Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, Istros said:

Τα πράγματα είναι απλά κάποιοι είναι κολλημένοι με την apple ότι πατάτες και να κάνει θα την δικαιολογούν και θα συνεχίζουν να αγοράζουν και η apple με τη σειρά της αφού έχει τετοιους καταναλωτές θα συνεχίζει με την ίδια πολιτικη!όσο και να φωνάζετε ότι και να λέτε οι άνθρωποι είναι κολλημενοι και δεν αλλάζει τίποτα τζάμπα την πληκτρολογηση.

Τα πράγματα είναι πιο απλά: όσο κάποιος είναι ικανοποιημένος με τις συσκευές που επιλέγει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει την εταιρεία επειδή σε κάποιον άλλο προκαλεί ...καούρες στο στομάχι! 

Και σχετικά με τα "κολλήματα", καλό είναι να ψαχτούμε λίγο για να δούμε ποια πλευρά τα έχει τελικά... 😛 

• Like 2
  • Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τα πράγματα είναι πιο απλά: όσο κάποιος είναι ικανοποιημένος με τις συσκευές που επιλέγει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει την εταιρεία επειδή σε κάποιον άλλο προκαλεί ...καούρες στο στομάχι! 

Και σχετικά με τα "κολλήματα", καλό είναι να ψαχτούμε λίγο για να δούμε ποια πλευρά τα έχει τελικά... 😛 

εχμ.. παλαιότερα μοντέλα iPhone και iPad που τρέχουν iOS 11? και μην μου πεις αφού έχουν παλαιότερο Hardware λογικό είναι. Δεν είναι λογικό, αν δεν σηκώνουν το λειτουργικό σύστημα, να δίνουν μόνο τις ενημερώσεις ασφαλείας και όχι το λειτουργικό σύστημα και να μην σε υποχρεώνουν να το βάζεις με ένα Restore ή να σου πετάει μήνυμα το AppStore ότι οι εφαρμογές χρειάζονται νεότερη έκδοση του iOS την στιγμή που οι ίδιες εφαρμογές τρέχουν ακόμα και στη σάπια 4η έκδοση του Android. 

Επεξ/σία από Plapoutas
  • Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, jigsaw99 said:

Συμφωνω. Δεν θα ησουν ομως πιο ευχαριστημενος εφοσον εκανες εξισου καλα τη δουλεια σου στη μιση τιμη? 

Όχι, γιατί σε θέματα hardware σε συνδυασμό με συγκεκριμένο software η τιμή παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά κάνεις τη δουλειά σου. Με τη μισή τιμή που λες, δεν θα είχα την πολύ καλή οθόνη του pro, ούτε το πολύ γρήγορο data transfer, ούτε την πολύ καλή αυτονομία, ούτε το λειτουργικό με το software που χρησιμοποιώ όταν χρειάζεται (final cut, photoshop, κλπ), ούτε και το μικρό βάρος που παίζει σημαντικό ρόλο σε κάτι που το κουβαλάω όλη τη μέρα και εκτός γραφείου... 

Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε browsing, facebook και word, μιας και για τέτοιες χρήσεις το θεωρώ υπερβολικό να επενδύσει κάποιος σε mbp και μάλιστα με high end specs. 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπιλντανο , πραγματικα εχεις καταντησει κουραστικος σε καθε σου ποστ. τι σου δινουν , να μην παρουμε δηλαδη

μαζι σου για ολα τα θετικα κ εγω χρησιμοποιω mbp και iphone, αλλα επιτελους χονεψε το οτι η apple does not give a single fuck μ εμενα κ εσενα.

πληρωνουμε PREMIUM προιοντα , και ερχονται μισο-τελειωμενα. κοβουν ποιοτητα απο αρκετα parts!κοβουν παραπανω χρημα καθε χρονο , κ αντι να προσφερουν και πιο ποιοτικα προιοντα  , κανουν τσιγκουνιες της ταξεως των 0.001 ευρο με 10 ευρο every single year στις συσκευες τους

και ερχεσαι τωρα εσυ να μας πουλησεις παπατζα για τα 'γαματα' apple προιοντα που δεν σπανε δεν χαλανε και σε οποιον αρεσει?

ξερω πολυ καλα τι παιζει με την πολιτικη της apple , και τις καθε apple. οτι και να λες εσυ και το καθε fanboy , περναει και δεν ακουμπαει.και αληθεια πραγματικα λυπαμαι τα παιδια που δεν εχουν ολοκληρομενη εικονα με την κατασταση , και ακουνε αρλουμπες απο δω κ απο κει και πιστευουν τα απιστευτα.

Επεξ/σία από discoboyminimal
  • Like 5
Δημοσ.

Ασε που μοιράζει  και μπαν αμα του θίξεις το νταλκα.............

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν αναλύσεις τις αφορμές για τις ενέργειες καταναλωτών στην Αμερική, όντως μπαίνει στο παιχνίδι και η ψυχολογία!

Στην πράξη όμως, τα περισσότερα από αυτά είναι στο μυαλό κάποιων (ευτυχώς). Είδες? Πάλι η ψυχολογία στη μέση! Αν δεν είχε το μήλο από πίσω και ήταν κάνα dell κλπ, δεν θα το παίρναμε καν χαμπάρι. Άδικη η ζωή ...άδικη! 😛 

Μπορώ τώρα να έχω ένα mbp 15" με 32gb ram (άντε 16 στη χειρότερη), 1TB SSD και έναν "ταπεινό" i7? Και κρατήστε εσείς τα υπόλοιπα "τερατάκια" που τα πάνε καλύτερα (συμπέρασμα που στηρίζεται επίσης στην ...ψυχολογία) 😎

Τσεκαρε!

https://www.youtube.com/watch?v=vAxbmCf75a0

• Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, discoboyminimal said:

μπιλντανο , πραγματικα εχεις καταντησει κουραστικος σε καθε σου ποστ. τι σου δινουν , να μην παρουμε δηλαδη

μαζι σου για ολα τα θετικα κ εγω χρησιμοποιω mbp και iphone, αλλα επιτελους χονεψε το οτι η apple does not give a single fuck μ εμενα κ εσενα.

πληρωνουμε PREMIUM προιοντα , και ερχονται μισο-τελειωμενα. κοβουν ποιοτητα απο αρκετα parts!κοβουν παραπανω χρημα καθε χρονο , κ αντι να προσφερουν και πιο ποιοτικα προιοντα  , κανουν τσιγκουνιες της ταξεως των 0.001 ευρο με 10 ευρο every single year στις συσκευες τους

και ερχεσαι τωρα εσυ να μας πουλησεις παπατζα για τα 'γαματα' apple προιοντα που δεν σπανε δεν χαλανε και σε οποιον αρεσει?

ξερω πολυ καλα τι παιζει με την πολιτικη της apple , και τις καθε apple. οτι και να λες εσυ και το καθε fanboy , περναει και δεν ακουμπαει.και αληθεια πραγματικα λυπαμαι τα παιδια που δεν εχουν ολοκληρομενη εικονα με την κατασταση , και ακουνε αρλουμπες απο δω κ απο κει και πιστευουν τα απιστευτα.

Σοβαρά; Πρέπει να συμφωνήσω με το ζόρι πως έχω πρόβλημα ενώ δεν έχω; Δε νομίζω ...Τάκη! 

Πληρώνω premium προϊόντα και έχω premium προϊόντα. 

:) 

3 hours ago, spyros007 said:

Ασε που μοιράζει  και μπαν αμα του θίξεις το νταλκα.............

Δε νομίζω Τάκη (Νο2)! Εσείς δεν είστε ικανοί να συζητήσετε χωρίς να προσβάλετε τους άλλους γιατί σας τυφλώνει κάτι που δεν μπορώ να το εξηγήσω (σίγουρα πάντως είναι κάτι πιο ισχυρό από αυτό που μας κατηγορείτε). Και δε νομίζω να είμαστε ακόμη 15χρονα... 

Εχεις ένα ban για trolling και ένα για abusive behavior και μάλιστα όχι από μένα. Άρα κάποιος άλλος έχει πρόβλημα και όχι η συντονιστική ομάδα. :) 

Δημοσ.

Είναι άκρως παράξενο το πως ένας χρήστης ανακαλύπτει ένα τόσο τεράστιο πρόβλημα στην δοκιμή που έκανε, αντί η ίδια η εταιρία να μην έχει προβεί σε πάμπολλα τέστ και ελέγχους κατα την δημιουργία και διαμόρφωση των εν λόγω συσκευών προτού ξεκινήσει η παραγωγή τους! Ακόμη κι ένας ερασιτέχνης που θα ασχοληθεί με ένα πρότζεκτ δημιουργίας κάποιας ευρεσιτεχνίας ηλεκτρονικής, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ελέγξει και διαμορφώσει όλες τις παραμέτρους για καλή λειτουργία. Πόσο μάλλον μια τέτοια εταιρία με εκατομμύρια δολάρια κερδών απο μια τέτοια υλοποίηση!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπυρο με λενε φιλε μου και σιγουρα δεν βλεπω τα πραγματα μονόπαντα όπως εσυ. Πληρώνεις premium προϊόντα και έχεις premium προϊόντα με προβλημα .................................Απλα παραδεξου το και μην κρυβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου.Εκανε ακριβως το ιδιο λαθος με τα τηλεφωνα και πηγε να κρυψει το πρόβλημα κατω απο το χαλακι.Απλα την μάθανε και τωρα ολοι ψαχνουν πλεων το χαλί η χάλι όπως θες παρτο...........

19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σοβαρά; Πρέπει να συμφωνήσω με το ζόρι πως έχω πρόβλημα ενώ δεν έχω; Δε νομίζω ...Τάκη! 

Πληρώνω premium προϊόντα και έχω premium προϊόντα. 

:) 

Δε νομίζω Τάκη (Νο2)! Εσείς δεν είστε ικανοί να συζητήσετε χωρίς να προσβάλετε τους άλλους γιατί σας τυφλώνει κάτι που δεν μπορώ να το αναλύσω εδώ. Και δε νομίζω να είμαστε ακόμη 15χρονα... 

Επεξ/σία από spyros007
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, spyros007 said:

Σπυρο με λενε φιλε μου και σιγουρα δεν βλεπω τα πραγματα μονόπαντα όπως εσυ. Πληρώνεις premium προϊόντα και έχεις premium προϊόντα με προβλημα .................................Απλα παραδεξου το και μην κρυβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου.

Χρησιμοποιώ προϊόντα της Apple εδώ και μια δεκαετία. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα. Βλέπεις, δεν αποκτώ φανταστικά προβλήματα επειδή διαβάζω κάτι στο internet! Το σημαντικό στοιχείο κάθε φορά είναι το πόσοι χρήστες έχουν πρόβλημα! Αλλά θα μου πεις ...τι σημασία έχει, αρκεί να παίζουμε το παιχνίδι των εντυπώσεων! 

Δεν θα αλλάξω ακόμη εταιρεία γιατί δεν βρήκα ακόμη καμία που να με ικανοποιεί αντίστοιχα. Εγώ ας πούμε βλέπω τη Samsung όπως βλέπεις εσυ την Apple! 😛 

Δεν κρύβομαι. Αξιοποιώ τις συσκευές, βγάζω χρήματα με αυτές και κάνω απόσβεση πολύ σύντομα κάθε φορά. Θα πρέπει να είμαι βλάκας για να το αλλάξω αυτό! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ φιλε μου,αρα ο τυπος λεει φανταστικα πραγματα και οτι  δεν επηρεάζει εσενα δεν ειναι προβλημα.Πασο........................

Υποθέτω ουτε το 6αρι ειχε πρόβλημα απλα ολοι οι αλλοι ειχαν μεγαλη φαντασια

Επεξ/σία από spyros007
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, spyros007 said:

ΟΚ φιλε μου,αρα ο τυπος λεει φανταστικα πραγματα και οτι  δεν επηρεάζει εσενα δεν ειναι προβλημα.Πασο........................

Αν έβγαζα συμπεράσματα κάθε φορά που ένας τύπος έκανε μια «αποκάλυψη» στο internet, θα έπρεπε να κάθομαι σπίτι άνεργος και να κοιτάζω το ταβάνι! 😛 

Εξηγώ απλά πως τέτοιου είδους «αποκαλύψεις» δεν επηρεάζουν σε τίποτα τη δουλειά μου και την εμπειρία μου από τα προϊόντα της apple! 

Οι περισσότερες συσκευές με τις οποίες δουλεύω είναι από την Apple και έχω αντίστοιχα προϊόντα στο σπίτι (φώτα, θερμοστατες, κλιματιστικά, κάμερες και άλλοι αισθητήρες) που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. 

Και έρχεται ο άλλος και περιμένει να αλλάξω ξαφνικά γνώμη και να τα πετάξω, επειδή ο i9 δεν λειτουργεί στο 100%! 

Οκ κάποιοι δεν συμπαθούν  την Apple αλλά δεν υπάρχει λόγος να μας πείσουν και εμάς! Έχουμε καλομάθει! :) 

Επισης ας μην βιαζόμαστε γιατί το θέμα με τον i9 είναι ακόμη φρέσκο και δεν έχουμε μάθει όλες τις λεπτομέρειες. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ γύρνα γύρω γύρω σαν το σκύλο που κυνηγάει την ουρα του.................................. Εχω προβλημα και που δεν λειτουργει ο i9 στο 100% αλλα  και που το εκανε γαργάρα............

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, spyros007 said:

Οκ γύρνα γύρω γύρω σαν το σκύλο που κυνηγάει την ουρα του..................................

Καθόλου. Απλά τώρα νύσταξα και θα πω στη Siri ένα «goodnight» και θα ετοιμάσει όλο το σπίτι για ύπνο (φώτα, μπαλκόνια, κλιματιστικά και μια κάμερα στο σαλόνι μην τυχόν και μπει κανεις και με σφάξει και δεν έχετε ντοκουμέντα)! 😛 

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αν έβγαζα συμπεράσματα κάθε φορά που ένας τύπος έκανε μια «αποκάλυψη» στο internet, θα έπρεπε να κάθομαι σπίτι άνεργος και να κοιτάζω το ταβάνι! 😛 

Εξηγώ απλά πως τέτοιου είδους «αποκαλύψεις» δεν επηρεάζουν σε τίποτα τη δουλειά μου και την εμπειρία μου από τα προϊόντα της apple! 

Οι περισσότερες συσκευές με τις οποίες δουλεύω είναι από την Apple και έχω αντίστοιχα προϊόντα στο σπίτι (φώτα, θερμοστατες, κλιματιστικά, κάμερες και άλλοι αισθητήρες) που συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. 

Και έρχεται ο άλλος και περιμένει να αλλάξω ξαφνικά γνώμη και να τα πετάξω, επειδή ο i9 δεν λειτουργεί στο 100%! 

Οκ κάποιοι δεν συμπαθούν  την Apple αλλά δεν υπάρχει λόγος να μας πείσουν και εμάς! Έχουμε καλομάθει! :) 

Επισης ας μην βιαζόμαστε γιατί το θέμα με τον i9 είναι ακόμη φρέσκο και δεν έχουμε μάθει όλες τις λεπτομέρειες. 

Τι πάει να πει το θέμα είναι φρέσκο?  Εδώ μιλάμε για μηχάνημα που ήδη πωλείται και πανάκριβα, και είναι η υποτιθέμενη ναυαρχίδα!

Και ποιες λεπτομέρειες? Ότι είναι λεπτό και δεν έχει την απαραίτητη θερμοαπαγωγική ικανότητα? Δεν είναι δα και πυρηνική επιστήμη αυτό!

Απλά γίνεται λάθος χρήση, δηλαδή πάνω από 5 λεπτά εκτός καταψύκτη. Ένα απλό λαθάκι μόνο, που θα λυθεί πανεύκολα αν αναφέρεται στις οδηγίες χρήσης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...