najinblue3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 To 9 ηταν οτι καλυτερο εχει δειξει η σειρα μεχρι τωρα, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηταν παρα πολυ ενδιαφερον το backstory, δε ξερω πως το βρηκες βαρετο tbh. Βαρετο ηταν το 10ο σιγουρα και δε μου αρεσε καθολου ποσο γρηγορα ειχαμε εξελιξεις 1
AtiX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Όταν υπάρχει επεισόδιο με doom patrol ή με το άσυλο και την επανένωση της raven με την μάνα της ακόμα και τα επεισόδια με την σάικο οικογένεια... βρίσκω λίγο άκυρο ένα επεισόδιο filler που δεν προσφέρει τίποτα στην υπόθεση και είναι τέρμα από κλισέ να λέμε ότι είναι το καλύτερο... γούστα θα μου πεις και θα έχεις δίκιο βέβαια, αλλά... Τώρα για τις γρήγορες εξελίξεις στο 10... Είναι λογικό να γίνει, αφου ξόδεψαν ένα ολόκληρο επεισόδιο για να δούμε το origin των hawk & dove, που στην τελική και να μην το δεις μπορείς άνετα να συνεχίσεις την σειρά, ξέροντας ότι έχουν μόνο δύο ακόμα επισοδεια ως το τέλος της σεζόν... 1
AtiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11/1 όλη η πρώτη σεζόν στον netflix....
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μολις ειδα οτι εσκασε μυτη στο Netflix oλοκληρη η σεζον 3
zizu21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Καταπληκτική σειρά σκοτεινή και εμβαθύνει στους χαρακτήρες με προσεγμένο τρόπο. Δεν θεωρείται άδικα από τους ειδικούς ως μια από τις καλύτερες της σαιζον 3 1
overpower Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Την ξεκίνησα και εγώ. Αρκετά καλή φαίνεται
Fabricated Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μπορεί να μου πει κάποιος τι είδαμε στο 10; δεν κατάλαβα χριστό Που πάνε όλοι οι χαρακτήρες που ξέραμε; Πώς έγινε έτσι η κόρι πως την λένε; Γενικά τι έγινε; Δεν κατάλαβα Τίποτα 1
Fabricated Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Fabricated είπε Μπορεί να μου πει κάποιος τι είδαμε στο 10; δεν κατάλαβα χριστό Που πάνε όλοι οι χαρακτήρες που ξέραμε; Πώς έγινε έτσι η κόρι πως την λένε; Γενικά τι έγινε; Δεν κατάλαβα Τίποτα Ίσως είναι το 11 , γενικά το τελευταίο επεισόδιο εννοώ δώστε κάνα φως ρε παιδιά
Darky Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Πολυ καλη πρωτη σεζον, αλλα αρκετα μικρη. Ειδικα το finale δεν μου αρεσε γιατι ειναι τεραστιο cliffhanger, περιμενα κατι καλυτερο. Αρκετα dark και βιαιο, οπως θα επρεπε, τα περισσοτερα επεισοδια ειχαν ενδιαφερον αν και με χαλασαν μερικα, οπως το 9 ας πουμε που ξαφνικα κανει focus σε hawk και dawn. Το cgi αν βελτιωνανε λιγο θα ηταν καλο, ηταν μερικες στιγμες που ηταν πραγματικα αθλιο. Γενικα θα ελεγα ευκολα τοπ 5 απο superheroes tv shows και νομιζω το καλυτερο με ηρωες DC. Απο σεναριο δεν λεει και πολλα βεβαια αλλα του δινω Pass σε αυτο γιατι περισσοτερο επαιξε τα origins των χαρακτηρων, για δευτερη σεζον περιμενω λιγο καλυτερο main plot. 1
najinblue3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξεκινησε η 2η σεζον! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από najinblue3 1
xavier Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 τοσο buildup για να το ξεπεταξουν τοσο γρηγορα? πολυ περιεργο... 2
Grim Ripper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Βλακεία έκαναν που έκοψαν αυτό το επεισόδιο από την προηγούμενη σεζόν ώστε να το βάλουν σαν αρχή της 2ης. Ο trigon δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα. 1
jackess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 13/9/2019 στις 9:40 ΜΜ, Grim Ripper είπε Βλακεία έκαναν που έκοψαν αυτό το επεισόδιο από την προηγούμενη σεζόν ώστε να το βάλουν σαν αρχή της 2ης. Ο trigon δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα. Απαίσιο cgi ο Trigon. Το επεισόδιο έπρεπε να ήταν το φινάλε της 1ης σεζόν ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Γενικα ήταν όλα πολύ εύκολα και γρήγορα 1
spyroskonst Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι. Το έκοψαν λέει στην πρώτη σεζόν γιατί τους άρεσε το cliffhanger που άφηνε στο τέλος, παρότι είχαν ήδη γυρίσει το επεισόδιο. Τόσο βλάκες. 2
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μόλις το άρχισα και έχω εντυπωσιαστεί. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα