Προς το περιεχόμενο

Lenovo P8 ( TAB3 8 Plus ) 4G Phablet - DEEP BLUE 4G VERSION 120€---ΤΕΛΟΣ---

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην κρινεις για τους αλλους απο τον ευατο σου, μεγαλα παιδια ειναι, ο καθενας ξερει τι χρηση θελει και τι θα αγορασει.

Δεν μας ενδιαφερει η προσωπικη χρηση του καθενος.
Χαλατε το θεμα με τα γενικα συκριτικα σχολια περι phablet/ultrabook κλπ

Υπαρχει αλλη κατηγορια για τετοια συζητηση.

Ας μεινουμε στην συγκεκριμενη προσφορα.

• Like 7
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως πολύ καλή προσφορά.

Δεν ρίχνετε κ μια ματιά κ στο chuwi air? είναι καταπληκτική επιλογή κ αξίζει τα 40 ευρώ έξτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα χαρακτηριστικά του ειναι πολυ καλο, δυστυχως απο οτι διαβασα στο myphone forum, προβληματα εχει η ρομ, τυχαιες επανεκκίνησεις και κολλημα στονupdate εφαρμογών απο το playstore, αλλιως ειναι για τα λεφτα του αξιπρεπεστατο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Daily_Commuter είπε

Ποιός ειλικρινά ο λόγος ύπαρξης τη σήμερον των 8" tablet ή μάλλον καλύτερα των tablet γενικότερα, τη στιγμή που τα smartphones πλέον έχουν ξεπεράσει τις 6" ενώ υπάρχουν και τα ultrabooks (13"-14") με πολύ δυνατότερα χαρακτηριστικά ;

Ειλικρινά, ειδικά στα δεύτερα μπορείς να κάνεις και δουλειά ενώ δεν χάνεις φορητότητα, μιας και τα tablet κακά τα ψέμματα είναι μόνο για παιχνιδάκια μπροστά τους.

Όσο αφορά τo 4G..., σοβαρά τώρα θα είμαι διακοπές με την παντόφλα κινητό και θα προτιμήσω να σερφάρω απο το tablet και να πάρω και τηλέφωνο τα φιλαράκια...

Πιο fail αγορά ever, θα κλαίτε τα λεφτά σας σύντομα μιας και θα το φάει το ντουλάπι όπως τρώει το δικό μου. 

Εχω πάρει ταμπλετ και έχει γινει αυτό ακριβώς που γραφεις στην τελευταία παράγραφο! 

Με τι 6ιντσο κινητο μου δεν μου εκανε αίσθηση καν να άνοιγα το ταμπλετ! 

Βέβαια τώρα θα πάρω λαπτοπ 15αρι!

• Like 1
Δημοσ.

Μια αναζήτηση στο ίντερνετ είναι η λύση και  έχω ξεχάσει τι σημαίνει τελωνείο. Το tablet το έχω πάντως πολύ καλό value for money. Πολύ καλή επιλογή και το Mi Pad 4 με 660. Αυτά τα βήματα ακολουθώ προσωπικά https://techvalue.gr/agores-apo-kina-209/

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nek4d είπε

Ειχα βαλει priority για σιγουρια τελωνειου...και οπως φαινεται ειναι χειροτερα σαν χρονος απο belgium reg.

Same case

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...