Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε είστε σοβαροί? Συγκρίνεται l2 με fortnite? Στο l2 αγοράζεις items κ γίνεσαι πιο δυνατός στο fortnite μόνο cosmetics. 

Και στο κάτω κάτω οποίος δουλεύει ότι θέλει κάνει τα λεφτά του. Άλλος βάζει εξάτμιση σε μηχανές, άλλος πάει ταξίδια, άλλως γουστάρει να λιώνει, άλλως τα πίνει καφέδες. 

Σημάσια έχει να περνάς καλά κ ο καθένας να κοιτάει τον εαυτό του πρώτα. 

Δημοσ.

Τι γίνεται με το fortnite save the world mode? Άυτο δεν είναι δωρεάν άρα πρέπει να δώσεις χρήματα για να μπεις αυτό mode να παίξεις. Ίσως και από εκεί παίρνει κέρδος η epic games.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, grgamer345 είπε

Τι γίνεται με το fortnite save the world mode? Άυτο δεν είναι δωρεάν άρα πρέπει να δώσεις χρήματα για να μπεις αυτό mode να παίξεις. Ίσως και από εκεί παίρνει κέρδος η epic games.

Το άρθρο νομίζω πως λέει ξεκάθαρα fortnite BATTLE ROYALE 

Δημοσ.

Fortnite και Minecraft, η απόδειξη πως όσο σκουπίδι και να ναι ένα game με σωστές κινήσεις και καλή διαφήμιση μπορεί να φτάσει ψηλά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, loyal R είπε

Ρε είστε σοβαροί? Συγκρίνεται l2 με fortnite? Στο l2 αγοράζεις items κ γίνεσαι πιο δυνατός στο fortnite μόνο cosmetics. 

Και στο κάτω κάτω οποίος δουλεύει ότι θέλει κάνει τα λεφτά του. Άλλος βάζει εξάτμιση σε μηχανές, άλλος πάει ταξίδια, άλλως γουστάρει να λιώνει, άλλως τα πίνει καφέδες. 

Σημάσια έχει να περνάς καλά κ ο καθένας να κοιτάει τον εαυτό του πρώτα. 

ελα ντε! πες τα! Εδώ πολλοί δίνουν λεφτά για να βλέπουν online γυμνές θυληκές, μιλάμε για τους πλέον αποτυχημένους ανθρώπους, το fortnite δεν είναι τπτ.

απλά μαθηματικά είναι, το fortnite αυτή την στιγμή υπολογίζεται ότι έχει 125 εκκατομύρια παίχτες συνολικά. Απο 10 ευρώ να δώσει ο ένας το ξεπέρασε τ εκατομμύριο.

Έστω και δεν πληρώνουν όλοι, πληρώνουν μόνο οι μισοί, παρακάτω απο τους μισούς βασικά, ας πούμε 50εκκατομύρια. Στα 50εκκατομύρια απο 20 ευρώ να δώσει ο ένας πάλι το έφτασε το δις. Ακόμα και άμα ένας δώσει 5 ευρώ, άλλος δώσει 10, άλλος είναι παλαβός και δίνει 20, άλλος είναι streamer, δίνει 100+, το έφτασε εύκολα το δις με τόσο κόσμο.

Και με τις πιστωτικές - Web κάρτες, μερικά κλικ υπόθεση είναι να πληρώσεις

ΥΓ. Οι Γονείς να κρατάτε κρυφές τις πιστωτικές κάρτες σας γτ τα παιδιά-έφηβοι δε νιώθουν,

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/7/2018 στις 2:50 ΜΜ, darkman είπε

Δεν μου αρεσει ειναι πολυ παιδικό :P και ναι τον εχω μεγαλο :P  :P  
Εχει ακουστει κατι για μια μήνυση που εχει κανει η εταιρία που βγαζει το PUGB εναντιον του Fortnite για την αντιγραφή του παιχνιδιου ... εχουμε κανενα νεο απο αυτο το θεμα ?

Δεν ήταν για αντιγραφή του παιχνιδιού. Και το θέμα έληξε κατά της PUBG Corporation αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Αστείο και μόνο να συγκρίνεται το PUBG (με τα διαπιστωμένα προβλήματα του) με ένα σκουπίδι σαν το Fortnite πραγματικά.

Αλλά νταξ αφού το παιξαν ο Drake με το Ninja και αντιγράφουν τον πανηγυρισμό ο Griezman με τον Pogba όλα καλά.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Zaytsev είπε

Στο προηγούμενο θέμα που είχε ανοίξει όταν είχε κατατεθεί η μήνυση, κάποιος είχε ανεβάσει ένα άρθρο το οποίο εξηγούσε λεπτομερώς τι αφορούσε αυτή και μου είχε μείνει ότι δεν αφορούσε μόνο αντιγραφή του mode.

Μπορεί και να κάνω λάθος όμως.

Δημοσ.
3 minutes ago, Jimmy08 said:

Στο προηγούμενο θέμα που είχε ανοίξει όταν είχε κατατεθεί η μήνυση, κάποιος είχε ανεβάσει ένα άρθρο το οποίο εξηγούσε λεπτομερώς τι αφορούσε αυτή και μου είχε μείνει ότι δεν αφορούσε μόνο αντιγραφή του mode.

Μπορεί και να κάνω λάθος όμως.

Δεν αναφέρομαι στους λόγους της διαμάχης, αλλά στο ότι δεν έχασε την υπόθεση η PUBG Corp. Απέσυρε τη μήνυση, πιθανότατα γιατί τα βρήκαν κάτω από το τραπέζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...