Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φαινόμενο στο χώρο των videogames, το Fortnite:Battle Royale, συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία αποτελώντας χρυσωρυχείο για το δημιουργό του, την Epic Games.

Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας ερευνών SuperData, το Fortnite έχει φέρει στην εταιρεία περισσότερο από 1 δισ. δολάρια χωρίς να έχει καν κλείσει ένα χρόνο κυκλοφορίας αφού εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2017. Η ίδια αναφορά κάνει λόγο και για την τεράστια αύξηση στη δημοφιλία των παιχνιδιών Battle Royale τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ πλέον οποιαδήποτε άλλη κατηγορία παιχνιδιών με βάση τη μέτρηση των ωρών που ξοδεύουν οι gamers για να παρακολουθούν σχετικά streams.

Αναμενόμενα, το Fortnite βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τεράστια διαφορά από το δεύτερο. Συγκεκριμένα αυτό το Μάιο οι θεατές παρακολούθησαν 700 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιών Battle Royale, το 83% αυτών των ωρών να αφορούν αποκλειστικά το Fortnite. 

1613433437_battleroyale.jpg.3935db8d21eff198cbfbdd8aa1aa0281.jpg

Η τεράστια επιτυχία του Fortnite οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Αρχικά το παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να παίξουν απευθείας χωρίς να καταβάλλουν κάποιο αντίτιμο. Είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως PC, Mac, iOS, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ενώ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και στο Android. Επιπλέον το Fortnite είναι ένα παιχνίδι που η εκμάθησή του δεν είναι δύσκολη αν και το να γίνεις πολύ καλός παίκτης, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ακόμα είναι «πολύχρωμο», άνετο στο μάτι και οι συνεχείς ενημερώσεις που κυκλοφορεί η Epic αλλά και το πανέξυπνο Battle Pass, κρατούν τους παίχτες σε εγρήγορση οι οποίοι ασχολούνται καθημερινά.

Πολλές άλλες εταιρείες αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο του Battle Royale, ενσωματώνοντας παρόμοιο mode σε κορυφαία παιχνίδια όπως στο Call of Duty και το Battlefield. 

Forbes

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει, δεν έχω να πω κάτι... παιχνιδάρα απλά. Το αξίζει.

Σ.Σ: First :P

Επεξ/σία από Alani13
Δημοσ.

Ήρθα για τα σχόλια του τύπου: 

"το pubg είναι καλύτερο"

"το pubg είναι για άντρακλες, το fortnite για παιδάκια"

"Τον έχω μεγαλύτερο"

• Like 5
Δημοσ.

Δεν μου αρεσει ειναι πολυ παιδικό :P και ναι τον εχω μεγαλο :P  :P  
Εχει ακουστει κατι για μια μήνυση που εχει κανει η εταιρία που βγαζει το PUGB εναντιον του Fortnite για την αντιγραφή του παιχνιδιου ... εχουμε κανενα νεο απο αυτο το θεμα ?

Δημοσ.

Γεια και χαρά σε όλες και όλους,

Κατ' αρχάς μπράβο στην εταιρία.

Θα ήθελα όμως να μας πει κάποιος αν είναι αυτό εφικτό, για π.χ. για την πρώτη πεντάδα παιχνιδιών αυτού του τύπου, ποιός είναι ο Μ.Ο. της ηλικίας των παικτών καθώς επίσης και τον Μ.Ο. ενασχόλησης τους, ας πούμε σε εβδομαδιαία βάση. Πιστεύω θα εξάγουμε αρκετές πληροφορίες.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, amveria είπε

Γεια και χαρά σε όλες και όλους,

Κατ' αρχάς μπράβο στην εταιρία.

Θα ήθελα όμως να μας πει κάποιος αν είναι αυτό εφικτό, για π.χ. για την πρώτη πεντάδα παιχνιδιών αυτού του τύπου, ποιός είναι ο Μ.Ο. της ηλικίας των παικτών καθώς επίσης και τον Μ.Ο. ενασχόλησης τους, ας πούμε σε εβδομαδιαία βάση. Πιστεύω θα εξάγουμε αρκετές πληροφορίες.

Ευχαριστώ.

Υποψιάζομαι ότι ο μ.ο. ηλικίας είναι κάτω των 20

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, darkman είπε

Δεν μου αρεσει ειναι πολυ παιδικό :P και ναι τον εχω μεγαλο :P  :P  
Εχει ακουστει κατι για μια μήνυση που εχει κανει η εταιρία που βγαζει το PUGB εναντιον του Fortnite για την αντιγραφή του παιχνιδιου ... εχουμε κανενα νεο απο αυτο το θεμα ?

Αποσύρθηκε η μήνυση γιατί προφανώς κατάλαβαν ότι δεν ευσταθεί και δεν θα τους έβγαζε κάπου.

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Δωρεάν αλλά με κέρδη άνω του 1 δις. Αυτά τα microtransactions καταστρέφουν το gaming. Κρίμα που αρέσκονται σε τέτοια παιχνίδια αρμεγματος. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν ο άλλος σκάσει 5 χιλιάρικα ενώ εσύ τίποτα δεν τον κερδίζεις ότι και να κάνεις. Που είναι οι παλιές εποχές counter Lan η online ούτε in app τίποτα καθαρό death match όλοι στα ίδια κέρδιζε αυτός που είχε καλύτερο skill. Τώρα κερδίζει αυτός που έχει περισσότερα χρήματα ο μπαμπάς του. 

αν και ειμαι PUBG μεριά, με τα microtransactions του Fortine δεν κερδίζεις κάτι παραπάνω στο θέμα κερδίζω τον αντίπαλο μου ποιο εύκολα.

Δηλαδή δεν πληρώνεις για να πάρεις aimbot, απλώς skins και διάφορα τέτοια αγοράζεις.

Δημοσ.

Καλό παιχνίδι ναι, αλλά αρκετοί που το έπαιξαν θα πουν όπως εγω "δεν είναι για εμένα" χωρίς να μπορούν να δώσουν συγκεκριμένη εξήγηση, απλώς δεν. Οσο για την κόντρα Pubg vs. fortnite, αν το Pubg το είχε σοβαρή εταιρία σαν την EPIC θα υπήρχε στην χειρότερη περίπτωση σκληρή κόντρα, με τους γελοίους της blueballz που στο μυαλό τους υπάρχει ΜΟΝΟ το πως θα αρμέξουν όσο περισσότερο γίνετε την αγελάδα αδιαφορόντας αν πεθαίνει, το παιχνίδι απλά σαπίζει μέρα με την μέρα μεχρι που δεν θα μείνει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Το 1 δις κέρδη είναι από skins πχ? Αν ναι τι να πω. 

δεν έχω μπει ποτέ στο παιχνίδι δεν ξέρω ακριβώς τις επιλογές του market.

Το σίγουρο είναι ότι κανένα microtransaction δεν σε βοηθάει να κερδίσεις ευκολότερα τον αντίπαλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλιώς φαντάζεσαι τι κράξιμο θα υπήρχε.

Επεξ/σία από Dinoel
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Chris_bidis είπε

Καλό παιχνίδι ναι, αλλά αρκετοί που το έπαιξαν θα πουν όπως εγω "δεν είναι για εμένα" χωρίς να μπορούν να δώσουν συγκεκριμένη εξήγηση, απλώς δεν. Οσο για την κόντρα Pubg vs. fortnite, αν το Pubg το είχε σοβαρή εταιρία σαν την EPIC θα υπήρχε στην χειρότερη περίπτωση σκληρή κόντρα, με τους γελοίους της blueballz που στο μυαλό τους υπάρχει ΜΟΝΟ το πως θα αρμέξουν όσο περισσότερο γίνετε την αγελάδα αδιαφορόντας αν πεθαίνει, το παιχνίδι απλά σαπίζει μέρα με την μέρα μεχρι που δεν θα μείνει τίποτα.

Στο fortnite σε βάθος χρόνου θε δώσεις περισσότερα λεφτά. Απλά το παιχνιδι έχει στυλ και σ αρέσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...