tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Παράγγειλα ένα Backlit keyboard για το Lenovo thinkpad x230 που πήρα πρόσφατα αλλά έχω μια απορεία όσον αφορά το φωτισμό.Τα γράμματα είναι διάφανα και φωτίζονται από κάτω από το κάθε πλήκτρο ή δεν φωτίζονται και ο φωτισμό προέρχεται από τις ακμές του κάθε πλήκτρου; Ρώτησα τον πωλητή αλλά δεν γνωρίζει.Κάτι βιντεάκια από youtube δεν πολυκατάλαβα από που προέρχεται ο φωτισμός.Έχει κανείς το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο να μας πει;
asmilon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Πρεπει να πατησεις το Fn + Space για να φωτισουν τα πληκτρα (ο φωτισμος ειναι απο κατω τους) και λογικα πρεπει να εχει 2 διαβαθμισεις στον φωτισμο. Οπως και να εχει στο φως της ημερας δεν θα φαινεται πολυ, ειναι πιο πολυ για περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο.
tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δηλαδή είναι διάφανα τα γράμματα κάθε πλήκτρου σωστά; Αυτό είναι που με ενδιαφέρει, να βλέπω φωτισμένα τα γράμματα και όχι περιμετρικά του κάθε πλήκτρου. Αυτό με τις διαβαθμίσεις το γνωρίζω.Φυσικά για χρήση το βράδυ με απασχολεί και όχι μέρα.
asmilon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Παρε ενα δειγμα πως φαινεται σε πληρες σκοταδι το πληκτρολογιο. Ειναι απο πιο καινουριο ThinkPad, αλλα πανω κατω ετσι θα ειναι και σε εσενα. 1 1
tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Αν είναι σαν αυτό της φωτογραφίας με υπερκαλύπτει. Ευχαριστώ
Comic maniak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Φιλε μου επειδη εχω και εγω το x230 μηπως θα μπορουσες να μου πεις απο που και ποσο το πηρες;
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 13 ώρες πριν, Comic maniak είπε Φιλε μου επειδη εχω και εγω το x230 μηπως θα μπορουσες να μου πεις απο που και ποσο το πηρες; Είναι το link που έχω βάλει στο 1ο post.30,5€ μου πήγε
Comic maniak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, tarantules είπε Είναι το link που έχω βάλει στο 1ο post.30,5€ μου πήγε Ευχαριστω πολυ φιλε μου😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα