Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το σασί του υπολογιστή είναι πολύ λεπτο και δεν ψύχεται σωστά , αναμενόμενο , μήπως και oi μεβράνες που έβαλαν κάτω απο τα πλήκτρα λειτουργούν σαν μπλοκ θερμότητας και ανεβάζουν την θερμοκρασία , το πληκτρολόγιο είναι ένα τεράστιο αυτοκόλλητο πανω απο την cpu

Επεξ/σία από ethereum
  • Απαντ. 335
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

" Μάλιστα στο video που έχει ανεβάσει ο Lee στο κανάλι του, μπορούμε να δούμε ότι οι επιδόσεις του κορυφαίου MacBook Pro γίνονται πολύ καλύτερες μόλις το τοποθετεί στο...ψυγείο  "

Problem solved. Neeext.

26 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Εντάξει μωρέ, υπερβολές. Απλά στον χώρο εργασίας τοποθετείς στο γραφείο ένα μικρό ψυγείο αναψυκτικών με σπόσνορα την coca cola και βάζεις μέσα το λάπτοπ. :P

ή πίανεις δουλειά σε κρεοπωλείο που θα μπαινοβγαίνεις στο ψυγείο μαζί με το laptop!!!! 😛

41 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Που είναι οι φωστήρες που μας έλεγαν χθες, ότι πληρώνεις παίρνεις; 😏

για μένα ισχύει πάντως με πολύ παλιότερο macbook pro (2012), ακόμα αντέχει και τρέχει μια χαρά γι' αυτά που θέλω (με προσθήκη SSD)!!! :)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση για μένα προσπαθεί το Μήλο να καταφέρει να μείνει πάνω από τον ανταγωνισμό με αυτές τις τιμές και κάνει βιαστικά απρόσεκτα πράγματα, σα να ρίχνει ζαριές με τα προϊόντα του πολλές φορές!!!

Δημοσ.
20 minutes ago, apollonas7 said:

Ισχυει πως οτι πληρωσεις παιρνεις...απλα μεχρι ενος σημειου...το συγκεκριμενο πραγμα με τα χαρακτηριστικα του θα μπορουσε ανετα να κανει 1500ε...επειδη υπαρχουν θυματα και ... που πληρωνουν οσο - οσο επειδη εχει ενα μηλο πανω το υπερκοστολογουνε. Δε σημαινει οτι δεν αξιζει και οτι δεν ειναι καλο...ναι ειναι υπερκοστολογημενο πολυ....αλλα στα λαπτοπ αν εισαι επαγγελματιας δεν υπαρχει αλλη λυση. Και πιστευω οτι δεν θα υπαρξει. Ειχα χρονια και εχω windows, μεγαλη σαπιλα...και λαπτοπς των 2000ε με windows...δεν πιανουν μια. 1000 φορες παρε λινουξ αμα δε θες apple να πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου.. αλλα μακρια απο τα "παραθ

Το Aero 15X κάνει το render σε 7min στα άσχημα και αργά Windows ενώ το υπερτούμπανο Mac για επαγγελματίας αποκλειστικά το κάνει σε 40min. Στην κατάψυξη καταφέρνει και το ρίχνει στα 20+. Καταπληκτικά. Κάνεις και έναν φραπέ και περιμένεις. Οπότε εσύ κάτσε μακριά από τα παράθυρα και άσε τον επαγγελματία (που ο χρόνος είναι χρήμα) να διαλέξει. Επίσης, το μοντέλο που αγόρασε ο τύπος (ναι, το αγόρασε) έχει 3000 δολλάρια και πάνω. Και δεν κρατάει καν την ονομαστική του ταχύτητα στα 2.9GHz. 

• Like 12
Δημοσ.

Ανοίξτε τον καταψύκτη σας και περιμένετε μέχρι μα φτάσει ιδανική θερμοκρασία (κατα προτίμηση -2/-3) τοποθετείστε το λάπτοπ σας μεσα και είστε έτοιμη να κάνετε ότι χρειάζεστε χωρις κανενα πρόβλημα

Δημοσ.

Η επομενη καμπανια της Apple για τα "προ" -i9....   - Winter is coming.....  Kαι φωτό τον άπληστο αποθηκάριο ντυμένο ως βασιλιά του χιονιού

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apollonas7 είπε

Ισχυει πως οτι πληρωσεις παιρνεις...απλα μεχρι ενος σημειου...το συγκεκριμενο πραγμα με τα χαρακτηριστικα του θα μπορουσε ανετα να κανει 1500ε...επειδη υπαρχουν θυματα και ... που πληρωνουν οσο - οσο επειδη εχει ενα μηλο πανω το υπερκοστολογουνε. Δε σημαινει οτι δεν αξιζει και οτι δεν ειναι καλο...ναι ειναι υπερκοστολογημενο πολυ....αλλα στα λαπτοπ αν εισαι επαγγελματιας δεν υπαρχει αλλη λυση. Και πιστευω οτι δεν θα υπαρξει. Ειχα χρονια και εχω windows, μεγαλη σαπιλα...και λαπτοπς των 2000ε με windows...δεν πιανουν μια. 1000 φορες παρε λινουξ αμα δε θες apple να πληρωνεις τα μαλλιοκεφαλα σου.. αλλα μακρια απο τα "παραθυρα"

Ορίστε; Θες να μας πεις ότι αν είσαι επαγγελματίας το MacOS και το Macbook είναι μονόδρομος; Μην τρελαθούμε κιόλας, είναι καλά λάπτοπ αλλά μέχρι εκεί. Επίσης διευκρίνισε μου τον επαγγελματία, μπορώ να τρέξω την πλήρη έκδοση του Visual Studio στο Macbook, το SQL Management Studio, IIS και διάφορα άλλα εργαλεία προγραμματισμού .NET ? Γιατί δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί και php developers. Εγώ προτιμώ ένα HP Mobile Workstation Notebook με το Dock της HP από ένα Macbook.

Επεξ/σία από Plapoutas
  • Like 4
Δημοσ.

O συγχωρεμένος βαράει το κεφάλι του στο κοφίνι. Α ρε Στηβ... άφησες τους ψωνισμένους πουθενάδες να στο κλείσουν το μαγαζί.

• Like 8
Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος youtuber είπε μάλιστα ότι δεν αναβαθμίζει η apple τους καινούριους υπολογιστές της στους 8ης γενιάς επεξεργαστές που είναι 80% πιο γρήγοροι.. Δεν υπάρχει λόγος για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ήδη αρκετά ώριμοι οι 8ης γενιάς (κυκλοφορούν από τον Νοέμβριο). 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

O συγχωρεμένος βαράει το κεφάλι του στο κοφίνι. Α ρε Στηβ... άφησες τους ψωνισμένους πουθενάδες να στο κλείσουν το μαγαζί.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ πολλές φορές, κακά τα ψέματα, τα Macbook είναι πανέμορφες συσκευές δίχως ανταγωνισμό στο Design και από θέμα απόδοσης είναι πολύ δυνατές συσκευές. Για τις δικές μου ανάγκες όμως δεν αξίζουν πλέον το όνομα "Pro". Το Throttling που γίνετε στα τελευταία μοντέλα είναι υπερβολικό. Ας το κάνουν λίγο πιο παχύ και να βάλουν δυνατή ψύξη. Ο επαγγελματίας δεν θα κοιτάξει το πόσο λεπτό είναι αλλά το πόσο εξυπηρετεί τις ανάγκες του στο θέμα επιδόσεων και περιφερειακών. Μακάρι να αλλάξουν σχεδιαστική τακτική κάποια στιγμή στο μέλλον αν και δεν το βλέπω. Έχουν εστιάσει στο να κάνουν τα πάντα λεπτά και αθόρυβα. Δεν γίνεται να κάνεις κάτι λεπτό και αθόρυβο με i7-i9 δίχως να θυσιάσεις την επίδοση της συσκευής. 

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Agmourk είπε

Το Aero 15X κάνει το render σε 7min στα άσχημα και αργά Windows ενώ το υπερτούμπανο Mac για επαγγελματίας αποκλειστικά το κάνει σε 40min. Στην κατάψυξη καταφέρνει και το ρίχνει στα 20+. Καταπληκτικά. Κάνεις και έναν φραπέ και περιμένεις. Οπότε εσύ κάτσε μακριά από τα παράθυρα και άσε τον επαγγελματία (που ο χρόνος είναι χρήμα) να διαλέξει. Επίσης, το μοντέλο που αγόρασε ο τύπος (ναι, το αγόρασε) έχει 3000 δολλάρια και πάνω. Και δεν κρατάει καν την ονομαστική του ταχύτητα στα 2.9GHz. 

ποσες φορες θα δεις BoD εσυ και ποσες το μακ? ποσες φορες το μηνα κανεις Shutdown (γιατι δεν μπορει suspend) εσυ και ποσες το μακ?? συγκρινε το αντικειμενικα...προφανως ειναι αποτυχια να δινεις 4.000 και να θες καταψυκτη αλλα ειναι η ιδια αποτυχια να δινεις 2.500 και να μη μπορεις να κανεις τιποτα

57 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Ορίστε; Θες να μας πεις ότι αν είσαι επαγγελματίας το MacOS και το Macbook είναι μονόδρομος; Μην τρελαθούμε κιόλας, είναι καλά λάπτοπ αλλά μέχρι εκεί. Επίσης διευκρίνισε μου τον επαγγελματία, μπορώ να τρέξω την πλήρη έκδοση του Visual Studio στο Macbook, το SQL Management Studio, IIS και διάφορα άλλα εργαλεία προγραμματισμού .NET ? Γιατί δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί και php developers. Εγώ προτιμώ ένα HP Mobile Workstation Notebook με το Dock της HP από ένα Macbook.

Δεν αντιλεγω...και σε αυτο εχεις δικιο...αν ασχολεισαι με microsoft services δεν μπορεις να παρεις κατι αλλο...και οσοι πουνε οτι θα παρεις μακ και θα δουλευεις με Parallels λενε κοτσανες...αλλα ποσες παναγιες θα ριξεις στα windows και ποσες στα μακ....εκει ειναι το θεμα..

• Like 1
  • Confused 4
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, apollonas7 είπε

ποσες φορες θα δεις BoD εσυ και ποσες το μακ? ποσες φορες το μηνα κανεις Shutdown (γιατι δεν μπορει suspend) εσυ και ποσες το μακ?? συγκρινε το αντικειμενικα...προφανως ειναι αποτυχια να δινεις 4.000 και να θες καταψυκτη αλλα ειναι η ιδια αποτυχια να δινεις 2.500 και να μη μπορεις να κανεις τιποτα

Κάτσε βρε παιδί μου, τι χρονια έχουμε που τα παράθυρα έχουν πρόβλημα με BoD και δεν έχουν αδρανοποίηση? :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...