Masma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά ασύρματων ακουστικών On Ear για χρήση καθαρά για μουσική. Θελω να είναι ασύρματα να έχουν καλή ποιότητα κατασκευής και όσο δυνατόν καλύτερο ήχο. Το αν θα έχουν μικρόφωνο μου είναι αδιάφορο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορέσει να βοηθήσει !
karxantiras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Καλημέρα φίλε μου! Στο Budget που ψάχνεις υπάρχουν πάρα πολλές και τίμιες επιλογές. Έχουμε και λέμε: Sennheiser PX 210 BT Πολύ κλασσική επιλογή στον τομέα των Bluetooth ακουστικών. Σίγουρα το πιο μικρό από όλα αλλά επειδή είναι πολύ παλιό μοντέλο υστερεί λίγο σε ποιότητα κατασκευής και διάρκεια μπαταρίας. Μεγάλο plus ο κρυσταλλικός signature ήχος της Sennheiser. Sony h.ear on 2 Mini Από την μεριά την Sony, η πιο αδιάφορη επιλογή κατά την άποψη μου. Να το επιλέξεις εάν σου αρέσουν τα πολύ Bass heavy ακουστικά και προφανώς εάν σου αρέσουν στυλιστικά γιατί στην τελική θα τα φοράς στο κεφάλι σου σε εξωτερικούς χώρους και είναι τα πιο μίνιμαλ σε design. Audio Technica ATH-AR3BT Πολύ καλή επιλογή και από την Audio Technica. To plus εδώ είναι ότι έχει λίγο καλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με τα Marshall αλλά υστερεί σε ποιότητα κατασκευής. Γενικά πολύ Well Balanced ήχος που τον προτιμώ any day of the week αλλά αν δεν έχεις και το αντίστοιχο DAC μαζί σου για να ''παίζεις'' με τον ήχο δεν πιστεύω ότι αξίζουν και πολύ, ειδικά για ακουστικά που πιστεύω ότι θα τα χρησιμοποιείς σε εξωτερικούς χώρους Marshall MAJOR III Κατά την άποψη μου η καλύτερες επιλογές αυτή την στιγμή μαζί με το Marshall Mid από άποψη κατασκευής, ήχου και μπαταρίας. Εάν θέλεις πιο πολύ έμφαση σε Highs (Πρίμα) πας στα Marshal Major 3, εάν θέλεις έμφαση στα Lows ( Bass) πας στα Marshall Mid. Διάρκεια μπαταρίας 30 ώρες. Marshall Mid Bluetooth Black AKG Y 45BT Τελευταία και καταϊδρωμένη. Δεν στα προτείνω απλά για να είμαστε δίκαιοι βάζω και μία επιλογή από AKG 😋 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα