Liquid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομιζω καλη τιμη,βλεπω και φευγουν γρηγορα. https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_1542868.html Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από Liquid
vadergr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 http://mediaplayers.gr/lenovo-tab3-8-plus/ Εξαιρετικό, πόσο μάλλον σε αυτή τη τιμή και 4G μαζί.
fourth Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 To gearbest έχει κάποιο τρόπο αποστολής που να γλιτώνεις το τελωνείο όπως το Banggood? Με έχουν μαδήσει τελευταία!
hamil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δεν έχει και πολλές επιλογές Registered και Priority με +2,71Ε 1
fourth Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, hamil είπε Δεν έχει και πολλές επιλογές Registered και Priority με +2,71Ε Σου γλιτώνει το Priority το τελωνείο;
Liquid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Εγω το παρηγγειλα με Belgium registered και ο θεος βοηθος... 1
SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, fourth είπε To gearbest έχει κάποιο τρόπο αποστολής που να γλιτώνεις το τελωνείο όπως το Banggood? Με έχουν μαδήσει τελευταία! Το GearBest ειναι μια τεραστια ταλαιπωρια πολλες φορες. Αληθεια τωρα. Τρεχετε να αγορασετε συσκευη με 16GB μνημη, 8'' οθονη και 4.000mAh μπαταρια? 1
drjohn1980 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 σοβαρο προβληματακι γιαυτο το μηχανακι https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/Tab3-P8-plus-TB-8703F-Play-Store-problems/td-p/3994562 αλλιως πολυ καλη τιμη 1
papafigos84 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Απο τις 3 μπαντες 4g της Ελλαδας, εχει μονο τη 1. Με λιγα λογια, η καλυψη 4g δε θα ειναι και η καλυτερη. Σε ποιοτητα κατασκευης, ταχυτητα, οθονη και ηχο, το ταμπλετ ειναι παρα παρα πολυ καλο. Ειδικα τα στερεο ηχεια μαζι με την πολυ καλη οθονη ειναι δυνατος συνδυασμος. Και απο μπαταρια μια χαρα ειναι. Γνωμη μου, αν το θελετε σαν wifi, ναι παρτε το. Αν το θελετε για χρηση 4g, δειτε κατι με καλυτερη καλυψη.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Το GearBest ειναι μια τεραστια ταλαιπωρια πολλες φορες. Αληθεια τωρα. Τρεχετε να αγορασετε συσκευη με 16GB μνημη, 8'' οθονη και 4.000mAh μπαταρια? Το πιο κοντινό που βρίσκεις στην Ελλάδα είναι το huawei t3 στα 140 με hd οθόνη 😂 και 1 GB ram λιγότερο. Δεν το λες και κακή επιλογή. Βέβαια τώρα που τα κινητά είναι κυρίως 6αρια δεν βρίσκω λόγο για αγορά 8ιντσου tablet γενικά (εκτός από την κωλοτούμπα που θα κάνω μόλις βγάλουν σε προσφορά το mi pad 4).
papafigos84 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Το πιο κοντινό που βρίσκεις στην Ελλάδα είναι το huawei t3 στα 140 με hd οθόνη 😂 και 1 GB ram λιγότερο. Δεν το λες και κακή επιλογή. Βέβαια τώρα που τα κινητά είναι κυρίως 6αρια δεν βρίσκω λόγο για αγορά 8ιντσου tablet γενικά (εκτός από την κωλοτούμπα που θα κάνω μόλις βγάλουν σε προσφορά το mi pad 4). Εχω παιξει και με το τ3. Το p8 ειναι παρα πολυ καλυτερο στα παντα. Σε οθονη, ηχο,ταχυτητα, απλα αλλο επιπεδο. Οποτε θα συμφωνησω. Αυτο με τις ιντσες των κινητων-ταμπλετ ειναι πραγματικοτητα. Τα ορια δεν ειναι σαφη και ουσιαστικα τα phablets απορροφουν τα μικρα ταμπλετς. Κι εγω ηδη βλεπω το mi pad 4 αλλα δεν εχω ασχοληθει με το λογισμικο. Στις προηγουμενες εκδοσεις , υπηρχε σοβαρο θεμα με τις ρομ. Αν ειναι παλι ετσι, θα το αφησω.
Diinekis21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, fourth είπε To gearbest έχει κάποιο τρόπο αποστολής που να γλιτώνεις το τελωνείο όπως το Banggood? Με έχουν μαδήσει τελευταία! 2 ώρες πριν, Liquid είπε Εγω το παρηγγειλα με Belgium registered και ο θεος βοηθος... Priority & Belgium registered σου γλυτώνουν το τελωνείο!
Liquid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δεν το εχω πιασει στα χερια μου,αλλα απο αυτα που εχω δει στη κατηγορια τιμης του ειναι το πιο ολοκληρωμενο. Το πιο χαμηλο που ειχε πεσει το WIFI μοντελο ηταν γυρω στα 100€,με 20€ ευρω παραπανω που εχει τωρα το 4G,αξιζει η αγορα του για τα δικα μου δεδομενα.
SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Το πιο κοντινό που βρίσκεις στην Ελλάδα είναι το huawei t3 στα 140 με hd οθόνη 😂 και 1 GB ram λιγότερο. Δεν το λες και κακή επιλογή. Βέβαια τώρα που τα κινητά είναι κυρίως 6αρια δεν βρίσκω λόγο για αγορά 8ιντσου tablet γενικά (εκτός από την κωλοτούμπα που θα κάνω μόλις βγάλουν σε προσφορά το mi pad 4). Το οτι δεν εχω αλλες επιλογες στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι θα ενθουσιαστώ και θα τρεξω να αγορασω το συγκεκριμενο ως το καλυτερο απο τα χειροτερα! Δικα σας τα λεφτα αλλα εαν κατι δεν με καλυπτει απλα δεν το αγοραζω. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από SeNNinhA 1
Daily_Commuter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιός ειλικρινά ο λόγος ύπαρξης τη σήμερον των 8" tablet ή μάλλον καλύτερα των tablet γενικότερα, τη στιγμή που τα smartphones πλέον έχουν ξεπεράσει τις 6" ενώ υπάρχουν και τα ultrabooks (13"-14") με πολύ δυνατότερα χαρακτηριστικά ; Ειλικρινά, ειδικά στα δεύτερα μπορείς να κάνεις και δουλειά ενώ δεν χάνεις φορητότητα, μιας και τα tablet κακά τα ψέμματα είναι μόνο για παιχνιδάκια μπροστά τους. Όσο αφορά τo 4G..., σοβαρά τώρα θα είμαι διακοπές με την παντόφλα κινητό και θα προτιμήσω να σερφάρω απο το tablet και να πάρω και τηλέφωνο τα φιλαράκια... Πιο fail αγορά ever, θα κλαίτε τα λεφτά σας σύντομα μιας και θα το φάει το ντουλάπι όπως τρώει το δικό μου. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Daily_Commuter 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα