Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ...

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση χαζή για τους περισσότερους, αλλά είναι η πρώτη μου φορά που φτιάχνω PC από την αρχή.

Λοιπόν το Hardware μου είναι:

MB: Z370 AORUS Gaming K3(rev. 1.0)

CPU: i7-8700K

Ψήκτρα: Be Quiet Dark Rock Pro 3

RAM: G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz

Κάρτα γραφικών: Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB AORUS

Τροφοδοτικό: Corsair RM750i

SSD: Samsung 850 Evo 250GB

Και όλα αυτά πάνω στο: CORSAIR GRAPHITE SERIES 760T  WHITE FULL-TOWER

Τα έχω στήσει όλα πιστεύω σωστά αλλά όπως φαίνεται κάπου θα έχω κάνει το λάθος...

Του δίνω μόνο τροφοδοσία για να δω εάν είναι όλα καλά ανάβει δουλεύουν όλα αλλά δεν παραμένει ανοιχτός ... δεν σβήνει ... σταματάει ... ξαναξεκινάει σταματάει ... ξαναξεκινάει...

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά !!! ;-) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοείς το αυτοκόλλητο που έχει στη βαση της ναι το έβγαλα...

Εάν έκανα κάποιο λάθος στην εγκατάσταση του Hardware δεν θα έπρεπε κάτι να μην δουλεύει ... Εννοώ να μην γυρνάνε ανεμιστιράκια τροφοδοτικού, κάρτας, επεξεργαστή ;;; Έτσι δεν είναι?

Επεξ/σία από spyrosk23
Δημοσ.

Βγαλε τη μητρικη απ το κουτι μηπως βραχυκυκλωνει κατι και στηστο εξω κ δες αν ξεκιναει,ξανακουμπωσε κ τις ραμ μια μια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ολα τα καλωδια απ το τροφοδοτικο  ειναι σωστα και οι ραμ κ η καρτα γραφικων κουμπωμενες οπως πρεπει και δε ξεκιναει κ εξω απ το κουτι,κατι ειναι ελαττωματικο,εκτος κ αν εκανες καμια πατατα κατα την τοποθετηση του επεξεργαστη κ στραβωσες κανα πιν....

Καλα κ εσυ πρωτη φορα στηνεις μονος σου κ πας να το κανεις με ακριβα κομματια,δεν εστηνες κανα φτηνο μεταχειρισμενο πρωτα να πειραματιστεις.....

Επεξ/σία από koolisk6
Δημοσ.

Εντάξει από τη μία έχεις δίκιο δεν λέω... ελπίζω να μην έχει γίνει το κακό...
Τα έχω τσεκάρει όλα αυτά είναι οκ ... Θα το δώ αυτές τις μέρες και θα σας ενημερόσω ... Ευχαριστώ πάντος για τις συμβουλες !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...