Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι να αγοράσω καρέκλα gaming αυτή την περίοδο και επειδή δεν έχω ξαναπάρει ποτέ, είπα να ρίξω μια γρήγορη ματιά στο forum αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό...

Επειδή είναι και αυτό πιστεύω σημαντικό κομμάτι, μήπως θα ήταν καλό να άνοιξει μια κατηγορία για να λέμε τις εμπειρίες μας για τις καρέκλες που έχουμε αγοράσει;

Το γραφείο μου εμένα πχ είναι πολύ μικρό και αναγκαστικά θα ακουμπάω τους αγκώνες μου στα μπράτσα..
Οι bucketοειδείς καρέκλες τέτοιου τύπου είναι αναπαυτικές στη μέση και τους αγκώνες ή θα κουράζουν/πονάνε μετά από λίγο;
Αυτού του στυλ ή αυτού που έχουν μαξιλαράκια στα μπράτσα θα είναι πιο άνετες;

Με έχει ψήσει η πρώτη καρέκλα που έχω κάνει παράθεση.. πάει κάτι λιγότερο από 150 ευρώ.. αλλά με φοβίζει λίγο το θέμα με τους αγκώνες..

Έχω τώρα μία απλή από το πλαίσιο (είχε παρθεί για άλλο λόγο και κατέλειξε για gaming) και με κουράζει πολύ στους αγκόνες.. 

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καρέκλα "Gaming". Η επιτομή του μάρκετινγκ.

1 ώρα πριν, hauntedpunto είπε

Ψάχνομαι να αγοράσω καρέκλα gaming αυτή την περίοδο και επειδή δεν έχω ξαναπάρει ποτέ, είπα να ρίξω μια γρήγορη ματιά στο forum αλλά δε βρήκα κάτι σχετικό...

Δεν πρέπει να έψαξες και πολύ καλά: 😛 😛 😛 

Είναι για συγκεκριμένη καρέκλα αλλά αν διαβάσεις τα threads θα δεις ότι γίνεται κουβέντα και για άλλες.

Μην κάνεις post εκεί, είναι μόνο για προσφορές που «τρέχουν».

Απλά στα στέλνω να έχεις μια ιδέα.

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μεταφέρεται στο "Νέα συστήματα και αναβαθμίσεις" γιατί βλέπω και κάποιες άλλες σχετικές συζητήσεις εδώ (και στο Μπλα Μπλα, αλλά το Μπλα Μπλα είναι πολύ γενικό σαν section). 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Βλέπω προτείνεται πολύ η genesis nitro 550 ως vfm.. το μόνο που με χαλάει στη συγκεκριμένη είναι το αυλάκι/βαθούλωμα που κάνει στα μπράτσα και ότι είναι πλαστικά και όχι μαλακά...

μου αρέσει αυτή που έστειλα πιο πάνω, που σε αυτό το βίντεο στο 2:11 φαίνεται να είναι μαλακό και ίσιο το μπράτσο..
Επίσης η πλάτη είναι υφασμάτινη/δίχτυ.. 

Την έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω την 550, το μαξιλαράκη μέσης δεν το βρίσκω άνετο προσωπικά και χωρίς αυτό η πλάτη είναι εντελώς ευθεία, αν ξαναγόραζα καρέκλα θα έπαιρνα κάποια μη-gaming που να έχει "καμπυλωτή" μέση και να μην έχει αυτά τα πλαινά που έχουν οι gaming γιατί δεν μπορείς να κάτσεις σταυροπόδι/οκλαδόν

πολλα καλα σχολια ακουγονται γι αυτη https://www.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/markus-peristrefomeni-karekla-53399/70261150/

Επεξ/σία από splanis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...