p4n0s86 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Καλημέρα παιδιά, όποιος μπορεί ας βοηθήσει λίγο γιατί από χθες μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πλήρωσα το Game Pass για 1 μήνα για να παίξω το State of Decay 2 και δεν με αφήνει με τίποτα. Ξεκινά κανονικά το gameplay και μετά από λίγο μου πετάει αυτό: Βγάζει άλλο ένα μήνυμα ότι έχω γίνει signed out και ότι δεν έχω license και καλά και μετά έχει μόνο Quit. Κατ' αρχήν η αστεία η MS έχει τον φάκελο WindowsApps κρυμμένο και χωρίς δικαιώματα. Αφού τον έκανα unhide και μετέφερα τα δικαιώματα στο Users, δεν άλλαξε τίποτα. Έβαλα τον φάκελο του στα Exclusions του Antivirus τίποτα και πάλι. Ως trusted app δεν με αφήνει να το προσθέσω γιατί στο .exe μου λέει ότι δεν έχω δικαιώματα. Ούτε με κλειστό antivirus αλλάζει κάτι, ενώ έχω την εντύπωση ότι σε κάποια φάση μου πέταξε μήνυμα ακόμη και το Defender των Windows, κάτι που θα είχε πολύ πλάκα, αν και μετά δεν υπήρχε κάποιο notification. Πως θα το παίξω το κωλοπαίχνιδο;
mphxths Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, p4n0s86 said: Κατ' αρχήν η αστεία η MS έχει τον φάκελο WindowsApps κρυμμένο και χωρίς δικαιώματα. Στην θεση σου θα εβαζα τον φακελο αυτον στην αρχικη του κατασταση. Τωρα απο ο,τι διαβαζω κατι δικλειδες ασφαλειας που χει το παιχνιδι για να τσεκαρει πειρατικες κοπιες..φτασανε στο αλλο ακρο να δημιουργουν προβλημα στο ιδιο το παιχνιδι...ξαναπαρε παιχνιδι απο την "αστεια" microsoft Προσπαθησε να κανεις αυτο που λεει ο τυπος εδω : I had the same problem. The solution I found was oddly NOT to shut off my antivirus ?! Instead i had to add an exception to the shellcode injection detection for the windowsapps folder where the game is installed! Been playing for 30 min now and will keep going. I hope it helps. Δεν ξερω πως λεγεται η συγκεκριμενη λειτουργια στο δικο σου antivirus , γιατι υποθετω το καθε antivirus θα το ονομαζει αλλιως..αλλα ψαξτο λιγο..σε αλλους λυνεται σε αλλους οχι..ισως βγαλει patch η εταιρια καποια στιγμη... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από billdanos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα