logistoulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, georgepppo είπε ρε αγορίνα το I5 των lenovo των 500 ευρώ έχει tdp 7.5w τι πας να μας πεις τώρα να μας τρελάνεις ? αγορίνα δεν έχει σημασία τι έχει μέσα, αλλά πόσο μελετημένη είναι ή όχι η ψύξη ΑΝ στην τελική είναι προβληματικός ο επεξεργαστής, πολύ απλά μην τον βάλεις, δεν έγιναν δοκιμές έτσι τυχαία συναρμολόγησαν οι κινέζοι; (είναι δηλαδή άσχετοι στην apple) Ή ακόμα μια φορά εν γνώση τους κυκλοφόρησαν προβληματικό προϊόν διαλέγεις και παίρνεις, όπως και να χει το lenovo του 500αρικου έχει και αυτό κάποια ψύξη μέσα και θα ψηνόταν αν δεν ήταν η κατάλληλη.. οπότε δικαιολογία δεν υπάρχει και δικαιολογία για το κόστος άλλη μια φορά δεν υπάρχει 1
discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 31 λεπτά πριν, paredwse είπε 1. Προφανώς δεν έχεις πιάσει ποτέ κάποιο άλλο MacBook στα χέρια σου να καταλάβεις ότι κάθε άλλο παρά άσχετη είναι η Apple στο θέμα ψύξης. δεν την λες και EXPERT στο θεμα ψυξης. κανε μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ να δεις ποσα μοντελα επηρεαζονται απο throttling και ποσα τρεχουν με θερμοκρασιες συνεχως πανω απο 70++ χωρις καν να κανουν κατι ουτε hater ειμαι ουτε fanboy. ειμαι καταναλωτης!!και μπορω να παραδεχτω την apple σε πολλες 'καινοτομιες' και κινησεις που εχει κανει (displays , pci-e ssd κλπ) αλλα οχι σε τετοια θεματα και φυσικα στο REAL support 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε αγορίνα δεν έχει σημασία τι έχει μέσα, Και ήδη το χεις χάσει... Ένα XPS έχει κι αυτό παρόμοιο θέμα. Αδικαιολόγητες και οι Dell/Apple που χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο i9, αδικαιολόγητη και η Intel που πουλάει τον i9 ως cpu με 45W TDP και καλά. 6 λεπτά πριν, discoboyminimal είπε ουτε hater ειμαι ουτε fanboy. ειμαι καταναλωτης!!και μπορω να παραδεχτω την apple σε πολλες 'καινοτομιες' και κινησεις που εχει κανει (displays , pci-e ssd κλπ) αλλα οχι σε τετοια θεματα και φυσικα στο REAL support Ποιος σε πείραξε ρε discoboy? Εγώ με το support έχω άψογη εμπειρία.
Istros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Throttling alert! Εσύ χρυσέ μου από τόπικ σε τόπικ πας και γράφεις τις ίδες ασυναρτησίες! Και κάπου εδώ χάνεται η λογική.... Καλύτερα να πάω να πάρω το MacBook με το m3 cpu κι ας το κοιτάω μόνο!! Μπα, καμία σχέση. Ειδικά το Premiere, οκ παλεύεται μεν, αλλά καμία σχέση τα gpu optimizations που έχει για windows. Γι αυτό ακούς για το Final Cut Pro να λένε όσοι έχουν Mac. Η Adobe είναι αρκετά πίσω στο τι θα μπορούσε να έχει κάνει σε optimization για νέα cpu/gpu στο Mac. Γι αυτό έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά και κάνουν rewrite τα προγράμματα τους από την αρχή (και με την ευκαιρία να τα βγάλουν και για iPad ταυτόχρονα) Σας έχει φάει η ποιότητα με την apple φάτε ποιότητα τώρα.γιατι δεν πας να το αγοράσεις το τέλειο μηχάνημα? Με την φοβερή ποιότητα?πάρε και ένα ποιοτικό ψυγείο να τον βαζεις μέσα να δροσιζεται Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Istros 1
greekfox1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, dancer είπε εχω πεθανει στα γελια με τα καμωματα της apple και την ευχαριστουμε γτ καθημερινα πλεον αποδεικνυεται οτι τελικα αυτο που πληρωνεις δε το παιρνεις, απο εκει και μετα αναμενω τις γνωστες απαντησεις των γνωστων addicted dr.luffy greekfox1 tsakalos οτι δε φταιει η apple θα λυθει με αναβαθμιση και οτι φταιει ολο το συμπαν εκτος απο την προχειροδουλεια της apple και των σχεδιαστων της για τα κατασκευαστικα λαθη της εταιρειας που μετρανε χρονια τωρα και οταν βγαινουνε τα εμπιστευτικα εγγραφα και η αληθεια στο προσκηνιο μετα απο χρονια και νομικες ενεργειες ακομα και εκει οι addicted θα υπερασπιστουν την apple οταν τα δικαστηρια θα λενε το αντιθετο. Η apple εδώ είναι απαράδεκτη. Πριν βάλει τον i9 σε σασί που προφανώς δεν εξασφαλίζει ότι δεν θα κάνει throttling, θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα και αν δεν μπορούσε να το κάνει, δεν έπρεπε να τον βάλει. Από κει και πέρα τις προσωπικές επιθέσεις και τις προσβολές στις επιστρέφω στο ακέραιο, τεχνικέ της κακιάς ώρας που τολμάς να με πιάσεις και στο στομα σου😡 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από greekfox1 1
jackess Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Καλύτερα να πάω να πάρω το MacBook με το m3 cpu κι ας το κοιτάω μόνο!! Ακριβώς επειδή έχετε καταντήσει να τα παίρνετε μόνο για να τα κοιτάτε και για να μας λετε πόσο γαμάτα είναι, να το πάρεις. Κάποιοι δεν έχετε καταλάβει το νόημα του desktop replacement. Και ΟΟΟΟΤΙ και να πεις, ενας i9 προορίζεται για desktop replacement. Εαν πας με την δικαιολογία της μεταφορικότητας αλλα να δουλεύει στο 30% της δυναμης του λογο θερμοκρασιων, εισαι απλά χαμένη υπόθεση. Εαν είσαι ευχαριστημένος με ένα μηχάνημα 3000+ ευρώ που να δουλεύει σαν ένα των 1000€ και θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία, μάλλον δεν εισαι και τοσο. Δεν είναι τίποτα παιδες, μάλλον το κρατάτε λάθος!!
AtiX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Και κάπου εδώ χάνεται η λογική.... Φίλε μου καμία λογική δεν χάνετε αφού είσαι ο μόνος που νομίζει ότι μιλάω για το εργοστάσιο κατασκευής... αλλά δεν αναφέρομε σε αυτό, αναφέρομε σε αυτούς τους υπαλλήλους της Apple που φτιάξανε και επιλέξανε πιο από τα prototypes θα μπει στην παραγωγή...
logistoulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Και ήδη το χεις χάσει... Ένα XPS έχει κι αυτό παρόμοιο θέμα. Αδικαιολόγητες και οι Dell/Apple που χρησιμοποίησαν τον συγκεκριμένο i9, αδικαιολόγητη και η Intel που πουλάει τον i9 ως cpu με 45W TDP και καλά. όλοι τους είναι αδικαιολογήτοι
georgepppo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, logistoulis είπε αγορίνα δεν έχει σημασία τι έχει μέσα, αλλά πόσο μελετημένη είναι ή όχι η ψύξη ΑΝ στην τελική είναι προβληματικός ο επεξεργαστής, πολύ απλά μην τον βάλεις, δεν έγιναν δοκιμές έτσι τυχαία συναρμολόγησαν οι κινέζοι; (είναι δηλαδή άσχετοι στην apple) Ή ακόμα μια φορά εν γνώση τους κυκλοφόρησαν προβληματικό προϊόν διαλέγεις και παίρνεις, όπως και να χει το lenovo του 500αρικου έχει και αυτό κάποια ψύξη μέσα και θα ψηνόταν αν δεν ήταν η κατάλληλη.. οπότε δικαιολογία δεν υπάρχει και δικαιολογία για το κόστος άλλη μια φορά δεν υπάρχει πως δεν έχει σημασία ρε φίλε όταν μου συγκρίνεις επεξεργαστή των 7.5w με 50+ προφανώς και δεν έχεις ιδέα απο μετάδοση θερμότητας και τέτοια γιατί εγώ έχω σαν μηχανολόγος γιατί για να ψύξεις έναν επεξεργαστή 20w σε σχέση με έναν 10w είναι πάνω απο 2 φορές πιο δύσκολο να τον κρατήσεις στις ίδιες θερμοκρασίες........ να σου θέσω και ένα παράδειγμα ? ένας κινητήρας F1 σπάει πολύ πιο εύκολα απο το starlet που είχα, τι πάει να πει πως η toyota μελέτησε καλύτερα σε ένα κουβαδάκι τον κινητήρα απο την ferrari ? όχι αλλά η μία παίζει με τα όρια της αντοχής των υλικών και της τεχνολογίας και η άλλη κουκουρούκου όπως η lenovo με τα 7.5watt. δεν δικαιολογώ την apple αντίθετα την κράζω γενικά αλλά ρε φίλε όχι και καλύτερη η lenovo σε ποιότητα ήμαρτον. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από georgepppo
logistoulis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, georgepppo είπε πως δεν έχει σημασία ρε φίλε όταν μου συγκρίνεις επεξεργαστή των 7.5w με 50+ προφανώς και δεν έχεις ιδέα απο μετάδοση θερμότητας και τέτοια γιατί εγώ έχω σαν μηχανολόγος γιατί για να ψύξεις έναν επεξεργαστή 20w σε σχέση με έναν 10w είναι πάνω απο 2 φορές πιο δύσκολο να τον κρατήσεις στις ίδιες θερμοκρασίες........ μίλησα για κάποιον συγκεκριμένο επεξεργαστή; τι νούμερα μου πετάς στο άσχετο; και τι σχέση έχουν οι μηχανολογικές σου γνώσεις για να μου δικαιολογήσεις τι; ότι η apple δεν έβγαλε ένα σωστό προϊόν; (πάλι) btw το δικό μου λάπτοπ που έχω για να κλωτσάω και καμιά εξωτερική δουλειά με 35W είναι ψυγείο, μάλλον είναι κάποιο θαύμα της κινέζικης μηχανικής φίλε αφού είσαι μηχανολόγος (ελπίζω να έχεις συναρμολογήσει και ποτέ σου έστω ένα pc να έχεις βάλει καμιά ψυκτρα να μην πάνε χαμένες οι γνώσεις θερμοδυναμικής ) , θα έπρεπε να ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ότι τέτοια προβλήματα απλά αντιμετωπίζονται και δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά κακές υλοποιήσεις Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από logistoulis
tritonas00 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, AtiX είπε Προσπαθώ να καταλάβω τι σκατ@ είχε στο μυαλό του ο άνθρωπος που το σκέφτηκε... πόσο υπερόπτης αυτός που το σχεδίασε... πόσο άβουλος αυτός που το κατασκεύασε... πόσο άσχετος αυτός που θα το προτείνει για να το πουλήσει... και δεν θέλω να γράψω τι είναι αυτός που θα το αγοράσει... Titanic: The unsinkable ship 1
georgepppo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, logistoulis είπε μίλησα για κάποιον συγκεκριμένο επεξεργαστή; τι νούμερα μου πετάς στο άσχετο; και τι σχέση έχουν οι μηχανολογικές σου γνώσεις για να μου δικαιολογήσεις τι; ότι η apple δεν έβγαλε ένα σωστό προϊόν; (πάλι) btw το δικό μου λάπτοπ που έχω για να κλωτσάω και καμιά εξωτερική δουλειά με 35W είναι ψυγείο, μάλλον είναι κάποιο θαύμα της κινέζικης μηχανικής φίλε αφού είσαι μηχανολόγος (ελπίζω να έχεις συναρμολογήσει και ποτέ σου έστω ένα pc να έχεις βάλει καμιά ψυκτρα να μην πάνε χαμένες οι γνώσεις θερμοδυναμικής ) , θα έπρεπε να ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα ότι τέτοια προβλήματα απλά αντιμετωπίζονται και δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα, αλλά κακές υλοποιήσεις σου πετάω νούμερα απο επεξεργαστές i5 σε λάπτοπ των 500 ευρώ της lenovo, εσύ δεν διευκρίνισες τι επεξεργαστή έχεις καν , σαν μηχανολόγος ξέρω πως γίνεται η ψύξη και πόσο δύσκολη είναι όταν ανεβάζεις τα watt του επεξεργαστή, τα 35watt απο που τα έβγαλες ποιος επεξεργαστής είναι και τι χρήση κάνεις τέλος πάντων γιατί ο i9 του mac book pro έτρεχε bechmarks και όχι το excel που θα τρέχεις εσύ στο δικό σου για να ζοριστεί. όταν λες ψυγείο για πες μας θερμοκρασίες ? εκτός αν εννοείς την εξωτερική θερμοκρασία αφής που αν μέσα ψήνεται ο επεξεργαστής και απέξω είναι κομπλέ δεν θεωρείται ψύξη αλλά μόνωση με το σασί του λάπτοπ. έχω συναρμολογήσει, το κάνω απο 12 χρονών και είμαι 25 , και άλλο θερμοδυναμική και άλλο μετάδοση θερμότητας , τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται και αν δεν αντιμετωπίζονται είναι κακό το προιόν . εμένα η ένσταση μου είναι στο ότι λες πως η lenovo έκανε καλύτερη μελέτη στην ψύξη πράγμα που δεν ισχύει....
tommy^ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Πότε θα καταλαβει η Apple, η Dell, η Razer και καποιοι αλλοι, οτι οι νομοι της Φυσικης δεν μπορουν να καταρριφθουν; Δε γινεται σε σασι παρα πολυ λεπτο να βαζεις top spec components και να μη γινει throttle... Και αντε πες οτι το XPS 9570 με τον i9 κανει περιπου 2500, οπως και οι αντιστοιχες προτασεις των αλλων. Οι γελοιοι της Apple ζητανε απο τον κοσμο 3500-4500 για να φαει κοψιμο το συστημα στο παραμικρο ζορι; Απιστευτη επαρση, αλαζονεια, αλλα και προχειροδουλεια. Εβγαλαν τα νεα macbook pro απλα και μονο για να πουν οτι εβαλαν την 8η γενιά cpu της Intel. Mε Steve στο τιμονι δε θα ειχαμε τετοια καραγκιοζιλικια. Το keyboard το διορθωσαν τουλαχιστον ή θα εχει τα θεματα των προηγουμενων μοντελων; 1
babooniaris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Βρε παίδες μην μαλωνετε η Apple θα βρει την λύση αλά iPhone 6s θα φτιαξει ένα πολύ καλό update που θα υποβαθμίζει την συχνότητα του επεξεργαστή και το προβλημα........ παειιιιι όμορφα πράγματα νοικοκύρεμενα πάντα για το καλό του καταναλωτή. Όλα καλά θα πάνε λεφτά αρκεί να υπάρχουν να τους τα ακουμπάτε και όλα θα λυθούν.
calenter2003 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kaliakman είπε Δεν ξέρω από πότε έχεις να δεις windows laptop αλλά μέχρι και ένα χρεπι που πήρε μια φίλη με 400 ευρώ μία χαρά κάνει suspend and recover με τον τρόπο που αναφέρεις. Dell inspiron 5000 Series 2 σε 1, 13'',500 GB SSD(δεν υπήρχε τον βάλαμε),8 GB Ram(είχε 4), i5. Δεν κλείνει ποτέ το καπάκι, ούτε γίνεται επανεκίννηση, παρά μόνο stand by διότι κολάει κάθε φορά που το επιχειρείς όπως και όταν πας να χρησιμοποιήσεις το tablet(αφού είναι και tablet υποτίθεται). Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από calenter2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα