tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μου έσπασε το κλιπάκι που κρατάει τη βέργα στήριξης του μπροστινού καπό όταν αυτό είναι κλειστό και δεν γνωρίζω πως να το ψάξω στο ebay. Από Ελλάδα βρήκα παρόμοιο αυτό και αυτό (από άλλες μάρκες) αλλά τα δίνει σετ 10 τεμάχια και δεν θέλω να πληρώνω για κάτι που ίσως και να μην ταιριάζει.Συν οτι θα χρεωθώ και μεταφορικά λόγω επαρχίας οπότε με συμφέρει να το βρω από ebay. Πως ψάχνω το συγκεκριμένο , μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
phanispal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Η Nissan δεν έχει κατάλογο όπως η Toyota το ToyoDIY που μπορείς να δεις τα πάντα;
tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ! 25 χρόνια οδηγός και τώρα στα γεράματα μάθαμε οτι έχει η Nissan κατάλογο Κάλιο αργά παρά ποτέ!
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, tarantules είπε Μου έσπασε το κλιπάκι που κρατάει τη βέργα στήριξης του μπροστινού καπό όταν αυτό είναι κλειστό και δεν γνωρίζω πως να το ψάξω στο ebay. Από Ελλάδα βρήκα παρόμοιο αυτό και αυτό (από άλλες μάρκες) αλλά τα δίνει σετ 10 τεμάχια και δεν θέλω να πληρώνω για κάτι που ίσως και να μην ταιριάζει.Συν οτι θα χρεωθώ και μεταφορικά λόγω επαρχίας οπότε με συμφέρει να το βρω από ebay. Πως ψάχνω το συγκεκριμένο , μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Αλήθεια, γιατί το θες ντε και καλά από ebay? Γιατί όχι από την αντιπροσωπεία? Τέσπα, στο παρακάτω link θα δεις και το part number και πως ακριβώς λέγεται: http://nissan-europe.epc-data.com/micra/k10/1672-ma12s/body_front_roof_and_floor/656/65722/
tarantules Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, γιατί το θες ντε και καλά από ebay? Γιατί όχι από την αντιπροσωπεία? Τέσπα, στο παρακάτω link θα δεις και το part number και πως ακριβώς λέγεται: http://nissan-europe.epc-data.com/micra/k10/1672-ma12s/body_front_roof_and_floor/656/65722/ Ναι αυτό είναι.Θα το ψάξω στο ebay.Με την αντιπροσωπεία τα έχω τσουγκρίσει εδώ και χρόνια λόγω αντιεπαγγελματισμού και δεν πατάω.Αν βάλω άλλον να μου το παραγγείλει και να πάει να το πάρει θα καταλάβουν ποιος είμαι (επαρχία γαρ) και δεν γουστάρω.Άλλωστε Κ10 δεν υπάρχει άλλο εδώ που μένω.Μόνο αν τύχει και ανέβω Αθήνα και πάω στην εκεί αντιπροσωπεία που δεν με γνωρίζουν.Όπως και να έχει με βολεύει αν το βρω ebay μιας και θα έρθει σπίτι μου.Διαφορετικά μπορεί να το φτοιάξω με καμιά πατέντα.
bromiaris Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, phanispal είπε Η Nissan δεν έχει κατάλογο όπως η Toyota το ToyoDIY που μπορείς να δεις τα πάντα; Στο ToyoDIY βγάζει καθόλου και σχέδια;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα