giannhs.pav Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μόλις έχω βγάλει το δίπλωμα είμαι 19 χρονών και οδηγό το αυτοκίνητο του πατέρα μου. Πότε με καλύπτει η ασφάλεια;; Αν με τρακαρουν και φταίνε οι άλλοι με καλύπτει; Αν τρακαρω εγώ θα κάλυψή τα έξοδα του άλλου αυτοκινήτου; για κάποιον φιλό που οδηγάει το όχημα του πατέρα μου τι ισχύει `; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από giannhs.pav
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρεπει να σε δηλωσει κα να πληρωσει επασφαλιστρο ο πατερας σου λογω ηλικας και νεου οδηγου . Αν σε τρακαρουν αλλοι και φταινε δεν νομιζω να εχεις πρόβλημα αλλα αν φταιες εσυ παλι η ασφαλεια θα καλυψει τον παθοντα αλλα θα βαλει προστιμο στον πατερα σου νομιζω 30% στα ετησια βασικα ασφαλιστρα . Εγω την μικρη κορη μου που είναι 21 την εχω δηλωσει στην ασφαλεια σαν νεα οδηγο σε αυτοκινητο δικο της αλλα στο ονομα μου .Δεν θελω μπλεξίματα με τετοια . Τα αλλα δυο παιδια είναι μεγαλα και εχουν από 7-12 χρονια διπλωμα και οδηγουν χωρις πρόβλημα τα αυτοκίνητα τους αλλα και το δκο μου . Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Γιάννης Platano 2 1
giannhs.pav Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Ακομα και αν με δηλωσει θα ειναι αυτο το 30%?
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) το να σε δηλώσει είναι αναγκαίο αλλα το 30% ειναι τελειως άσχετο, ο κ. Πλάτανος σου εξηγεί απλα όλη την διαδικασία, δηλαδη και οτι θα πληρώνεις κατιτίς παραπάνω ως νεα οδηγός απο όσο πλήρωναν για το ιδιο αμαξι η μαμα και ο μπαμπάς (που μπορει και αυτο ενα 30% να είναι κατά διαβολική σύμπτωση) και δεύτερον οτι οποιοσδήποτε οδηγός εχει Χ ατυχήματα δικής του υπαιτιοτητας σε Ψ χρονικό διαστημα, αυτό συνεπάγεται αύξηση των ασφαλιστρων και εικαζω οτι δεν ειναι για όλες τις εταιρίεςτο ιδιο και λογικά θα αναφέρεται στο παρόν συμβόλαιο αλλα σιγουρα θα ξέρει ο πράκτορας σας άπλωσα σεντόνι παλι αλλα χαλάλι γιατι θεριζουν τα κουνούπια Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από le vent nous porterAAAA 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, giannhs.pav είπε Ακομα και αν με δηλωσει θα ειναι αυτο το 30%? Οχι βεβαια αλλα θα του βγει η ασφαλεια λιγο πιο πανω σε κοστος
giannhs.pav Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ... Αν δεν με δηλώσει και με τρακαρουν δεν με καλύπτει καθόλου; .. Αν είμαι δηλωμένος και με τρακαρουν και δεν φταίω εγώ δεν υπάρχει το 30%; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από giannhs.pav
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, giannhs.pav είπε Ευχαριστώ πολύ... Αν δεν με δηλώσει και με τρακαρουν δεν με καλύπτει καθόλου; .. Αν είμαι δηλωμένος και με τρακαρουν και δεν φταίω εγώ δεν υπάρχει το 30%; Αν σε εχει δηλωσει οτι ισχυει για τον πατερα σου σε περιπτωση τρακαρισματος ανεξαρτητα ποιος εχει την ευθυνη ισχυει το ιδιο και για σενα.
giannhs.pav Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν σε εχει δηλωσει οτι ισχυει για τον πατερα σου σε περιπτωση τρακαρισματος ανεξαρτητα ποιος εχει την ευθυνη ισχυει το ιδιο και για σενα. Το 30% που αναφέρατε είναι όταν δεν είμαι δηλωμένος
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, giannhs.pav είπε Το 30% που αναφέρατε είναι όταν δεν είμαι δηλωμένος Το 30% προστιμο που ανεφερα στα ετησια βασικα ασφαλιστρα ( αστικη ευθυνη) ειναι μονο αν δεν σε εχει δηλωσει σαν οδηγο νεο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα