Προς το περιεχόμενο

iPhone 7/7 +/8

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iphone 7 128gb 640 skroutz - 800 kotsovolo

iphone 7+ 32gb 670 skroutz - 828 kotsovolo

iphone 8 256gb 820 skroutz 

iphone 8 64gb 880 kotsovolo

Χρήση φουλ βίντεο filmaking, όχι youtube και vloging. Χρήση σε rig με φακούς και φίλτρα, ίσως gimbal και τρίποδα και φυσικά μικρόφωνα ή recorders. Δεν έγγραψα για το X ή το10 για οικονομικούς περιορισμούς. Μπορώ να πάω μέχρι το 7. 

Όμως, θα ήθελα τη γνώμη σας ΩΣ ΠΡΟΣ τους φακούς τους, το ζουμ, optical s. και όλες τις διαθέσιμες εγγραφές τους βίντεο σε FilmicPro: bitare, resolution, fps. Ότι γνωρίζετε καλό είναι να μου εξηγήσετε. Full specs οχι απλά ο φακός έχει μέγιστο διάφραγμα f2.0. Χαιρω πολυ : ) μποκε κάνει με τόσο μικρο αισθητήρα; Oι τιμές είναι κοντά αλλά και περίεργες. Οι υπάλληλοι στα καταστατικά δεν έχουν ιδέα : ) δεν γίνεται να αγοράσω iphone χωρίς να ξέρω τις δυνατότητες του στο βίντεο. Ακόμα μια απορία: ποιό από αυτά γράφει RAW VIDEO το Χ; Και τι αποτελέσματα δίνει ως προς τον θόρυβο, alising, artifacts;

Πχ το 7+ έχει δύο φακούς πίσω ο ένας στα 28mm και ο άλλος στα 56mm; Ενώ το απλό 7 έναν fixed 28mm; 

Όλες τις διαφορές τους αναλυτικά ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ όχι κάτι άσχετο. Επίσης εάν οι διαφορές στις ιντσες επηρεάζουν τη ποιότητα του βίντεο ή απλά είναι έτσι για το τι βολεύει το άτομο στο χέρι. Και τελικά τι μπταρια έχουν; Πόσο κρατάει μια ώρα!!?

Ευχαριστώ

Σημείωση: δεν ξύπνησα ένα πρωί κυριοι και είπα να πάρω ενα iphone για φιγούρα (αν και γιατί όχι εννοείτε ότι είναι υπεράνω και θα πουλήσω τρέλα). Και ένα πρωί έχω 800€ να πάρω το iphone.. όχι. Τα γραμμάτια (έντοκα) με δανειοδότηση είναι μονόδρομος σε εμένα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...