Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω κάποιο μεταχειρισμένο αμάξι περίπου στα 8 - 10κ€. Απ'όσα έχω δει όλα είναι εν τέλη προβληματικά στο θέμα του μοτέρ. Κοίταξα για το ΒΜW 118d (143 άλογα), Scirocco 1.4 TSI (160) και για τη giulietta (170 2.0 diesel ή βενζίνη 1.4). Υπάρχει κάποια άποψη για αυτά τα μοτέρια ή κάποια άλλη πρόταση σε αυτή την τιμη; Βενζίνη ή ντίζελ, δεν έχω θέμα. 

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το αμάξι γιατί το θέλεις; 

Για κίνηση από - προς εργασία;

Για κίνηση εντός - εκτός πόλεως; 

Πόσα χιλιόμετρα ανά έτος; 

Ανάγκες για χώρους; 

Δημοσ.

Λοιπόν, πρώην κατοχος 207 rallye και νυν scirocco. Θα σου πω τα εξής:

Scirocco ούτε να το σκέφτεσαι για μοντέλα πριν το 2011 εκτώς και αν θες να κοιμάσαι και να ξυπνάς με το άγχος. Καλά Σιρόκο ξεκινάνε με ελάχιστο τα 14.000€ και μετά η τιμή ανεβαίνει βάση χιλιομέτρων, έξτρα κλπ. Όντως είναι φανταστικό αμάξι απλά θέλει προσοχή στο τι θα παρεις.

Πολύ καλό και τίμιο αυτοκίνητο είναι το 207 rallye/gt και αν σε παίρνει για rc ακόμα καλύτερα. Δες για μοντέλα του 2009 και μετά. Καλό rallye/gt θα βρεις με περίπου 6.000€-6.500€ και καλό rc με 8.000€ και πάνω. Εμένα το 207 δεν μου έβγαλε το παραμικρό και γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Ότι απορία έχεις με χαρά να βοηθήσω.

Δημοσ.

Εκτός από τη giuletta δες και το bravo αν θες. Το έχω 10 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος συνολικά.

• Like 3
Δημοσ.

Το αμάξι το θέλω για καθημερινή χρήση προς και από εργασία περί τα 10 χλμ απόσταση και για μεγαλύτερες διαδρομές 1-2 φορές το μήνα μαξ 100 χλμ. Χώροι αδιάφοροι, σπάνια να πάω για διακοπές με το δικό μου αμάξι. 

Μάλλον με ενδιαφέρει κάποιο πιο ελεγκαντ αμάξι, αλλά απ' ότι βλέπω πρέπει να ανέβω λίγο σε κασέ :)

Δημοσ.

Πέρα την ακριβή συντήρηση στα αμάξια που αναφέρεις, στις επιλογές που έχεις κοίτα Giulietta με τα 170 hp από το 11 και μετά.  

Για επιπλέον προτάσεις σε αυτά τα χρήματα και για την χρήση που το θες κοίτα και το Α3

• Like 1
Δημοσ.

το κριτήριο σου δηλαδή είναι τα 150 άλογα;

2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Ή να ανέβεις σε ηλικία :)

το καλύτερο..

7 ώρες πριν, terry308 είπε

Το αμάξι γιατί το θέλεις;

για φιγούρα.

150άλογα για 10χμ απόσταση... :wacko:

• Like 4
Δημοσ.

@Panos90 το α3 δεν το κοίταξα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά. Μάλλον κλίνω προς την Τζουλιέτα, προς το παρών. Επειδή όμως δεν είχα ποτέ ιταλικό αμάξι και έχω ακούσει ότι βγάζουνε αρκετά μηχανικά, θα ψάξω κ άλλα μοντέλα.  

@Kleo και @AristidisZ τόσο δύσκολο σας είναι να μην σπαμαρετε στο θέμα; btw τρελή φιγούρα το BMW 1, τι να σου πω...

Δημοσ.

Προφανώς ούτε εσύ ούτε και οι υπόλοιποι κατάλαβαν τι εννοούσα, καθώς αναφερόμουν στην ηλικία του οχήματος, και όχι στην δική σου... 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Προφανώς ούτε εσύ ούτε και οι υπόλοιποι κατάλαβαν τι εννοούσα, καθώς αναφερόμουν στην ηλικία του οχήματος, και όχι στην δική σου... 

Συγγνώμη τότε. Αλλά άμα πάω σε αμάξι πρίν το 10, υποψιάζομαι ότι θα θέλει κάθε τρείς και λίγο σέρβις, πράμα που θέλω να αποφύγω καθώς τρώει αρκετό χρόνο. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, new_guy είπε

Συγγνώμη τότε. Αλλά άμα πάω σε αμάξι πρίν το 10, υποψιάζομαι ότι θα θέλει κάθε τρείς και λίγο σέρβις, πράμα που θέλω να αποφύγω καθώς τρώει αρκετό χρόνο. 

Δεν είναι απόλυτο αυτό, ένα καλοσυντηρημένο αμάξι 8-10 χρόνων δεν το λες και παλιό. 

Από μένα giuletta από αυτά που έγραψες, αλλά έχω αδυναμία στα ιταλικά :)

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, new_guy είπε

Καμμία σχέση,όλα είναι θέμα συντήρησης, κατασκευής του και πως το οδηγούσε ο προκάτοχός του.Ειτε είναι αμάξι του 2015, ειτε του 1995.

Δημοσ.

DS3  1.6 thp  

156 αλόγατα μαμά και αν δε σε φτάνουν με λίγο κούρδισμα τα κάνεις 200 ....

Είναι και έλεγκαντ και μικρό .

Από την άλλη μεριά 150 χόρσα  για 10 χλμ τη μέρα δε λέει ρε φίλε.

Μέχρι να ξυπνήσουν θα ξαναπέφτουν για ύπνο και έχε υπόψιν ότι άμα κοιμηθούν δεν ξαναξυπνάνε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...