isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν χρειαζεται να κανεις καταγγελια,πας στον Κωτσοβολο και τους λες οτι εχεις παραδωσει εδω και 1 μηνα την τηλεοραση με προβλημα και σε εχουν γραψει και ή θα σου δωσει νεωτερο μοντελο ή επιστροφη χρηματων,αφου εχουν αναγνωρισει με το καλημερα οτι υπαρχει προβλημα.Και ας κατσουν μετα αυτοι να φανε ολο το καλοκαιρι ψαχνοντας τι θα κανουν. Και λεω τον Κωτσοβολο γιατι οπως αναφερθηκε πιο πανω αυτος ειναι ο πωλητης απο τον οποιο εγινε η αγορα και αυτος ειναι υποχρεωμενος να σε καλυψει για την ολη διαδικασια,ασχετως που το παιζει ασχετος. Παντως εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι και στα 3 μεγαλα service τηλεορασεων(Samsung/LG/Sony)εχω διαβασει ανα καιρους τα χειροτερα,αρα τα συμπερασματα δικα σας. Και ο κώτσος θα του απαντήσει "ναι αλλά δεν τη φέρατε σε εμας, αλλά μιλήσατε απευθείας με την lg, οποτε τώρα εμεις δεν μπορουμε να επεμβουμε", δηλαδή θα βγει και απο πάνω. Αντε το πολύ πολύ να του πουνε "θα πάρουμε τηλεφωνο να πιέσουμε" για να φανουνε καλοί. Και καταγγελία να κάνει τώρα εναντιον του κώτσου, θα αθωωθεί ο κώτσος
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, isay είπε Και ο κώτσος θα του απαντήσει "ναι αλλά δεν τη φέρατε σε εμας, αλλά μιλήσατε απευθείας με την lg, οποτε τώρα εμεις δεν μπορουμε να επεμβουμε", δηλαδή θα βγει και απο πάνω. Οχι γιατι αν κοιταξεις στο αρχικο σχολιο ο ιδιος ο Κωτσος εν μερη τον εστειλε να παει την τηλεοραση. Στις 20/7/2018 στις 7:16 ΜΜ, stratos_21 είπε ανήγγειλα το περιστατικό στον Κωτσόβολο, ο οποίος με παρέπεμψε στην Service One που έχει αναλάβει τις επισκευές LG. Και ειναι και ηλιθιο αυτο που κανει ο Κωτσοβολος σαν πωλητης,γιατι σε περιπτωση που του γινει αντικατασταση με αλλο μοντελο τηλεορασης ο πωλητης(Κωτσοβολος)δεν ειναι αυτος που θα πρεπει να κοψει νεα αποδειξη για νεα εγγυηση? Η ακομα και επιστροφη χρηματων να γινει για χ,ψ λογους απο ποιον θα τα παρει τα χρηματα του απο το service ή απο τον πωλητη? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από Fulgore 1
stratos_21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Update: Μίλησα με την service one αφού κάλεσα εγω, μου είπαν ότι την πηραν σήμερα, να πάω να την παραλάβω μέχρι τις 6 που κλείνουν. Πήγα στις 17.30, και επειδή είχε κλείσει η διακίνηση που είναι εκεί μέχρι τις 15.00, μου είπαν να περάσω μέχρι εκείνη την ώρα για να μιλήσω μαζί τους και να παραλάβω, γιατί το σύστημα δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει την βλάβη και δεν εκτυπώνει το δελτίο... Επειδή δεν μου φταίνε σε κάτι ενημέρωσα ότι αύριο 08.15 θα ειμαι εκεί να παραλάβω, και δεν θα φύγω αν δεν την πάρω. Πλέον δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι νεύρα η ξενέρωμα, η τηλεόραση θα πουληθεί με το που βρω αγοραστή και σήμερα θα ανέβει αγγελία, ελπίζω μόνο αύριο να την έχω με τους αργοσχολους που έχω μπλέξει. Επίσης στον Κωτσόβολο πήγα το Σάββατο, μίλησα με τον εκπρόσωπο της lg, μου έδωσε δίκιο σε όλα και μου είπε ότι συμπεριφέρθηκαν μαλακωδως, και θα το προωθούσε. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από stratos_21
isay Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι γιατι αν κοιταξεις στο αρχικο σχολιο ο ιδιος ο Κωτσος εν μερη τον εστειλε να παει την τηλεοραση. Και ειναι και ηλιθιο αυτο που κανει ο Κωτσοβολος σαν πωλητης,γιατι σε περιπτωση που του γινει αντικατασταση με αλλο μοντελο τηλεορασης ο πωλητης(Κωτσοβολος)δεν ειναι αυτος που θα πρεπει να κοψει νεα αποδειξη για νεα εγγυηση? Η ακομα και επιστροφη χρηματων να γινει για χ,ψ λογους απο ποιον θα τα παρει τα χρηματα του απο το service ή απο τον πωλητη? Ξερω πολύ καλα τι εγινε, ειμαι απο την αρχή στη συζήτηση. Νομικά ο κώτσος εβγαλε εξω την ουρίτσα του και ο πελάτης τσίμπησε το δόλωμα να το τρέξει μονος του. Και μήνυση να κάνει ο πελάτης εναντιον του κώτσου, θα αθωωθεί γιατί ο κώτσος τον προέτρεψε και δεν τον υποχρέωσε. Ξερουν καλα τι κάνουν. Τέσπα λύθηκε το προβλημα.
stratos_21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Last update: Παρέλαβα σήμερα επιτέλους από service one, να κλείσει το thread. Η αγγελία έχει ανέβει για όποιον ενδιαφέρεται.
UncleKim Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. Εγώ έτσι όπως διάβασα το θρεντ, αν εξαιρέσεις την ψυχική σου ηρεμία (που σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ αμελητέα), κατέληξες με μία πολύ καλύτερη και νεότερη τηλεόραση και φυσικά πολύ ακριβότερη. Το άσχημο είναι η "άρνηση εξυπηρέτησης" γιατί εγώ για τέτοια την εκλαμβάνω καθώς και η άγνοια των εταιρειών να διαχειριστούν σωστά τέτοια θέματα. Αν σε ενημέρωναν εξ αρχής, ότι ξέρετε, θα κάνει 15 εργάσιμες αλλά θα εξυπηρετηθείτε κατάλληλα, θεωρώ ότι δεν θα είχες λόγο να είσαι δυσαρεστημένος, πέρα από την αναμονή που στις πλείστες των περιπτώσεων δεν αποφεύγεται. 1
fytotech Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Υπέροχος τουλάχιστον Καλώς όρισες στον υπέροχο κόσμο των αγγελιών του insomnia. Όπου πάνε να βγάλουν κέρδος 500€ από τηλεόραση που την πήραν 900€. Να μην υπάρχουν αρνητικές αξιολογήσεις για τέτοιες περιπτώσεις... 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 minute ago, fytotech said: Καλώς όρισες στον υπέροχο κόσμο των αγγελιών του insomnia. Όπου πάνε να βγάλουν κέρδος 500€ από τηλεόραση που την πήραν 900€. Να μην υπάρχουν αρνητικές αξιολογήσεις για τέτοιες περιπτώσεις... Νταξ η "καλύτερη" που του έδωσαν έχει 1100-1200 αλλά δεν πειράζει, ας την βάλουμε 1400.
stratos_21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1749€ η πρώτη διαθέσιμη από Σκρουτζομαγαζο, στα 1200€ όλες κατόπιν παραγγελίας, οπότε δεν το θεωρώ κριτήριο. Στα μεγάλα καταστήματα 2000€ με δωροεπιταγή 250€, άρα 1750€. Αν ενδιαφέρει κάποιος για σφραγισμένη στα 1200€ ας με ενημερώσει, η τιμή είναι συζητήσιμη, και εγώ αρκετά σοβαρός για να θέλω να βγάλω καπέλο από το insomnia. Το αν θα έχω όφελος λόγω της αντικατάστασης δεν το επέλεξα εγώ, η lg αποφάσισε να μην αλλάξει πάνελ και να μου την αντικαταστήσει. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από stratos_21
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Δεν το ξερα οτι η τιμη συγκρισης μεταξυ δυο προιοντων γινεται απο ποιο μαγαζι την εχει αμεσα διαθεσιμη στο καταστημα..... Ας διορθωσω λοιπον το παραπανω που εγραψες οτι απο 1200ευρω η πρωτη διαθεσιμη Το οτι ειναι κατοπιν παραγγελιας απο πολλα καταστηματα ειναι απολυτως λογικο,μιας και δεν εχουν ολα τα καταστηματα τους χωρους που εχουν οι μεγαλες αλυσιδες για να εχουν πολλες τηλεορασεις αμεσα διαθεσιμες. Βεβαια δικαιωμα του καθενος ειναι να πουλαει οσο θελει κατι,αλλα οχι το να προσπαθει να το ψευτο δικαιολογησει. Γιατι στην αγγελια εγω βλεπω ενα ομορφο καπελο 200ευρω πανω..... Καλη συνεχεια απο μενα.Tουλαχιστον εβγαλε ακρη με το service. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Fulgore 1 1
stratos_21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν το ξερα οτι η τιμη συγκρισης μεταξυ δυο προιοντων γινεται απο ποιο μαγαζι την εχει αμεσα διαθεσιμη στο καταστημα..... Ας διορθωσω λοιπον το παραπανω που εγραψες οτι απο 1200ευρω η πρωτη διαθεσιμη Το οτι ειναι κατοπιν παραγγελιας απο πολλα καταστηματα ειναι απολυτως λογικο,μιας και δεν εχουν ολα τα καταστηματα τους χωρους που εχουν οι μεγαλες αλυσιδες για να εχουν πολλες τηλεορασεις αμεσα διαθεσιμες. Βεβαια δικαιωμα του καθενος ειναι να πουλαει οσο θελει κατι,αλλα οχι το να προσπαθει να το ψευτο δικαιολογησει. Γιατι στην αγγελια εγω βλεπω ενα ομορφο καπελο 200ευρω πανω..... Καλη συνεχεια απο μενα.Tουλαχιστον εβγαλε ακρη με το service. Spoiler Η τιμή είναι συζητήσιμη, το πρόσθεσα και στην αγγελία για να λύσουμε την οποία παρεξήγηση, το μόνο που δεν θέλω είναι να.με βομβαρδίζουν με pm για 800€ όπως ξεκίνησε σήμερα. Ευχαριστώ πολυ, επίσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις