Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μετά από καιρό γράφω στο forum για να παραθέσω-καταγγείλω την απαράδεκτη αντιμετώπιση που έχω λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω για claim εντός εγγύησης από την LG.

Αγόρασα την LG 55SJ850V τον 4/2018 από τον Κωτσόβολο Αλίμου στα 900 ευρώ, και στις 23/6 παρουσιάστηκε πρόβλημα στο panel, όπυ και ανήγγειλα το περιστατικό στον Κωτσόβολο, ο οποίος με παρέπεμψε στην Service One που έχει αναλάβει τις επισκευές LG.

Η Service One παρέλαβε 27/6 την τηλεόραση και μετά από 2 μέρες την έστειλε στην LG για αντικατάσταση καθώς έχριζε αλλαγής panel (ασύμφορη επισκευή όπως ενημερώθηκα από την Service One), και στις 4/7 έγινε η πρώτη επικοινωνία από την LG σε εμένα αναφέροντας έγκριση αντικατάστασης, και ότι η διαδικασία διεκπεραιώνεται σε 5 εργάσιμες μέρες όπου και θα σταλεί η νέα τηλεόραση στην Service One να μου την παραδώσει.

Έκτοτε, και μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την LG, μέχρι και σήμερα η μόνη απάντηση που λαμβάνω είναι ότι έχει προωθηθεί το ζήτημα στο αντίστοιχο τμήμα για διερεύνηση, και κανένας δεν γνωρίζει που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση.

Μάλιστα, στις 16/7 έστειλα email παραπόνου, όπου στις 17/7 μου απαντήθηκε τυποποιημένα το εξής:

Οι παρατηρήσεις σας έχουν τεθεί υπό διερεύνηση και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας πληροφορήσουμε σχετικά. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα. 

Την ίδια μέρα στις 17/7, με κάλεσε εκπρόσωπος της εταιρείας να με ενημερώσει ότι βλέπει ότι το ζήτημα λύθηκε, και να το επιβεβαιώσει, όπου τον ενημέρωσα ότι προφανώς η διατμηματική του ενημέρωση ήταν λανθασμένη, και απαίτησα να με καλέσουν σήμερα 20/7, και να με ενημερώσουν με την ημερομηνία αντικατάστασης καθώς η υπομονή μου έχει εξαντληθεί (είτε είναι σε 1 μήνα είτε σε ένα χρόνο), και αν δεν έχει την ημερομηνία να με ενημερώσει αντίστοιχα.

Σήμερα, αναγκάστηκα προφανώς να καλέσω εγώ εκ νέου αφού κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μου κάνει το follow up που ζήτησα, και ενημερώθηκα από τον 1ο υπάλληλο ότι βλέπει ότι έχει προωθηθεί το αίτημα και θα γνωρίζει από βδομάδα για την αντικατάσταση, και αν θέλω κάτι παραπάνω να καλέσω την Service One(!), άσχετα που εκείνη ήταν τυπικότατοι στην εξυπηρέτηση και δεν έχουν καμία εμπλοκή εφόσον η LG δεν τους έχει ενημερώσει για την παράδοση της νέας τηλεόρασης. 

Ο 2ος υπάλληλος που με εξυπηρέτησε ήταν ο μόνος που μου επικοινωνώνησε έστω και για να με αποφύγει ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε φόρτο εργασίας και έδωσε μια δικαιολογία, ενώ όταν ζήτησα να μιλήσω με υπεύθυνο/προϊστάμενο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος μετά τις 17.00. Όταν ρώτησα εάν Δευτέρα θα μπορέσω να μιλήσω με κάποιον, είτε τηλεφωνικά είτε διά ζώσης, με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν ώρες κοινού ώστε να πάω στα κεντρικά γραφεία και μπορεί να μην με δεχθεί κανείς, ενώ τηλεφωνικά θα συνδεθεί η γραμμή σε κάποιον ανώτερο μόνο εάν κρίνει εκείνος ότι μπορεί να με εξυπηρετήσει(!), ή αν θέλω να κρατήσει τηλεφωνικό μήνυμα και να με καλέσει πάλι εάν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο...

Σε 3η συνομιλία όπου ήταν μονόλογος από μεριάς μου, ενημερώθηκα πάλι ότι κανείς δεν γνωρίζει γιατί υπήρξε μπέρδεμα, και τον λόγο καθυστέρησης, και ανέφερα ότι προφανώς κάποιος με κοροϊδευει αφού ο προηγούμενος συνάδελφος με ενημέρωσε για αυξημένο φόρτο και ήταν ο 1ος που το έκανε, οπού προφανώς για να εξομαλυνθεί η κατάσταση μου ανέφερε ότι αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος.

Για να ολοκληρώσω, και επειδή είναι η πρώτη φορά που εταιρεία με φτάνει στα άκρα, αυτό που θα ήθελα θα ήταν απλά να παραθέσω το γελοίο after sales support που εξέλαβα από την LG, και αντίστοιχα να ενημερώσω οποιονδήποτε επίδοξο αγοραστή προϊόντος/κάτοχο για το τι να είναι προετοιμασμένος να περιμένει σε θέμα εξυπηρέτησης και εξηγήσεων, και να αναφέρω ότι σε αυτές τις ημέρες των ανύπαρκτων μισθών, όταν κάποιος προβαίνει σε μια αγορά ενός βασικού καταναλωτικού αγαθού που κοστίζει 2 μισθούς, μπορεί να περιμένει έναν φαύλο κύκλο ανυπαρξίας after sales και προπάντων αδιαφορίας.

Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν κούρασα,

Στράτος Χ.

Δημοσ.

Χίλια τα δίκια σου 

ΑΛΛΑ

την επομενη φορά, θα παραδόσεις την τηλεόραση στον πωλητη (Κώτσος) για να τρέξει αυτός το θέμα. Είναι υποχρεωμένος απο το νόμο, οποτε αμα σου πουνε μα-μου, το κανουν για να αποφύγουν τη φασαρία. Ποιος ειναι το όφελος; Οτι στο ενδιάμεσο και εφόσον αργουσε τοσο η διαδικασία, θα ήταν υποχρεωμένοι να σου παρέχουν (ο Κώτσος) συσκευή αντικατάστασης (οχι αναγκαία την ίδια). Ετσι και θα ειχες τηλεόραση να βλέπεις, συν οτι αλλος θα ετρωγε το αγγουρι να κυνηγά το προβλημα. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, isay είπε

Χίλια τα δίκια σου 

ΑΛΛΑ

την επομενη φορά, θα παραδόσεις την τηλεόραση στον πωλητη (Κώτσος) για να τρέξει αυτός το θέμα. Είναι υποχρεωμένος απο το νόμο, οποτε αμα σου πουνε μα-μου, το κανουν για να αποφύγουν τη φασαρία. Ποιος ειναι το όφελος; Οτι στο ενδιάμεσο και εφόσον αργουσε τοσο η διαδικασία, θα ήταν υποχρεωμένοι να σου παρέχουν (ο Κώτσος) συσκευή αντικατάστασης (οχι αναγκαία την ίδια). Ετσι και θα ειχες τηλεόραση να βλέπεις, συν οτι αλλος θα ετρωγε το αγγουρι να κυνηγά το προβλημα. 

Έχεις δίκαιο, ο μόνος λόγος που το έκανα ήταν για να γίνει αμεσότερη η διαδικασία και είδα που έφτασα...

Δημοσ.

Μαζί σου και σε συμπονώ (πραγματικά) αλλά ο Κώτσος (και κάθε κώτσος) το κάνει οργανωμενα για να πεταξει απο πάνω του τον κόπο και τις εργατώρες (που κοστίζουν). Πρώτα λενε οτι "πρεπει" να το κάνεις εσύ ως ιδιώτης, μετά λενε οτι θα ειναι πιο γρήγορο, μετά λένε οτι αν παραστεί προβλημα πρόβλημα δεν εχουν συσκευές αντικατάστασης και αμα τους πεις για το νομο και τους κάνεις μια καταγγελία, να δεις για πότε τρέχουν αυτοι το θέμα και για πότε σου βρίσκουν και συσκευή αντικατάστασης. 

Κατανοώ και την πλευρά των καταστηματων, γιατί τα περιθώρια κέρδους έχουν στενέψει ανα πώληση και αν πρεπει να βάζουν χρήμα και σε τετοια, πάει το κέρδος. Πχ. δεν θα το εκανα για ενα μικρό μαγαζί της γειτονιάς μου (που συνήθως αυτοι το τρέχουν απο μονοι τους), αλλά για μεγάλες αλυσίδες ... στ'αυτιά!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

γενικα η lg δεν φημιζεται για τo after sale support.. ισως απο τα χειροτερα! το μοντελο που αγορασες υπαρχει σε στοκ αραγε? ειναι μοντελο που εχει καταργηθει?αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει να σ δωσουν καινουργιο μοντελο.. και αυτο σημαινει θα παρει περισσοτερο χρονο απο το κανονικο!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexan2dros είπε

γενικα η lg δεν φημιζεται για τo after sale support.. ισως απο τα χειροτερα! το μοντελο που αγορασες υπαρχει σε στοκ αραγε? ειναι μοντελο που εχει καταργηθει?αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει να σ δωσουν καινουργιο μοντελο.. και αυτο σημαινει θα παρει περισσοτερο χρονο απο το κανονικο!

Η αντικατάσταση θα γίνει με την σειρά SK που είναι η φετινή...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα απο Αθήνα για μια b7 με  burn in έστειλαν τον μεταφορέα τους πήρε την tv και σε 7 μέρες είχα σπίτι μου καινούρια. Μήπως τους έχει τελειώσει το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν έχουν απόθεμα και το τρεναρουν μέχρι να δουν τι θα κάνουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Εμένα απο Αθήνα για μια b7 με  burn in έστειλαν τον μεταφορέα τους πήρε την tv και σε 7 μέρες είχα σπίτι μου καινούρια. Μήπως τους έχει τελειώσει το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν έχουν απόθεμα και το τρεναρουν μέχρι να δουν τι θα κάνουν?

Φίλε μου είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην έχουν στοκ, τους έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές να μου πουν αν αυτό είναι το πρόβλημα και αρνούνται λέγοντας ότι είναι υπό διερεύνηση. Το μοντέλο αντικατάστασης είναι το 55SK8500

Επεξ/σία από stratos_21
Δημοσ.
4 ώρες πριν, stratos_21 είπε

Φίλε μου είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην έχουν στοκ, τους έχω ζητήσει πάρα πολλές φορές να μου πουν αν αυτό είναι το πρόβλημα και αρνούνται λέγοντας ότι είναι υπό διερεύνηση. Το μοντέλο αντικατάστασης είναι το 55SK8500

Καλά εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα τελευταίο τηλ και θα τους έλεγα πως το πάω για καταγγελία το θέμα γιατί βαρέθηκα να περιμένω. 

Δημοσ.

Σε αλλη περιπτωση ειχαν πει οτι η φιρμα δεν ειναι πια στην Ελλαδα επισημα .Μεσολαβιση κανει  ,ολα ειναι μεσω Ιταλιας και αργουν.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα η θα λυθεί το θέμα, η θα προωθηθεί συνήγορο.

Θα σας κρατήσω updated μέσα στην ημέρα γιατί περιμένω θεωρητικά να με καλέσει η service one καθώς σήμερα θα λάβει την συσκευή, μέχρι πριν λίγο δεν την είχαν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειαζεται να κανεις καταγγελια,πας στον Κωτσοβολο και τους λες οτι εχεις παραδωσει εδω και 1 μηνα την τηλεοραση με προβλημα και σε εχουν γραψει και ή θα σου δωσει νεωτερο μοντελο ή επιστροφη χρηματων,αφου εχουν αναγνωρισει με το καλημερα οτι υπαρχει προβλημα.Και ας κατσουν μετα αυτοι να φανε ολο το καλοκαιρι ψαχνοντας τι θα κανουν.

Και λεω τον Κωτσοβολο γιατι οπως αναφερθηκε πιο πανω αυτος ειναι ο πωλητης απο τον οποιο εγινε η αγορα και αυτος ειναι υποχρεωμενος να σε καλυψει για την ολη διαδικασια,ασχετως που το παιζει ασχετος.

Παντως εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι και στα 3 μεγαλα service τηλεορασεων(Samsung/LG/Sony)εχω διαβασει ανα καιρους τα χειροτερα,αρα τα συμπερασματα δικα σας.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...