Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το ίδιο το Amazon. 144ε και με μεταφορικά για Ελλάδα έρχεται γύρω στα 158.5ε που είναι εξαιρετική τιμή όταν ο 1600 έχει 155-160 εδώ και ο 2600 είναι στα 182ε.

https://www.amazon.fr/AMD-YD2600BBAFBOX-Processeur-RYZEN5-Socket/dp/B07B41WS48

edit: 158.5e τελικά με μεταφορικά.

Επεξ/σία από JoannisV
  • Like 8
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, antypas25 είπε

Καλή τιμή. Ξέρουμε τι ποιότητας είναι η ψύκτρα του;

Η amd στην 2η γενιά έβαλε την "budget" ψύκτρα της (που στην 1η τις έδινε μαζί με τους 1200 και 1500),  ωστόσο για stock καταστάσεις είναι τέλεια. Ακόμα και ένα μικρό OC μπορεί να σηκώσει.

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την wraith spire τελικα την βάζει στον 2600Χ αν και θυμάμαι οτι την έβαζε στον 1600 τον απλό. Τώρα τι είδους έκπτωση εκαναν εδώ στην νέα γενιά δεν το καταλαβαίνω.

Η wraith stealth είναι η πιο budget που βάζει και έχει στους 2200G Και 2400G και 2600 εν τέλη  αποδίδει εξίσου καλά σε Stock ρολόγια.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 1
Δημοσ.

Ωραία τιμή μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει  158,59 αξίζει για όποιον θέλει να πάει στον συγκεκριμένο , προσωπικά θα περιμένω να βρώ τον 2700x σε κάποια καλή προσφορά

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ωραία τιμή μαζι με τα μεταφορικά βγαίνει  158,59 αξίζει για όποιον θέλει να πάει στον συγκεκριμένο , προσωπικά θα περιμένω να βρώ τον 2700x σε κάποια καλή προσφορά

Λάθος μου με την τελική τιμή, το διόρθωσα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θελω πολυ να αγορασω το συγκεκριμενο cpu αλλα φοβαμαι γενικοτερα υψηλου κοστους αγορες μεσω ιντερνετ και κυριως απο αλλες χωρες, ασε που δεν εχω ασχοληθει και καθολου με amazon.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Θελω πολυ να αγορασω το συγκεκριμενο cpu αλλα φοβαμαι γενικοτερα υψηλου κοστους αγορες μεσω ιντερνετ και κυριως απο αλλες χωρες, ασε που δεν εχω ασχοληθει και καθολου με amazon.

Ετοιμασου να φας κραξιμο :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spy94 είπε

Ετοιμασου να φας κραξιμο :P

Nα φανταστεις πως σεπτεμβριο ετοιμαζομαι να κανω αναβαθμιση και θα βαλω αυτον το cpu. Ωχ καταλαβα δεν επρεπε καν να το πω εε.? :P μπορουμε καπου να το δουμε και στα αγγλικα.?

Δημοσ.

Και πριν 2 μερες πηρα τον 1600 τοσο επειδη ο 2600 ηταν στα 180 σκρουτζ..κριμα.

Παντως σχετικα με την ψυκτρα του 2600 εχει την wraith stealth η οποια κανει καλη δουλεια αν τον εχεις σε στοκ ρευματα και κλοκς αν αρχισεις και τον ανεβαζεις θα βλεπεις 80+. Ενας φιλος τον πηρε προσφατα και ειχα αναλαβει εγω να του κανω το oc και καταληξαμε να παρουμε aftermarket ψυκτρα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ThodorisFel είπε

Nα φανταστεις πως σεπτεμβριο ετοιμαζομαι να κανω αναβαθμιση και θα βαλω αυτον το cpu. Ωχ καταλαβα δεν επρεπε καν να το πω εε.? :P μπορουμε καπου να το δουμε και στα αγγλικα.?

Ε μια ψυχη που ειναι να βγει...

Αγγλικα;; Οχι αν δεν μαθεις γαλλικα δεν παραγγελνεις :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ThodorisFel είπε

Γενικά αγορές μεγάλου κόστους να τις φοβάσαι και να τις ψάχνεις πάντα εντός και εκτός Ελλάδας. Το Amazon μπορεί να έχει κάνει μ@@@ες που και που με stock και λάθος αποστολές αλλά τα λεφτά σου δεν τα χάνεις, κάνει κανονικές επιστροφές και έχει ένα ΟΚ support. < Μιλάω για αντικείμενα που πουλάει το ίδιο το Amazon (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) και όχι 3οι μέσω αυτού. Το μόνο αρνητικό είναι η εγγύηση αν τύχει κάτι, που ενώ σίγουρα θα σε καλύψει το Amazon και η AMD, θα έχεις να περιμένεις λίγο παραπάνω λόγω απόστασης (βέβαια λίγο απέχει και από το support των Ελληνικών καταστημάτων που συνήθως σου βγάζουν το λάδι). Σπάνιο βέβαια να πεχτεί κάτι τέτοιο με CPU.

Πριν από 3 βδομάδες έφτιαξα τον πρώτο μου πύργο και πήρα τον 1600 στα ίδια λεφτά από Ελλάδα γιατί δεν είχα καμία άλλη επιλογή στα ίδια χρήματα. Εννοείται θα έπαιρνα με κλειστά μάτια τον συγκεκριμένο αλλα πλέον είναι αργά 😛

Επεξ/σία από JoannisV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dimitrisha είπε

Και πριν 2 μερες πηρα τον 1600 τοσο επειδη ο 2600 ηταν στα 180 σκρουτζ..κριμα.

Παντως σχετικα με την ψυκτρα του 2600 εχει την wraith stealth η οποια κανει καλη δουλεια αν τον εχεις σε στοκ ρευματα και κλοκς αν αρχισεις και τον ανεβαζεις θα βλεπεις 80+. Ενας φιλος τον πηρε προσφατα και ειχα αναλαβει εγω να του κανω το oc και καταληξαμε να παρουμε aftermarket ψυκτρα.

Εχεις δίκιο η Spire ειναι στον 2600Χ .. 

Μεγάλες διαφορές βέβαια σε stock spire vs stealth δεν εχω δεί εκτός κι αν κάνει δουλειά η πρώτη σε συνθήκες OC .

Τις εχω δοκιμάσει και τις 2 στον 2400G

Στον 1600 πάντως εδινε Spire.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...