BASILISP Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας παιδιά, Έχω 2 συσκευές τηλεφώνου (με τον ίδιο αριθμό φυσικά) στο σπίτι, σε διαφορετικούς ορόφους, συνδεμενα το καθένα στην ειδική πρίζα στον τοίχο. Θέλω να αλλάξω ταχύτητα ίντερνετ από τον ΟΤΕ. Η ερώτηση μου είναι εάν με το νέο ρουτερ που δίνει ο ΟΤΕ, θα μπορούν να λειτουργούν και τα δύο τηλέφωνα. Μου είπαν ότι πρέπει να συνδέσω το τηλέφωνο κατευθείαν στο ρουτερ και αναρωτιέμαι εάν αυτό είναι υποχρεωτικό η και εφικτό στην περίπτωση μου. Συγνώμη για την (ίσως) αφελή ερώτηση μου, αλλά δεν γνωρίζω το θέμα. Ευχαριστώ πολύ! Υ. Γ. Δεν με ενδιαφέρει η ταυτόχρονη χρήση των 2 τηλεφώνων... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από BASILISP
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 γινεται με πολλους τροπους.καποιοι ειναι σωστοι καποιοι ειναι απλα αποδεκτοι για να παιξεις. η καλωδιωση στο vdsl κανονικα πρεπει να ειναι ετσι https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf τωρα καποιοι επειδη δεν γινεται να κανουν αυτο απλα κανουν επιστροφη την voip τηλεφωνια στο σπλιττερ για να εχουν τηλεφωνο παντου.nai θα σε γυρισουν σε voip, και το τηλεφωνο πρεπει να ξεκιναει απο το ρουτερ.η απαντηση παντως ειναι οτι γινονται ολα με τον εναν η με τον αλλο τροπο το οποιο εξαρτατε απο την καλωδιωση στο σπιτι σου.που ειναι δηλαδη το ιντερνετ που το τηλεφωνο αν υπαρχουν utp πισω απο τον τοιχο η ραζιμ και ποσα ζευγαρια.βεβαια υπαρχει παντα και η λυση με ασυρματο τηλεφωνο με διπλη βαση.μονο το ενα απο τα δυο πρεπει να συνδεθει με πριζα τηλεφωνου
BASILISP Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2018 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!! Για άλλη μια φορά, είσαι εγγύηση... Καλή και η ιδέα με το διπλό τηλέφωνο. 😀
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 On 29/07/2018 at 08:15, BASILISP said: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου!! Για άλλη μια φορά, είσαι εγγύηση... Καλή και η ιδέα με το διπλό τηλέφωνο. 😀 τιποτα.οτι αλλο χρειαστεις just ask
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα