gmath26 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, χρειάζομαι ένα τέτοιο για το σπίτι, αξίζει τίποτα αυτό στο link; https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapana/drapanokatsavido-kroustiko-mpatarias-black--decker-bdchd18-qw-18v-62274373/
thanasisxask Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Καλή η τιμή του για 18volt και μπαταρία λιθίου. Το θέμα είναι τι χρήση θα του κάνεις. Για επαγγελματικό δεν είναι τόσο καλό. Για ερασιτεχνικό είναι πολύ καλό.
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, gmath26 είπε Καλησπέρα, χρειάζομαι ένα τέτοιο για το σπίτι, αξίζει τίποτα αυτό στο link; https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapana/drapanokatsavido-kroustiko-mpatarias-black--decker-bdchd18-qw-18v-62274373/ Πήρα από το leroy αυτό πριν μία βδομάδα. Το έχει προσφορά 40 ευρώ και έχει περίπου τις ίδιες δυνατότητες (18βολτο και αυτό) με αυτό που ποστάρισες. Για ερασιτεχνική χρήση μια χαρά είναι.Αν δεν είσαι φαν των επώνυμων δεν βρίσκω το λόγο να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω. 1
tornado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) θες να παμε το χρονο λιγο μπροστα? πχ 4 χρονια? το πηρες σημερα και σε 4 χρονια η μπαταρια παπαλα... φορτιζεις και με το ζορι κανει 10 στροφες. Τι θα κανεις? θα το πεταξεις? Εχεις δυο επιλογες, η να πας για ανακατασκευη της μπαταριας (απο 30 ευρω αναλογα τα στοιχεια) η να παρεις μια ακομα μπαταρια να την εχεις ρεζερβα για να βγαλεις αλλα 4-5 χρονια και μετα πιθανον βεβαια να χαλασει απο χρηση αναλογα καθε ποτε το χρησιμοποιεις. Στα καταστηματα που ψαχνεις λοιπον αν θες να σου πω μια γνωμη, ρωτα τους πωλητες.... αμα μου χαλασει η μπαταρια εχετε εφεδρικη και ποσο κανει? αν βρεις καποιο με μπαταρια, υπολογισε τη στο κοστος και παρτο. Αλλιως απο 3 εως και 6 χρονια ειναι ο μεγιστος χρονος που θα το χρησιμοποιησεις. Αυτα βεβαια για οικιακη χρηση να βιδωνεις μια στο τοσο, αλλιως οι επαγγελματιες που καθε μερα βιδωνουν 5 σπιτια, παιρνουν makita με τα τριπλα λεφτα αλλα και επαγγελματικα εργαλεια. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από tornado 2
gmath26 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, thanasisxask είπε Καλή η τιμή του για 18volt και μπαταρία λιθίου. Το θέμα είναι τι χρήση θα του κάνεις. Για επαγγελματικό δεν είναι τόσο καλό. Για ερασιτεχνικό είναι πολύ καλό. Για το σπίτι το θέλω και κυρίως για βίδωμα ξεβίδωμα. 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Πήρα από το leroy αυτό πριν μία βδομάδα. Το έχει προσφορά 40 ευρώ και έχει περίπου τις ίδιες δυνατότητες (18βολτο και αυτό) με αυτό που ποστάρισες. Για ερασιτεχνική χρήση μια χαρά είναι.Αν δεν είσαι φαν των επώνυμων δεν βρίσκω το λόγο να δώσεις 20 ευρώ παραπάνω. Προτιμώ τα επώνυμα, για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, για να δικαιολογώ το εαυτό μου αν δε βγει καλό. 1 ώρα πριν, tornado είπε πχ 4 χρονια? το πηρες σημερα και σε 4 χρονια η μπαταρια παπαλα... φορτιζεις και με το ζορι κανει 10 στροφες Καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά αν κρατήσει 4 χρόνια θα είμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βλέπω ότι το Leroy το έχει στην καλύτερη τιμή και μάλλον κάνει για τις δουλειές που το θέλω, μόνο που πρέπει να πάω στο κατάστημα του αεροδρομίου να το πάρω.
tornado Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλά να γνωρίζεις ότι το κατσαβίδι σαν μηχάνημα δεν χαλάει αλλά μόνο η μπαταρία οπότε αν θες να επεκτεινεις το χρόνο χρήσης βρίσκεις κάποιο που να έχει έξτρα μπαταρίες στο Μέρλιν δεν νομίζω να έχει τέτοια Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από tornado
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα