mihalis19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Γεια σας παιδιά. Ένας φίλος μου έλεγε ότι είναι 300μετρα από καμπίνα ΟΤΕ (πάροχος forthnet) και όταν ρώτησα για μετρήσεις μου έδωσε αυτό. Τα βλέπετε φυσιολογικά ; Δεν είναι πολύ λίγο το up? Εγώ νομίζω ότι σε τέτοια απόσταση με τέτοιο up σίγουρα παίζει θέμα . Επίσης νομίζω ότι έχει υψηλό lone attenuation Για πείτε γνώμες
bill2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Τι πακέτο έχει 30 η 50; Για 30 καλό είναι αλλά για 50 πολύ λίγο συχρονίζει Επίσης για 300 μέτρα είτε έχει πολύ χάλια καλωδίωση είτε συνδέεται σε αστικό κέντρο
mihalis19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Ακριβώς . Έχει 50αρι αν μου έλεγε για 30αρι θα έλεγα τούμπανο . Αυτό όμως είναι 50αρι και του είπαν από την forthnet ότι ο ΟΤΕ δηλώνει αδυναμία . Το πιστεύω δύσκολα
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Να το δηλώσει βλάβη, να έρθει ο οτε και να μετρήσει στην εισαγωγή τι ταχύτητα έχει αν έχει 50 πρέπει να αλλάξει το καλώδιο, απο την εισαγωγή μεχρι το διαμέρισμα. Αλλιώς αν έχει 30 πρέπει να κάνει υποβιβασμό σε 30αρι για να μην πληρωνει χωρις λογο
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 εχει πολυ μεγαλο attenuation , κατα πασα πιθανοτητα εχει bridge taps . η forthnet θα του πει οτι πρωτα πρεπει να το δει με ηλεκτρολογο γιατι αλλιως θα τον χρεώσει
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, aGka8l είπε εχει πολυ μεγαλο attenuation , κατα πασα πιθανοτητα εχει bridge taps . η forthnet θα του πει οτι πρωτα πρεπει να το δει με ηλεκτρολογο γιατι αλλιως θα τον χρεώσει ΑΥΤΟ! Αν εχεις τις γνώσεις να κουμπώσει μια πριζα απευθειας πάνω στον κατανεμητη και να βαλει εκει το router, θα φανει αν είναι πριν ή μετα τον κατανεμητη.
mihalis19 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Από ότι κατάλαβα και στο συδιαστικό βρήκαν το πρόβλημα αλλά έκαναν την πάπια. Ετσι πιστεύω. Ευχαριστώ παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα