Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Ένας φίλος μου έλεγε ότι είναι 300μετρα από καμπίνα ΟΤΕ  (πάροχος forthnet) και όταν ρώτησα για μετρήσεις μου έδωσε αυτό. Τα βλέπετε φυσιολογικά ; Δεν είναι πολύ λίγο το up? Εγώ νομίζω ότι σε τέτοια απόσταση με τέτοιο up σίγουρα παίζει θέμα . Επίσης νομίζω ότι έχει υψηλό lone attenuation 

Για πείτε γνώμες 

1C0F00AB-1E59-482C-900A-47FC05F0F24A.jpeg

Δημοσ.

Τι πακέτο έχει 30 η 50; 

Για 30 καλό είναι αλλά για 50 πολύ λίγο συχρονίζει

Επίσης για 300 μέτρα είτε έχει πολύ χάλια καλωδίωση είτε συνδέεται σε αστικό κέντρο 

Δημοσ.

Ακριβώς . Έχει 50αρι

αν μου έλεγε για 30αρι θα έλεγα τούμπανο . Αυτό όμως είναι 50αρι

και του είπαν από την forthnet ότι ο ΟΤΕ δηλώνει αδυναμία . Το πιστεύω δύσκολα 

Δημοσ.

Να το δηλώσει βλάβη, να έρθει ο οτε και να μετρήσει στην εισαγωγή  τι ταχύτητα έχει αν έχει 50 πρέπει να αλλάξει το καλώδιο, απο την εισαγωγή μεχρι το διαμέρισμα. Αλλιώς αν έχει 30 πρέπει να κάνει υποβιβασμό σε 30αρι για να μην πληρωνει χωρις λογο

Δημοσ.

εχει πολυ μεγαλο attenuation , κατα πασα πιθανοτητα εχει bridge taps . η forthnet θα του πει οτι πρωτα πρεπει να το δει με ηλεκτρολογο γιατι αλλιως θα τον χρεώσει

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, aGka8l είπε

εχει πολυ μεγαλο attenuation , κατα πασα πιθανοτητα εχει bridge taps . η forthnet θα του πει οτι πρωτα πρεπει να το δει με ηλεκτρολογο γιατι αλλιως θα τον χρεώσει

ΑΥΤΟ!

Αν εχεις τις γνώσεις να κουμπώσει μια πριζα απευθειας πάνω στον κατανεμητη και να βαλει εκει το router, θα φανει αν είναι πριν ή μετα τον κατανεμητη. 

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα και στο συδιαστικό βρήκαν το πρόβλημα αλλά έκαναν την πάπια. 

Ετσι πιστεύω. 

Ευχαριστώ παιδια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...