leros2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, leros2004 είπε πφφφφφ γιατί βάζετε τέτοια πράγματα... Τελικά ακύρωσα και ξανά έβαλα παραγγελία: Παρακαλώ ενας Moderator να banαρει τον JoannisV... 😍 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από leros2004
dimoskoutr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Τόσο καλή προσφορά που και εγώ που έχω 1600 ξύνομαι και αναρωτιέμαι...λες;;;;
Inler Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Και εγώ με 1600 και το σκέφτηκα αλλά δεν αξίζει το νταβαντούρι για 3-5% καλύτερη αποδόση εκτός αν κάνω λάθος και είναι αρκετά παραπάνω που δεν νομίζω.....
dimoskoutr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) κοντά στο 8-10% είναι θεωρητικά η διαφορά...δεν ξέρω...και εγώ προς το ότι δεν αξίζει το νταβαντούρι του βάλε - βγάλε, πούλα τον 1600 κλπ...παρόλα αυτά ξύνομαι...χαχα Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από dimoskoutr
nek4d Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Προτεινομενη μητρικη, value for money, οχι overclocking, καποια προταση?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, ThodorisFel είπε Θελω πολυ να αγορασω το συγκεκριμενο cpu αλλα φοβαμαι γενικοτερα υψηλου κοστους αγορες μεσω ιντερνετ και κυριως απο αλλες χωρες, ασε που δεν εχω ασχοληθει και καθολου με amazon. Μη φοβάσαι καθόλου όταν πρόκειται για amazon. Καλό είναι να ρωτάς για sites που δεν ξέρεις τι παίζει και ορθώς είσαι καχύποπτος, αλλά όταν πρόκειται για amazon μπορείς να αγοράζεις χωρίς κανένα φόβο. Μη χάσεις την προσφορά εφόσον αυτόν ήθελες. 8 ώρες πριν, JoannisV είπε Γενικά αγορές μεγάλου κόστους να τις φοβάσαι και να τις ψάχνεις πάντα εντός και εκτός Ελλάδας. Το Amazon μπορεί να έχει κάνει μ@@@ες που και που με stock και λάθος αποστολές αλλά τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, κάνει κανονικές επιστροφές και έχει ένα ΟΚ support. < Μιλάω για αντικείμενα που πουλάει το ίδιο το Amazon (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) και όχι 3οι μέσω αυτού. Το μόνο αρνητικό είναι η εγγύηση αν τύχει κάτι, που ενώ σίγουρα θα σε καλύψει το Amazon και η AMD, θα έχεις να περιμένεις λίγο παραπάνω λόγω απόστασης (βέβαια λίγο απέχει και από το support των Ελληνικών καταστημάτων που συνήθως σου βγάζουν το λάδι). Σπάνιο βέβαια να πεχτεί κάτι τέτοιο με CPU. Πριν από 3 βδομάδες έφτιαξα τον πρώτο μου πύργο και πήρα τον 1600 στα ίδια λεφτά από Ελλάδα γιατί δεν είχα καμία άλλη επιλογή στα ίδια χρήματα. Εννοείται θα έπαιρνα με κλειστά μάτια τον συγκεκριμένο αλλα πλέον είναι αργά 😛 Το μεγαλύτερο θετικό του amazon είναι η εγγύηση. Με το που τους πεις για πρόβλημα, θα σου πούνε στείλτο με δικά μας έξοδα, σε πολλά προϊόντα θα σου στείλουν και άλλο πριν παραλάβουν το προβληματικό. Οι cpu δεν είναι ένα από αυτά βέβαια. Γενικά συγκριτικά με τα ελληνικά μαγαζιά που θα πάρει καμιά βδομάδα μόνο και μόνο να τους πείσεις να τιμήσουν την εγγύηση, είναι πολλά χρόνια μπροστά. Μόνο τον άμεσο DOA δεν έχεις στο amazon, που και εκεί θα το πάνε μέχρι τα άκρα τα ελληνικά ώστε να μη το κάνουν. 2
Aias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Μόνο τον άμεσο DOA δεν έχεις στο amazon, που και εκεί θα το πάνε μέχρι τα άκρα τα ελληνικά ώστε να μη το κάνουν. Βασικα το amazon εχει κατι καλυτερο .Σου δινει εναν μηνα απο την μερα της αγορας να το γυρισεις πισω με full refund για οποιονδηποτε λογο.Ακομα και για να πεις οτι απλα δεν μου αρεσει το χρωμα. Μετα απο τον μηνα εχουμε την εγγυηση. Αληθεια τωρα ,πλεον αγοραζω σχεδον μονο απο Αμαζον γιατι δεν παιζονται στο aftersale. Αγορασε με κλειστα ματια. (βεβαια μιλαμε μονο για τα amazon και οχι για τους 3ους πωλητες που μια φορα αγορασα κατι μελανια και τελειωσαν σε 10 μερες) Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Aias 2 1
ThodorisFel Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Τοτε πρεπει λιγο να ασχοληθω και να το ψαξω γιατι μεχρι στιγμης αγοραζα απο ebay και AliExpress. Ηδη εχθες δημιουργησα λογαριασμο αλλα νομιζω πως η προσφορα εχει ληξη υπαρχει καποια ενοτητα στο forum σχετικη με amazon.? Οχι τπτ αλλο απλα για να μην χασουμε την επομενη. :Ρ
saxos55 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 24 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε Τοτε πρεπει λιγο να ασχοληθω και να το ψαξω γιατι μεχρι στιγμης αγοραζα απο ebay και AliExpress. Ηδη εχθες δημιουργησα λογαριασμο αλλα νομιζω πως η προσφορα εχει ληξη υπαρχει καποια ενοτητα στο forum σχετικη με amazon.? Οχι τπτ αλλο απλα για να μην χασουμε την επομενη. :Ρ Αγόραζες από ebay και AliExpress και σε προβληματίζει το Amazon; Σα να λέμε: τόσα χρόνια πήγαινα λαϊκή, σκέφτομαι να πάω σουπερμαρκετ. Είναι αξιόπιστο ή θα με κλέψουν στο ζύγι ξερω γω; 😛 😛 😛 Πάντως πέρα απ'την πλάκα, η προσφορά δεν έληξε, υπάρχει ακόμα. Όχι, δεν υπάρχει ενότητα amazon, οι προσφορές από το amazon μπαίνουν όπως όλες οι άλλες: κάθε μία σε ξεχωριστό thread
JoannisV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nek4d είπε Προτεινομενη μητρικη, value for money, οχι overclocking, καποια προταση? Θα πήγαινα σε Asus Prime B350. Δεν είναι από τις πιο φθηνές (περίπου 85-90), αλλά είναι από τις πιο καλές (και σηκώνει και καλό OC σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να ψαχτεί. Δεν την θεωρώ και ακριβή, σίγουρα είναι λίγο πιο τσιμπημένη τιμή σε σχέση με άλλες των 70-75ε, αλλά καλύτερα 20ε παραπάνω να είσαι σίγουρος ότι θα σε βγάλει για τα επόμενα χρόνια χωρίς προβλήματα, παρά τσιγκούνεμα και άγχος. Βέβαια νομίζω έχουν βγει πλέον οι B450, αλλά δεν τις έχω κοιτάξει καθόλου - δεν πιστεύω όμως να υπάρχει καμία διαφορά σε απόδοση ή αν υπάρχει θα είναι μηδαμινή. Απλά όποιος πάει σε B350 ή X370 μητρική να προσέξει το bios να είναι από τις τελευταίες εκδόσεις γιατί αν του κάτσει παλαιότερη παρτίδα με παλιό bios δεν θα του αναγνωρίζει τον επεξεργαστή και θα έχει τρεχάματα. edit: Θυμήθηκα πως και η MSI Matte B350 είναι αξιόλογη και είναι και πιο φθηνή (~80ε). Απλά όπως είπα να προσέχουμε να έχουν "φρέσκα" bios γιατί η συγκεκριμένη όπως και άλλα mobo της msi είχαν πολλά θέματα με τις πρώτες εκδόσεις των bios τους. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από JoannisV 1
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Στο θέμα μητρικής τουλάχιστον η MSI κολλάει αυτοκολλητάκι απο το εργοστάσιο οτι είναι συμβατές (φλασαρισμένες) για 2ης γενιάς Ryzen Επίσης ολα τα μαγαζιά κάνουν bios update. Τo amazon δεν κάνει κάτι τέτοιο οποτε θέλει προσοχή η μητρική που θα αγοράσετε αν και πλέον πρέπει να είστε άτυχοι για να πέσετε σε παλιότερο κομμάτι που δεν εχει φλασαριστεί.
pkatsou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, leros2004 είπε Τελικά ακύρωσα και ξανά έβαλα παραγγελία: Παρακαλώ ενας Moderator να banαρει τον JoannisV... 😍 @leros2004 να σε ρωτήσω, πως σου βγήκε 120 ευρώ ο επεξεργαστής; Έβαλες επαγγελματικό αφμ για ενδοκοινοτική συναλλαγή;
nek4d Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, JoannisV είπε Θα πήγαινα σε Asus Prime B350. Δεν είναι από τις πιο φθηνές (περίπου 85-90), αλλά είναι από τις πιο καλές ... Σε ποια Asus Prime B350? Βλεπω 4 μοντελα στο skroutz, στα κατω απο 100€ : Asus Prime B350 Plus Asus Prime B350M-K Asus Prime B350M-A Asus Prime B350m E (Παρομοιως στην MSI, 9 μοντελα κατω απο 100€)
leros2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 59 λεπτά πριν, pkatsou είπε @leros2004 να σε ρωτήσω, πως σου βγήκε 120 ευρώ ο επεξεργαστής; Έβαλες επαγγελματικό αφμ για ενδοκοινοτική συναλλαγή; Ναι ακριβώς έτσι 1
JoannisV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nek4d είπε Σε ποια Asus Prime B350? Βλεπω 4 μοντελα στο skroutz, στα κατω απο 100€ : Asus Prime B350 Plus Asus Prime B350M-K Asus Prime B350M-A Asus Prime B350m E (Παρομοιως στην MSI, 9 μοντελα κατω απο 100€) Asus Prime B350 Plus, sorry έπρεπε να το είχα γράψει Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από JoannisV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις