Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Θα μπω απευθείας στο ψητό. Θέλω στο εν λόγω ρουτερ να ρυθμίσω DDNS ώστε να μπορώ απο κινητό να ελέγχο μια συσκευή δικτύου απο όπου και να βρίσκομαι αλλα έχω θέματα Ιστορικό 1) H συσκευη έχει ρυθμίστει με DHCP binding Να παίρνει συγκεκριμένη IP 2) DDNS στο ρουτερ ειναι ρυθμισμένο και δουλεύει (Τσέκαρα iP που μου δίνει το ρουτερ και είναι ίδια με αυτή που έχει η DDNS Υπηρεσία που χρησιμοποιώ) 3) Στο Local Service Control εχω δημιουργήσει ενα νέο "item" Που επιτρέπει στη σύνδεση μου (PTM) με IP range 0.0.0.0-0.0.0.0 HTTP,HTTPS, PING 4)Port forward εχω ρυθμίσει οταν χτυπαει στην πόρτα 2000 να πηγαίνει στην IP απο το νούμερο 1. 5) εχω απενεργοποιήση την επαυξημένη ασφάλεια του ΟΤΕ. Απο το κινητό μεσω 4g δεν μπορώ να μπω. Καμία ιδεα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Update, μπορώ να μπω μέσω του ddns στο ρουτερ μου κανονικά σαν να είμαι στο τοπικό δίκτυο και να χτυπάω την ip του ρουτερ αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να συνδεθώ στη συσκευή που θέλω και βγαζσιε ip blocked. Οι ρυθμίσεις για το porto forward είναι tcp +udo, 0.0.0.0 0.0.0. 0 WAn port 8080(a ανοιχτή) Lan port 80.
JpegXguy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Λίγο αργά, άλλα μπορεί να το βρει κάποιος χρήσιμο. Το local service control είναι για remote administration στο router, βγαλτο αν δεν το θες. port forwarding θες εσύ για τη συσκευή. (αυτο αμα το πατησεις στο google δίπλα στο όνομα του ρουτερ θα δεις πολλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα