Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου στο φορουμ!

Δεν γνωριζω αν ειναι η σωστη ενοτητα οποτε αν σε περιπτωση δεν ειναι να με ειδοποιησουν οι διαχειριστες.

Εχω συνδεδεμενο τον σταθερο μου με μια 43αρα 4κ τηλεοραση που εχω στο σαλονι.

Τον τελευταιο καιρο, κανα μηνα  περιπου βιωνω κατι που με φτανει στα ορια να τα πεταξω ολα απο το μπαλκονι.

Εκει που ειναι ολα καλα, ξεκιναει να κανει αποσυνδεσεις ο υπολογιστης για ενα δευτερολεπτο περιπου και μετα επανερχεται.

Αν βγαλω το καλωδιο και το βαλω στην θυρα 3 π.χ. της τηλεορασης δεν το κανει. Μπορει να το κανει ασχετες στιγμες.

Η καρτα γραφικων ειναι η 1060 3gb αγορασμενη πριν ενα μηνα.

Ο ηχος συνεχιζει να υφισταται οταν χανω το σημα, χανω δλδ μονο εικονα.

Συνεδεσα αλλον υπολογιστη στην τηλεοραση ολα οκ, αλλαξα καλωδιο εβαλα 2.0 hdmi παλι τα ιδια.

Αλλαξα την αναλυση σε 1080p παλι τα ιδια.

Μπορει να δουλεψει ολη μερα και να μην το κανει.

Μπορει να ξεκινησει να το κανει και το κανει ολη μερα.

1155 μητρικη εχω, ι5 3570Κ με 700αρι τροφοδοτικο corsair 12gb ram 2hdd kai 1 ssd.

Οποια βοηθεια η συμβουλη καλοδεχουμενη.

Δημοσ.

Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο καλώδιο
Μέτα μήπως κάποιο άλλο μηχάνημα κάνει παρεμβολές πχ. εγώ άμα βάλω το blower για να καθαρίσω πχ κάνα PC ανοιγοκλείνει η οθόνη  

Δημοσ.

Δεν ειχα σκεφτει ποτε τις παρεμβολες.

Θα το παρατηρησω παντως οταν το κανει, να δω τι αλλο ξεκιναει να δουλευει τριγυρω.

Παντως αν ηταν θεμα παρεμβολων δεν θα μου το εκανε και σε χαμηλοτερη αναλυση?

Δημοσ.

Το πρόβλημα που περιγράφεις το είχα παλιότερα σε dual monitor setup και διαπίστωσα ότι το προκαλούσε ο διαφορετικός ρυθμός ανανέωσης τις μιας οθόνης απο την άλλη. Διακοπές στην εικόνα ενώ ο ήχος συνέχισε να αναπαράγεται.

Εκτός απο την ανάλυση, κάνε έναν έλεγχο των Fps που δίνει η κάρτα γραφικών σου ως έξοδο στην τηλεόραση απο τις ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου τις κάρτας σου. Συνήθως στα 50Hz λειτουργούν οι κοινές τηλεοράσεις αλλα ενδεχομένως η δική σου να διαφέρει. Αν η κάρτα γραφικών σου είχε μέσα στη συσκευασία καλώδιο HDMI, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις αυτό για τη σύνδεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ιδια συχνοτητα ειναι και η τηλεόραση και η αναλυση.

Σημερα δοκιμασα καλωδιο 2.1 hdmi το οποιο χρυσοπληρωσα. Μεχρι ωρας δεν εχει κανει κατι εδω και ενα 4ωρο. Είμαι σε αναμονη. 

Σκέφτηκα οτι η ταχυτητα μεταφορας δεδομενων ηταν μικρή και γι'αυτό πηγα σε κατι πιο ποιοτικο.

Ίδωμεν!

Επεξ/σία από christos2413

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...