Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, efkar said:

Στο fortnite σε βάθος χρόνου θε δώσεις περισσότερα λεφτά. Απλά το παιχνιδι έχει στυλ και σ αρέσει. 

Δεν ισχύει, αν θες να έχεις cosmetics που είναι και ο μόνος λόγος που πληρώνεις και στα δυο παιχνίδια (Πέρα απ την αρχική αγορά του Pubg) τα ίδια χρήματα θα δώσεις ισα-ισα που στο Pubg θα δώσεις περισσότερα.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Δωρεάν αλλά με κέρδη άνω του 1 δις. Αυτά τα microtransactions καταστρέφουν το gaming. Κρίμα που αρέσκονται σε τέτοια παιχνίδια αρμεγματος. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν ο άλλος σκάσει 5 χιλιάρικα ενώ εσύ τίποτα δεν τον κερδίζεις ότι και να κάνεις. Που είναι οι παλιές εποχές counter Lan η online ούτε in app τίποτα καθαρό death match όλοι στα ίδια κέρδιζε αυτός που είχε καλύτερο skill. Τώρα κερδίζει αυτός που έχει περισσότερα χρήματα ο μπαμπάς του. 

Κανεις λάθος σε όλα. Και στο fortnite ο πιο  ικανός νικάει συχνότερα. Δεν έχει p2w χαρακτηριστικά αλλιώς θα είχε ξοφλήσει τώρα. 

Δημοσ.

Ο συνδυασμός του σύντομου παιχνιδιού (όπως τα moba) αλλά και η επιλογή από τον παίχτη του χρόνου που θα ανεβάσει την ένταση (που δεν το κάνουν τα moba) είναι η επιτυχία του. Επίσης εθίζεσαι γιατί ενώ η νίκη είναι κάτι το δύσκολο μπορείς να κερδίσεις ακόμα και αν είσαι ο χειρότερος από τους άλλους 99. Στρατηγική, skill, τύχη είναι όλα πολύ ισορροπημένα.

Δημοσ.

Μου το ζήτησε η κόρη μου και το κατέβασα , αφού τελείωσαν τα σχολεία, ας παίζει κανένα παιχνιδάκι!

Μια μέρα λέω δεν το δοκιμάζω και εγώ? Βρε παίδες τι κόλλημα είναι αυτό ???

Ωραίο παιχνίδι κατά τι γνώμη μου και δωρεάν , όσο για τα σκινς νομίζω ότι δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στο gameplay !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris_bidis είπε

Δεν ισχύει, αν θες να έχεις cosmetics που είναι και ο μόνος λόγος που πληρώνεις και στα δυο παιχνίδια (Πέρα απ την αρχική αγορά του Pubg) τα ίδια χρήματα θα δώσεις ισα-ισα που στο Pubg θα δώσεις περισσότερα.

Άμα σ αρέσει το παιχνιδι θα σαρεσει να έχεις cosmetics να κανεις πιο ξεχωριστό το λογαριασμό σου και να ξεχωρίσεις. Και το παιχνιδι είναι έτσι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι θέμα χρόνου να πληρώσεις. Το ένα δις πως νομίζεις ότι βγήκε. Με χορηγίες; Επειδή είναι ελκυστικό εθιστικό και με το σύστημα ανταμοιβων, όπως σε κάθε f2p παιχνιδι, απλά εδώ το κάνανε εξαιρετικά καλά. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Δεν το γνώριζα μιας και τα microtransactions συνήθως για αυτό μπαίνουν αλλά αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μάθω από που είναι αυτά τα 1 δις κέρδη. 

Οι αγορές εντός παιχνιδιού δεν προσφέρουν κανένα πλεονέκτημα στον παίκτη. Όλα είναι καθαρά θέμα εμφάνισής (άλλες στολές, χοροί, emotes). Να πω την αλήθεια και εγω έχω βάλει 10 ευρώ στο παιχνίδι και περιμένω να βγει επιτέλους για αντροιντ μιας και τώρα το καλοκαίρι είμαι μακριά απο υπολογιστή. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
54 minutes ago, george1807 said:

Αποσύρθηκε η μήνυση γιατί προφανώς κατάλαβαν ότι δεν ευσταθεί και δεν θα τους έβγαζε κάπου.

Κρίμα έλπιζα να κλείσει και το παιχνίδι και η εταιρεία, μόνο αυτό τους αξίζει εφόσον έκλεισαν το paragon για να ασχοληθούν με αυτή την αηδια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jigsaw99 είπε

Δεν το ήξερα υπέθεσα ότι έτσι βγήκε το 1 δις. Αλλά έβγαλε 1 δις από εικονικά ρούχα κτλ? Ακόμα πιο τραγικό ότι και να γράψεις λίγο είναι. Μπράβο στους μπαμπάδες δεν υπάρχει άνθρωπος πιστεύω που βγάζει λεφτά με τον ιδρώτα του και θα δώσει χρήματα για εικονικά ρούχα. 

Αν παίζεις ενα παιχνίδι καιρό το να βάλεις 20-30€και να ενισχύσεις την εταιρεία δεν είναι κάτι τρομερό. Επίσης πολλά free2play games έχουν πολύ μεγάλα έσοδα απο αποκλειστικά cosmetic items (π.χ League of legends). Ακόμα υπήρχαν εικονικά skins για όπλα στο counter strike που κάνουν χιλιάδες δολάρια 😀

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekteddy είπε

Κρίμα έλπιζα να κλείσει και το παιχνίδι και η εταιρεία, μόνο αυτό τους αξίζει εφόσον έκλεισαν το paragon για να ασχοληθούν με αυτή την αηδια

Οι εταιρείες έχουν σαν στόχο το κέρδος. Τους έκατσε η κότα με τα χρυσά αυγά (fortnite), μια επιτυχία που ούτε οι ίδιοι περίμεναν, και έριξαν το βάρος τους εκεί. 

Δημοσ.

Είναι τρελό το ένα δις μόνο για skins ή γενικά για πράγματα που στην ουσία δε σε μπουσταρουν. Όπως στο λολ για παράδειγμα που έδινες λεφτά αλλά ανεβαίνεις λίγο πιο γρήγορα (περισσότερο xp, περισσότερα λεφτά για παίκτες)

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το ότι στην ουσία δε πουλάνε τίποτα και βγάζουν λεφτά. Τρομερή επιτυχία 

Και δεν έχω παίξει καν το παιχνίδι ακόμα. Ίσως το πάρω το κατεβάσω στο play4 μιας και είναι free

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Μου φαίνεται παράλογο φίλε μου ούτε ευρώ δεν θα έδινα σε κάτι τέτοιο. Στο playstore τα microtransactions χαλάνε όλα τα παιχνίδια. Έχω 60 αγορασμένα όλα καθαρά χωρίς microtransactions. PUBG fortnite lol lineage warcraft έχουν δώσει περιουσίες κάποιοι για εικονικά πράγματα. Δεν είναι αυτός ο σκοπός των παιχνιδιών κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα σαν gamers νομίζω. 

κοίταξε όπως θα δεις όλα τα παιχνίδια που ανέφερες έχουν κάθε μήνα κάποια έξοδα(servers,updates κτλ) δεν γίνεται να μείνουν μόνο με το αρχικό 60άρι. Το καταλαβαίνω και το δέχομαι αυτό. Γιατί δεν είναι ένα παιχνίδι που θα το παίξω μια φορά single player και τέλος.

Απλώς η bluehole (PUBG) δεν μπορεί ακόμα να ξεφύγει από τις παιδικές ασθένειες που έχει στο παιχνίδι της.

Από την άλλη η epic ήταν έτοιμη(σαν μεγαλύτερη λογικό) να υποστηρίξει ένα παιχνίδι σαν το Fortnite

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Μου φαίνεται παράλογο φίλε μου ούτε ευρώ δεν θα έδινα σε κάτι τέτοιο. Στο playstore τα microtransactions χαλάνε όλα τα παιχνίδια. Έχω 60 αγορασμένα όλα καθαρά χωρίς microtransactions. PUBG fortnite lol lineage warcraft έχουν δώσει περιουσίες κάποιοι για εικονικά πράγματα. Δεν είναι αυτός ο σκοπός των παιχνιδιών κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα σαν gamers νομίζω. 

Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Μια εταιρεία με ενα f2p game κάπως πρέπει να βγάλει τα χρήματά της. Τα microtransactions τα οποία δεν προσφέρουν κάποιο πλεονέκτημα στον παίκτη παρά μόνο τη εμφάνιση με βρίσκουν σύμφωνο. Τα παιχνίδια που ο παίκτης βάζοντας χρήματα γίνεται πιο δυνατός θεωρούνται pay 2 win και τα αποφεύγω. Υπάρχουν επίσης παιχνίδια όπως το hearthstone της blizzard στο οποίο μπορείς να βάλεις χρήματα για να επιταχύνεις την πρόοδό σου, χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό (pay 2 accelerate). Ο καθένας κάνει ότι νομίζει και ότι σηκώνει η τσέπη του :)

Δημοσ.

Αν και γνωρίζω πως θα με κράξουν αρκετοί μικροί σε ηλικία και ενώ είμαι παλαιός παίκτης Counter Strike v1.3, θα πω πως εγκατέστησα το Fortnite και απλά μετά από προσπάθεια (διότι περί προσπάθειας ήταν) 2 ωρών να παίξω αυτό το πράγμα, τελικά το απεγκατέστησα. Απορώ τι το ωραίο βρίσκετε σε κάτι που έχει τόσο χάλια γραφικά και ένα game play που για να το συνηθίσεις δε ξέρω και εγώ πόσες μέρες πρέπει να παίξεις πρώτα.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πλάκα με το PUBG είναι ότι πήγε λίγο aggressive να βγάλει λεφτά και έβαλε συνδρομή. Απορώ δηλαδή, δεν ξέρουν ότι σήμερα βγάζεις περισσότερα λεφτά με ένα "free" game;.

υγ: σταματηστε να συγκρινετε το pubg με το fortine. είναι σαν να συγκρίνετε bmw με audi.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...