Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε αν ήταν να του την είχαν πέσει οι δικηγόροι της apple θα το είχαν ήδη κάνει, εκτός αν φοβούνται να μην τον κάνουν μάρτυρα, αλλά το βρίσκω παρατραβηγμένο.. Κάτι είχε πάει να γίνει νομίζω πριν 1-2 χρόνια αλλά η Apple μάλλον προτίμησε να αποφύγει το Streisand effect. Τα schematics των mac σίγουρα δεν είναι για δημόσια χρήση πάντως. Το αν θα έπρεπε ή όχι, είναι άλλη κουβέντα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε Αυτό είναι καθαρά θέμα σχεδιασμού και πόσο ποιοτικά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί. Το throttling απο μόνο του δέν κάνει αναξιόπιστο το σύστημα, υπάρχουν αλλα συστήματα οπου ο επεξεργαστής/VRM δέν μπαίνει ποτέ σε throttling και παρόλα αυτά καίγονται. Θα ειναι παντως too much, αν εκτος του οτι δεν θα εχουν την διαφημιζομενη ταχυτητα / αποδοση, να δουλευουν και με /σε ενα συστημα σαν "ωρολογιακη βομβα" που αργα-γρηγορα θα τους αφησει.. 🙄 Δηλαδη αυτο τωρα δεν θα ειναι (ακριβως) ο ορισμος του: τι ΔΕΝ θελει καποιος επαγγελματιας..??
Xzidique Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, logistoulis είπε προφανώς είναι πικραμένος, αυτό φαίνεται και αφού είδε ότι το hate έχει ψωμί επενδύει σε αυτό Επειδή είμαι παθόν και έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο του που έχουν σχέση με macbook repairs, η πικρία του βασίζεται όπου η apple δεν τους αφήνει να περάσουν από το τελωνείο refurbished ανταλλακτικά και μηνύουν αρκετούς 3rd party που κάνουν repairs. Σε βίντεό του έχω δει που αναφέρει πως του είχαν κάνει πρόταση από την apple να γίνει 1st party repair vendor αλλά για δικούς του λόγους αποφάσισε να μην αναλάβει. Επίσης ο Luis έχει training sessions για τεχνικούς ειδικά για logic boards και εμπορεύεται εργαλεία που χρησιμοποιεί κι ο ίδιος για την αποκατάσταση μηχανημάτων. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2018 από Xzidique 1
Homecinemakias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στις 24/7/2018 στις 9:12 ΠΜ, VChris είπε Αν όντως το πρόβλημα αφορά το μοντέλο και όχι την συγκεκριμένη συσκευή, εννοείται πως το γνώριζαν πριν διατεθεί στην αγορά. Το θέμα που συζητείται εδώ δεν νομίζω πως αφορά συγκεκριμένη μεμονωμένη συσκευή. Μιλάει για συμπεριφορά επεξεργαστών σε συνάρτηση με σασί κλπ κλπ. Δείτε την εισαγωγή καλύτερα.
atheatos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δεν ξέρω αν τα τεστ έγιναν με high sierra ή Mojave αλλά αν έγιναν με high sierra ,πολύ πιθανόν η Apple να την πάτησε κάνοντας τα δικά της τεστ με Mojave χωρίς να έχει δοκιμάσει την συμπεριφορά του υπολογιστή με high sierra. Δεν την δικαιολογώ σε καμία περίπτωση και πιστεύω ότι ο εξαπυρηνος είναι υπερβολικός για τέτοιο ultrabook.Οι υπόλοιποι επεξεργαστές μια χαρά θα συμπεριφερθούν αν διορθωθεί το firmware.
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 [Εκτος και κανω λαθος] το απολυτως γραψ@ρχιδιστικο απο μερους της, ειναι πως δεν φαινεται να εχει γινει -καμια!- προσπαθεια διαφοροποιησης /προσθηκης /αλλαγης: στο συστημα ψυξης, στα vrm, καπου, +λιγος χαλκος παραπανω -ωστε να μην γινει καρβουνο.. 🔥 Δειτε το και αντιστροφα: αν τα ειχαν φροντισει αυτα, δεν θα ηταν αξιοι-λαμβαναν τωρα επαινων κανονικων? Αλλα (λες και) δεν τους αφορα, διολου και τιποτα! Ουτε καν μια /η εξωθεν καλη μαρτυρια[..] για τους customers -> οι stockholders, γι' αυτα, δεν δινουν μια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα