγκατασταση των updates (11 το βραδυ) πηγα κοντα και ειδα προς μεγαλη μου εκπληξη οτι δεν εκανε αυτο!!! εκανε checkdisk update and repair του g!!! εκει αναθαρεψα και σκεφτικα οτι μαλλον τη γλυτωσα. τελειωσε μετα απο αρκετη ωρα αλλα δυστοιχως σεν μπορεσα να δω τι αποτελεσμα εβγαλε γιατι οταν το ειδα παλι ειχε παει στο επομενο επιπεδο να κανει εγκατασταση των ενημερωσεων... αφου τελειωσαν κι αυτα ανοιξα τον g μπας και αλλα τα ιδια και το ιδιο μηνυμα. αρα λοιπον εκανα παλι recuva   χωρις deep scan το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο.. κανενα αρχειο δεν βρεθηκε. θυμηθικα το αρθρο που ειχα διαβασει οτι επαιζε αυτο το σεναριο και εβαλα να κανει το deep scan. μεσα σε μιση ωρα ειχε διαβασει 32743 αρχεια!!  ομως επρεπε να παω για δουλεια.. τωρα στιςβ 2 που θα παω πισω ευχομαι να προλαβω και να δω κατι νεοτερο..

βρε παιδια μου ειμαι τοσο απογοητευμενη!!! εχει φωτογραφιες μιας ζωης μεσα που δεν τις εχω πουθενα αλλου. σας παρακαλω πειτε μου εχει ελπιδες ο ασθενης??? υπαρχει κατι που μπορω να κανω να το σωσω??? απο δω και περα θα εχω 2 εφεδρικους δυσκους οχι 1 το εμαθα το μαθημα μου. σας παρακαλω βοηθηστε με!!! ειμαι απελπισμενη  :-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...