basilisgate13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω παντως την Starfire την θυμαμαι να ηταν ετσι http://teentitans.wikia.com/wiki/Starfire και οχι ετσιhttps://www.imdb.com/name/nm2993012/mediaviewer/rm45317120 ........ Επισης ας μην βγαινουν βιαστικα συμπερασματα απο τωρα,πρωτο επεισοδιο ειναι ακομα της πρωτης season... ε ενταξει δεν ειπαμε οτι ειναι η σειρα της χρονιας ειπαμε οτι ξεκινησε καλα και οτι κρατησε τον σκοτεινο χαρακτηρα απο το τρειλερ .Βλεπουμε πως παει αν και σε καποιες σειρες φαινεται απο το πρωτο επεισοδιο αν θα ειναι καλες η πατατες 1
xavier Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 αν και μου αρεσε το σκοτεινο περιεχομενο της σειρας, γελασα πολυ στο ξεκινημα που Spoiler εκει που κυνηγαει εναν τυπα και λεει οτι δεν με ενδιαφερεται οι υπολοιποι, θελω μονο τον τυπα, αφηστε τα ναρκωτικα και φυγετε και στη συνεχεια τους καθαριζει ολους και οταν φτανει στον τυπα του, του λεει αμα ξαναακουμπησεις παιδακι θα σε... 1
AtiX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Γενικά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις... Καλό το ότι ήταν σκοτεινό και βίαιο αλλά τις περισσότερες φορές ήταν τόση η προσπάθεια να δείξει ότι απευθύνετε σε ανήλικους που με ξενέρωσε... ασε που είχε περισσότερο σκοτάδι και από τα επισοδεια του X-Files... Η raven πάντως καλή ήταν...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, AtiX είπε Γενικά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις... Καλό το ότι ήταν σκοτεινό και βίαιο αλλά τις περισσότερες φορές ήταν τόση η προσπάθεια να δείξει ότι απευθύνετε σε ανήλικους που με ξενέρωσε... Πολύ edgy δηλαδή;
AtiX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 1:19 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Πολύ edgy δηλαδή; Βασικά με ενόχλησε πάρα πολύ που δεν έχει καμία σχέση με Τitans, ηStarfireείναι εκτός χαρακτήρα μέχρι αηδίας και ο Dick Grayson (ως Robin και όχι ως Nightwing) αν δεν έχεις διαβάσει τα 2 τελευταια τευχη του Βatman και το Nightwingδεν στεκει καθολου... Δεν γίνεται να βλέπεις Titans και οι ήρωες να σκοτώνουν έτσι απλά... 1
burgos4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 δεν ειμαι ειδικος στα κομικς οποτε μενω με την απορια...υπαρχει ο superκακος σε αυτην την σειρα?
spyroskonst Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Επιτέλους μια προσπάθεια της DC που πιστεύω ότι έγινε σωστά. Αίμα, ξύλο, horror, σε μια σειρά που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενηλίκες. Respect απο εμένα & μακάρι να συνεχίσει δυναμικά. Και να ευχαριστήσω FCastor για την δημοσίευση, γιατί δεν θα ήξερα για την ύπαρξή της. 3 1
AtiX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέχρι και το τρίτο επεισόδιο που έχω δει τα πάει καλά... αρκετά βίαιο και σκοτεινό αλλά έχουν κάνει το λάθος να αντιμετωπίζουν με εφηβική ματιά τα προβλήματα των ηρώων... 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Το 9ο επεισόδιο πολύ καλο και το καλύτερο μέχρι τώρα. Πολύ καλό το back story μακάρι να δούμε κ άλλα 1
_linuslost_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Βγήκε και τρέιλερ για το τελευταίο επεισόδιο και δείχνει τον Batman!
najinblue3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Μου άρεσε και το 10ο αλλά νομίζω παραήταν γρήγορες οι εξελίξεις
AtiX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Το 9 ήταν λίγο αργό, κοινότυπο και βαρετό... άσε που το θυμήθηκαν μετά από τέσσερα επεισόδια... filler... 1 1
_linuslost_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Το 9 ήταν πάρα πολύ καλό! Γενικά όλη η σειρά είναι πολύ καλή μέχρι τώρα και νομίζω δεν έχει καθόλου την αναγνώριση που της αξίζει.. 2
AtiX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Κάτσε γιατί μπορεί να έκανα και λάθος... το 9 δεν είναι με τους Hawk & Dove και το origin τους την στιγμή που η starfire έχει πιάσει από τον λαιμό την raven????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα