apollonas7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε Κάτσε βρε παιδί μου, τι χρονια έχουμε που τα παράθυρα έχουν πρόβλημα με BoD και δεν έχουν αδρανοποίηση? κλεισε το καπακι του λαπτοπ σου...να μπει σε αδρανοποιηση λοιπον και με το που το κλεισεις περιμενε 5 δευτερολεπτα και σηκωσε το....κι αν δεν παρει φωτια οκ...εχεις κανει καλη αγορα. 5
kaliakman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, apollonas7 είπε κλεισε το καπακι του λαπτοπ σου...να μπει σε αδρανοποιηση λοιπον και με το που το κλεισεις περιμενε 5 δευτερολεπτα και σηκωσε το....κι αν δεν παρει φωτια οκ...εχεις κανει καλη αγορα. Δεν ξέρω από πότε έχεις να δεις windows laptop αλλά μέχρι και ένα χρεπι που πήρε μια φίλη με 400 ευρώ μία χαρά κάνει suspend and recover με τον τρόπο που αναφέρεις. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από kaliakman 4
kurkosdr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, greg4 είπε Είναι λογικό να κάνει throttle ένας 6πύρηνος μέσα σε ένα τόσο λεπτό case. Φαντάζομαι το ίδιο θα κάνει ο i7 @ 4.8ghz. Το πρόβλημα είναι γιατί επέλεξε η apple να τον τοποθετήσει σε ένα τέτοιο λεπτό laptop... Γιατί καλύπτει τις ανάγκες του μέσου χρήστη MacBook Pro, βλέπε πρόσβαση στο Facebook και παρακολούθηση cat videos, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τα απαραίτητα bragging rights. Τώρα όσοι τρέχουν premiere σε MacBook Pro... Πάρτε ένα PC, φορέστε του Windows 7 ή Windows 8.1, μην του βάλετε διάφορα third party antivirus που θα το κάνουν να σέρνεται, και είστε οκ. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Εντάξει πως κάνετε έτσι λες και όλοι πάνε και αγοράζουν τον i9. Θα πάρουμε τον i7 και με τη διαφορά στα χρήματα αγοράζουμε κι ένα κλιματιστικό για το δωμάτιο! Problem solved! 😛 6 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, apollonas7 είπε κλεισε το καπακι του λαπτοπ σου...να μπει σε αδρανοποιηση λοιπον και με το που το κλεισεις περιμενε 5 δευτερολεπτα και σηκωσε το....κι αν δεν παρει φωτια οκ...εχεις κανει καλη αγορα. Δεν θα έλεγα καλή αγορά το TurboφλοΧ της αδερφής μου αλλά οκ
aris1986 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Κάτσε καλά apple, δεν έχεις εφεύρει επεξεργαστή από φωτόνιο. Κάντο λίγο πιο παχύ και άσε να σε κοροϊδεύουν οι άλλοι...
apollonas7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, kaliakman είπε Δεν ξέρω από πότε έχεις να δεις windows laptop αλλά μέχρι και ένα χρεπι που πήρε μια φίλη με 400 ευρώ μία χαρά κάνει suspend and recover με τον τρόπο που αναφέρεις. 1) δεν ειμαι apple fan. ειμαι απλα αντικειμενικος. 2) οκ σε πιστεψαμε...τερμα μακ χεητερ 3) οκ η φιλη σου πρεπει να πηρε το μονο λαπτοπ που δεν εχει θεμα. γιατι το υπολοιπο 99.99999999% των αντικειμενικων μαικροσοφτ χρηστων εχουν θεμα 7 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 2 minutes ago, aris1986 said: Κάτσε καλά apple, δεν έχεις εφεύρει επεξεργαστή από φωτόνιο. Κάντο λίγο πιο παχύ και άσε να σε κοροϊδεύουν οι άλλοι... Δεν χρειάζεται να τα κάνει πιο χοντρά. Αυτή είναι η βασικά διαφορά με τους άλλους, το Design! Απλά ας μη βάζει hardware μέσα που δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το "σασί". 5
billxl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Απαράδεκτη η Apple εδώ. Δεν δικαιολογείται να προσφέρεις ένα laptop με τέτοιο επεξεργαστή, να ζητάς τόσα χρήματα και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ποτέ στο 100% των δυνατοτήτων του. Πρέπει να τα αποσύρει τώρα και να βγάλει νέα με σωστή ψύξη ή να τα καταργήσει εντελώς. Τσαπατσοδουλειές! Μεγάλη απογοήτευση. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, apollonas7 είπε 1) δεν ειμαι apple fan. ειμαι απλα αντικειμενικος. 2) οκ σε πιστεψαμε...τερμα μακ χεητερ 3) οκ η φιλη σου πρεπει να πηρε το μονο λαπτοπ που δεν εχει θεμα. γιατι το υπολοιπο 99.99999999% των αντικειμενικων μαικροσοφτ χρηστων εχουν θεμα Και το turboφλοΧ στο 0.000000001% είναι? Και η κοπέλα μου έχει ένα παλιό λάπτοπ (καλό για την εποχή του όμως, toshiba) και δεν το χει πάθει ποτέ.. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Noreak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, apollonas7 είπε κλεισε το καπακι του λαπτοπ σου...να μπει σε αδρανοποιηση λοιπον και με το που το κλεισεις περιμενε 5 δευτερολεπτα και σηκωσε το....κι αν δεν παρει φωτια οκ...εχεις κανει καλη αγορα. Φιλε μου ειμαστε στο 2018... βαζω σε sleep δυο λαπτοπ πολλες φορες καθε μερα οπως και εκατομυρια αλλος κοσμος χωρις θεματα.Ενημερωτικα γινεται και χωρις να κατεβασεις το καπακι-οθονη. 2
Plapoutas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 17 λεπτά πριν, apollonas7 είπε ποσες φορες θα δεις BoD εσυ και ποσες το μακ? ποσες φορες το μηνα κανεις Shutdown (γιατι δεν μπορει suspend) εσυ και ποσες το μακ?? συγκρινε το αντικειμενικα...προφανως ειναι αποτυχια να δινεις 4.000 και να θες καταψυκτη αλλα ειναι η ιδια αποτυχια να δινεις 2.500 και να μη μπορεις να κανεις τιποτα Δεν αντιλεγω...και σε αυτο εχεις δικιο...αν ασχολεισαι με microsoft services δεν μπορεις να παρεις κατι αλλο...και οσοι πουνε οτι θα παρεις μακ και θα δουλευεις με Parallels λενε κοτσανες...αλλα ποσες παναγιες θα ριξεις στα windows και ποσες στα μακ....εκει ειναι το θεμα.. Καλά αυτό με τις παναγίες είναι πάντα σχετικό. Έτυχε τελευταία να δουλέψω με Mac και δεν ήταν όσο αψεγάδιαστο ήταν στο παρελθόν. Μου έτυχε μάλιστα Update να κολλήσει στο Boot και να χρειαστεί ολόκληρο Workaround για να το φέρω στην κατάσταση που ήταν για να Bootάρει. Μου θύμισε σκηνικό Windows. Δεν υπάρχει το τέλειο Software. Τα Mac όμως έχουν τα θετικά τους που τα Windows ακόμα να τα φτάσουν, φρέσκια εγκατάσταση και το Mac είναι έτοιμο για λειτουργία. Τα Windows θα πρέπει να τα φέρεις στα μέτρα σου, να βγάλεις το Bloatware να απενεργοποιήσεις μερικούς διακόπτες κλπ. Το Trackpad της Apple δεν έχει ανταγωνισμό, Το Sleep n Wake σύστημα της Apple δεν έχει επίσης ανταγωνισμό, δεν έτυχα κανένα Windows λάπτοπ που να λειτουργεί το Sleep n wake τόσο αψεγάδιαστα όσο της Apple. Αυτά να τα λέμε. 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Δεν χρειάζεται να τα κάνει πιο χοντρά. Αυτή είναι η βασικά διαφορά με τους άλλους, το Design! Απλά ας μη βάζει hardware μέσα που δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το "σασί". Το Design των Macbook είναι μοναδική κατηγορία, απλά πανέμορφο. Αυτό ακριβώς, μην βάζεις κάτι μέσα που δεν το αντέχει. 2
apollonas7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Καλά αυτό με τις παναγίες είναι πάντα σχετικό. Έτυχε τελευταία να δουλέψω με Mac και δεν ήταν όσο αψεγάδιαστο ήταν στο παρελθόν. Μου έτυχε μάλιστα Update να κολλήσει στο Boot και να χρειαστεί ολόκληρο Workaround για να το φέρω στην κατάσταση που ήταν για να Bootάρει. Μου θύμισε σκηνικό Windows. Δεν υπάρχει το τέλειο Software. Τα Mac όμως έχουν τα θετικά τους που τα Windows ακόμα να τα φτάσουν, φρέσκια εγκατάσταση και το Mac είναι έτοιμο για λειτουργία. Τα Windows θα πρέπει να τα φέρεις στα μέτρα σου, να βγάλεις το Bloatware να απενεργοποιήσεις μερικούς διακόπτες κλπ. Το Trackpad της Apple δεν έχει ανταγωνισμό, Το Sleep n Wake σύστημα της Apple δεν έχει επίσης ανταγωνισμό, δεν έτυχα κανένα Windows λάπτοπ που να λειτουργεί το Sleep n wake τόσο αψεγάδιαστα όσο της Apple. Αυτά να τα λέμε. Το Design των Macbook είναι μοναδική κατηγορία, απλά πανέμορφο. Αυτό ακριβώς, μην βάζεις κάτι μέσα που δεν το αντέχει. ρε φιλε αυτο ακριβως...αυτο θελω να πω...απλα πεταγονται ολοι οι χεητερς και ολοι οι θεοπαλαβοι με το Α ΟΥ τα μακ τα σπανε και δεν μπορεις να πεις τιποτα....γιαυτο λεω να δουμε καποια πραγματα αντικειμενικα...εδω μεχρι και τα λινουξ εχουν αρχισει και δημιουργουν προβληματα/κολληματα....δεν υπαρχει σωτηρια 1
GrigM Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, iYannis είπε Εντάξη αφού έχει πρόβλημα να πάρουμε κάνα άλλο laptop με I9 Coffe Lake.... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ? Δεν ειδα αν το εχει γραψει αλλος οποτε το λεω. Αρχικα μην αρπαζεσαι. Η Apple τα εχει σκατωσει big time κ οι μονοι που την κρατανε στη κορυφη, ειναι καθυστερημενα fanboys οπως η iJustine κ καποιοι που ειναι περιορισμενοι πια στο οικοσυστημα. (Ειμαι χρηστης iOS οποτε μη θεωρεις πως απλα στην λεω για την apple) Επειτα, να αναφερουμε οτι ο i9 δεν εχει ΚΑΜΙΑ θεση σε φορητες συσκευες (και γενικα καθε CPU ανω των 4 πυρηνων). Αν το καλουπι του laptop δεν μοιαζει με αυτο ενος gaming laptop, οι θερμοκρασιες θα ειναι απαγορευτικες. Το ιδιο θεμα (εφοσον θες αλλο με i9) ειχε κ το XPS15 2018 Να αναφερθει εδω, πως το xps εχει και μια 1050Ti. To συστημα που ειδα στο skroutz εχει i9, 1050ti, 32gb ram και 2tb ssd! Ολα αυτα για 4k €. Πώς λοιπον ενας επαγγελματιας ή ενας ανθρωπος της τεχνολογιας, να προτιμησει πια το MB? Μονο το design κ το OS εμειναν. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από GrigM 1
Plapoutas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, apollonas7 είπε ρε φιλε αυτο ακριβως...αυτο θελω να πω...απλα πεταγονται ολοι οι χεητερς και ολοι οι θεοπαλαβοι με το Α ΟΥ τα μακ τα σπανε και δεν μπορεις να πεις τιποτα....γιαυτο λεω να δουμε καποια πραγματα αντικειμενικα...εδω μεχρι και τα λινουξ εχουν αρχισει και δημιουργουν προβληματα/κολληματα....δεν υπαρχει σωτηρια Σε αυτό τον μαγικό κόσμο του ιντερνετ, η πλειοψηφία είναι Haters και Fanboys. Δύσκολα θα βρείς αντικειμενικό χρήστη. Είναι καλό να λέμε τα καλά και τα κακά ενός προϊόντος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα