Alex-V Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Εφερε ενας φιλος.μου τον πυργο για φτιαξιμο. Εχει εναν wd green (ξερω για κλωτσιες). Το προβλημα τωρα. Δεν τον αναγνωριζει στο bios, αλλα...λειτουργει ενταξει. Τον τσεκαρα με το hd sentinel και βγηκε αριστος και μπαινει μια χαρα στα windows. Εχει τυχει σε καποιον?
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται στο BIOS. Κάτι άλλο κοιτάς. 2
Alex-V Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φαίνεται στο BIOS. Κάτι άλλο κοιτάς. Δεν ειμαι 15 χρονων. Και φτιαχνω 10 χρονια περιπου. Δεν ειρωνευομαι ουτε επιτιθομαι για να μην παρεξηγηθω. Απλα ενημερωνω. Μα αυτο ειναι και το παραξενο. Αν δεν τον εδειχνε στο bios δεν θα εμπαινα μεσα στον σκληρο. Τον κουμπωσα στο δικο μου πισι και οταν εβαζα εξτρα δισκο στην αρχη εμφςνιζει ποσοι δισκοι ειναι επανω. Ε τον συγκεκριμενο δεν τον εμφςνιζε. Αλλα λειτουργουσε ρολοι. Ελεγα μηπως εχει καποιο firmware προβλημα κ ειναι ακινδυνο Anyway. Θα το ξαναδω και θα βγαλω και sshot Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από Alex-V
masteripper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Παράξενο... μήπως στο Bios έχεις απενεργοποιήσει την ανίχνευση δίσκων?
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Alex-V είπε Δεν ειμαι 15 χρονων. Και φτιαχνω 10 χρονια περιπου. Δεν ειρωνευομαι ουτε επιτιθομαι για να μην παρεξηγηθω. Απλα ενημερωνω. Μα αυτο ειναι και το παραξενο. Αν δεν τον εδειχνε στο bios δεν θα εμπαινα μεσα στον σκληρο. Τον κουμπωσα στο δικο μου πισι και οταν εβαζα εξτρα δισκο στην αρχη εμφςνιζει ποσοι δισκοι ειναι επανω. Ε τον συγκεκριμενο δεν τον εμφςνιζε. Αλλα λειτουργουσε ρολοι. Ελεγα μηπως εχει καποιο firmware προβλημα κ ειναι ακινδυνο Anyway. Θα το ξαναδω και θα βγαλω και sshot Δεν ανέφερα κάτι προσβλητικό. Μην ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε. 2
Alex-V Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, masteripper είπε Παράξενο... μήπως στο Bios έχεις απενεργοποιήσει την ανίχνευση δίσκων? Οντως παραξενο. Γιαυτο και ρωτησα. Δεν μου εχει ξανατυχει. Οχι. Ειναι ενεργοποιημενα ολα. 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Δεν ανέφερα κάτι προσβλητικό. Μην ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε. Οχι ενταξει δεν εγινε κατι. Απλα να το αναφερω ηθελα οτι ειμαι σχετικα εμπειρος στον τομεα. Δεν παρεξηγηθηκα για κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα